Community Status Updates
Putin → didimakia
Ώπα, παρεξήγησις, βοήθεια για το animation option του φώτοσοπ θέλω (τζιφ = .gif). :P
Το πρόβλημά μου είναι βασικό· ανοίγω ένα ήδη υπάρχον gif με transparent bg, και το transparency χάνεται από την πρώτη στιγμή, δημιουργώντας άσπρο φόντο.
Αυτό για τη δουλειά που το θέλω κουτσά στραβά το έλυσα, χρησιμοποιώντας το background eraser. Άθλιος τρόπος, αλλά το γκουγκλ δε βοήθησε.
Αλλά. Ακόμη και μετά τη διαγραφή του φόντου και επαναφέροντας το transparency του, αν προσθέσω κάποιο νέο σχήμα από πάνω και το κάνω να "χάνεται" (ελληνιστί fade out) μέσα στο τρανσπάρενσυ, η νέα υποτιθέμενη transparent περιοχή που δημιουργείται είναι πάλι άσπρη.
Αυτό δυστυχώς δε λύνεται με το bakground eraser.
Wat do?
Jun 13 2011 22:52
didimakia → Putin
Νομιζα πως ησουν Expert με το Photoshop λολ. Εντ γεα ολα τα βαψιματα στο θρεντ μου (στο οποιο postαρεις συχνα) με Ps τα κανω. Anyway πες μου που ειναι το προβλημα με το trancesparacy
Jun 13 2011 22:33
Putin → didimakia
Ξαφνικά θυμήθηκα πως φτιάνεις τζιφς, οπότε ερωτώ:
Χρησιμοποιείς φώτοσοπ; Αν ναι, θέλω χελπ με το τρανσπάρενσυ. (ˇ◡◡ˇ)
Jun 13 2011 22:25
didimakia → croco~boy
Πφφ κριμα. Πασχα ειχε παθει σκωλικοειδιτη και ο αδερφος μου πριν ποσα χρονια. Ειχε σκασει και το σκουληκι. Παραλιγο και θα πεθαινε >.<
Φυσικα και κατεβηκα. Κλασσικα φουλ αρνακι, ρετσινα και μλκιες με την παρεα. Α ρε σαν τα Γρεβενα τιποτα :D
Jun 11 2011 22:11
croco~boy → didimakia
Όχι στο νοσοκομείο, έκανα σκωλικοειδίτη. Μου μαγαρίσανε τους κοιλιακούς! :bahhh:
Εσύ κατέβηκες; Πως τα πέρασες; Έφαγες κρεατάκι; ^^
Jun 11 2011 22:07
croco~boy → didimakia
Πρέπει να την έχεις βάλει ακόμα μια φορά αυτή την φώτο lolz.
kawaii όπως πάντα!
Jun 11 2011 22:01
didimakia → Robin-Chwan
Ουτε εγω βλεπω Animes πλεον. Διαβαζω που και που κανα manga αλαλ ο εθισμος μου στο site ειναι μεγαλος >.<
Jun 10 2011 22:04
Robin-Chwan → didimakia
Διαβασματα κυριως. Αν και γενικα τελευταια δεν εχω ορεξη για τιποτα σχεδον. Εχω να αρχισω καποιο anime/manga τουλ 2 μηνες (Ο_Ο) Για καποιο λογο εχω αρχισει να βλεπω πολλες ταινιες. Πχ εχω κατεβασει 14 ταινιες που δεν εχω δει ακομα και ο Θεος ξερει ποσες εχω δει συνολικα αυτες τις μερες. + για καποιο λογο που ουτε εγω ξερω αρχισα μια σειρα κανονικη με ηθοποιους που ειναι Αμερικανικη και ΟΧΙ Ιαπωνικη (again O_O). Glee λεγεται...
Γι αυτο ειμαι χαμενη πανω κατω. No anime = No aNiMe//GR.
Jun 10 2011 21:23
didimakia → croco~boy
Δεν ηταν Filler. Κανονικο επεισοδειο ηταν σε μια ακυρη στιγμη που εδειχνε τον κοσμο :P
Jun 10 2011 18:44
croco~boy → didimakia
wtf lol...one piece ήταν;; Πρέπει να ήταν φιλλερ γιατί δεν το θυμάμαι το episode! Oh the irony *_*
Jun 10 2011 17:14

This status update has reached the maximum number of replies allowed