Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
didimakia → zoro77
Τα new episodes απο horrible subs μιας και ειναι οι πιο γρηγοροι.
Τα παλια δεν τα κατεβασω...
Δεκ 22 2010 23:23
zoro77 → didimakia
ναι ξέρω πως λειτουργεί το torrent.:P Απλά σε μερικά που πάτησα έβγαινε η σελίδα ''Not found'' και αυτό δε συμβαίνει επειδή δεν έχει seeders.
Τέσπα εσύ από που κατεβάζεις?
Δεκ 22 2010 23:06
didimakia → zoro77
Aν δεν κανω λαθος οι yibis με torrent ειναι ε?
Η λογικη λεει οτι δεν εχει seeders/διαμοιραστες...
Δεκ 22 2010 22:44
zoro77 → didimakia
καλησπέρα! ξέρεις τι έπαθε το yibis και δεν κατεβαίνουν κάποια παλιά επεισόδια?
Δεκ 22 2010 21:24
Kamen Tantei Zura → didimakia
Ακριβώς! Μόνο τότε βέβαια βρίσκουν ευκαιρία να βγάλουν chapter.
Να μαζεύουμε <3 Όχι, δεν έχω ψάξει καθόλου στο deviantart για το συγκεκριμένο αλλά από ότι βλέπω έχει κάποια από αυτά που βρήκα στο pixiv. Μόνο εκεί έψαξα, στο pixiv.
Χαχα xD Εντάξει, έρχονται πιο γρήγορα από την άνοιξη που θα βγει.
Σε λίγο καιρό, διακοπές <3
Δεκ 13 2010 07:25
didimakia → Kamen Tantei Zura
Ευτηχως που θα βγει σε anime γιατι δεν μας εβλεπα να διβασουμε κανα chapter. Ασε που θα γινει και γνωστο μετα.
Anyway εχω και καποιες εικονες αλλα οχι αρκετες. Εσυ deviantart ψαχνεις μονο?
Ποια ανοιξη μωρε? ακομα τα Χριστουγεννα δεν ηρθαν XD
Δεκ 13 2010 03:29
Kamen Tantei Zura → didimakia
Yup :3 Θυμήθηκα να ψάξω fanarts (ω η επιφώτηση) και έτσι αποφάσισα να φτιάξω ένα επιτέλους :P Όχι, ότι είναι τίποτα φοβερό. Έκανα και ένα με τον Rin αλλά αυτό μου άρεσε περισσότερο.
Είχα δει ότι είχες γράψει στο thread του στο manga section. Δεν ξέρω πότε, εγώ πήγα και έκανα ποστ για το ότι θα γίνει anime από τον ενθουσιασμό μου και δεν είδα καν τι γράφατε xD (ό,τι να ναι όμως).
Θέλω και άλλο chapter T^T και θέλω να έρθει και η άνοιξη. :P
Δεκ 13 2010 00:08
Zem@c → didimakia
καλα///απλα γ@μησε η εικονα με την ερμιονη! χαχαχα το απολυτα βαρετο χειροκροτημα! +1
Δεκ 11 2010 02:10
Zoro → didimakia
Χεχε thanx, αφοσιωμένε μου θαυμαστή. :D
Ειδικά το avatar ήταν αρκετό παίδεμα γιατί δεν υπήρχε αρκετός χώρος για το καπέλο, αλλά ευτυχώς βρήκα ένα κατάλληλο και τα βόλεψα.
Δεκ 10 2010 02:35

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται