Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
didimakia → Kaidou
Fak τα εκλεισαν.. Γιναν Private με invites xD
Η μονη σου ελπιδα πια ειναι οτ p2planet.net
Σημερα δουλευει κανονικα σε μενα ^^
Μάι 11 2011 15:22
Kaidou → didimakia
Εχω την εντυπωση ή και τα αλλα που μου προτεινες εχουν καποιο προβλημα γιατι και στα αλλα 2 μου λεει πως δεν γινεται να πραγματοποιηθει εγγραφη...
Μάι 11 2011 13:14
didimakia → Kaidou
Βασικα εδω και 2 μερες υπαρχει προβλημα με το site xD
δοκιμασε τα mimistracker.com και ntelogo.org. Ελληνικοι tracker ειναι αλλα δεν εχουν τοσο ποικιλια
Μάι 10 2011 23:15
Kaidou → didimakia
hi.Προσπαθησα να εγγραφω στο p2planet.net αλλα μου γραφει συνεχεια οτι εχει προβλημα με τον security code.Τι στο π@$#$τσο ειναι αυτο το πραμα.:mador2:
Μάι 10 2011 22:53
didimakia → zoro77
Να σου πω την αληθεια δεν θυμαμαι τι haki εχει ο coby αλλα εγω ειμαι υπερ της θεωρειας οτι ο Coby τον εκανε να λιποθυμησει :P
Μάι 08 2011 22:58
zoro77 → didimakia
[SPOILER][QUOTE=didimakia;496185]Οχι εκει.
Οταν φωναζε στον Akainu να σταματησει τον πολεμο ενας marine λυποθημησε.
Μετα ηρθε ο Shanks και πολυ υπεθεσαν οτι λιποθυμησε απο αυτον.
[SPOILER=manga spoiler]Στο manga ομως μετα επιβεβαιωνεται οτι ο Coby εχει haki ^^[/SPOILER][/QUOTE][/SPOILER]
Για να μην spoilerιασουμε το παιδι, σου απαντω εδω. Νομιζω ο γιατρος ανεφερε οτι εχει το color of observation. Οποτε δεν παιζει κατι με την λιποθυμια του ναυτικου. Παντως αν ισχυει αυτο που λες τοσο καιρο δεν το χα παρει χαμπαρι!
Μάι 08 2011 22:07
Jorg → didimakia
Να σου πω την αλήθεια έχω πολύ καιρό να δοκιμάσω, αλλά από ό,τι θυμάμαι μου άρεσε. XD
Μάι 01 2011 20:53
Zoro → didimakia
Ναι indeed, στηρίζομαι κι εγώ σε αυτή την θεωρία... ακόμα μια ~mellorine plz Odachi. XD
Απρ 19 2011 02:00
didimakia → Zoro
Ως καμμενος gamer κι εγω τετοιου ειδος boss πιστευω :P
Παντως δεν θα το ηθελα. Α και που εισαι. θα εχουμε αλλον εναν nakama. Γτ αν θυμαμαι καλα στο chapter που μπηκε ο brook στο group ελεγε "the eighth" Κατι τετοιο :P
Απρ 19 2011 01:47
Zoro → didimakia
Για να μην το συνεχίσω στο thread (που εξελίσσεται σε ψιλοσπαμ), απλά σκέφτηκα ότι ίσως εννοούσε γενικά αρχηγός από κάποιο group, όχι boss ορισμό όπως έχουμε στα videogames και είναι οι δυσκολότεροι αντίπαλοι... μεχ, δείχνει. :P
Απρ 19 2011 00:53

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται