Community Status Updates
didimakia → iris 生活 kurosaki
TEMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Boku wa kawaii and not ksenerouichiha (:oo:)
Jun 21 2010 15:50
iris 生活 kurosaki → didimakia
ο κυριος didimakias ειναι ξενερωτος!!! ;) ξερεις γ ποιο λογο το λεω xD
Jun 21 2010 15:17
didimakia → Loke
Το Hairy ειναι κατι εντελως random ή το συνδεσες με την σειρα καπως? :P
Jun 21 2010 14:32
Loke → didimakia
ε αφου δε μου ειχε κατσει καλα στην αρχη, οποτε αναφεροταν καποιος σε αυτο, εφευγε η trollia : hairy tail, δεν υπαρχει κανενας αλλος λογος :P
Jun 21 2010 00:28
didimakia → iristella
Βασικα δεν θα ειναι αποκλειστικα για το Onepiece αλλα γενικο ανιμε φορουμ...αν και θα εχουμε ενα μεγαλο sub-foroum για το OP...πολυ μεγαλο XD
Και ναι μωρε...πρεπει να το διαβασεις..παρολου που δεν σ'αρεσε στην αρχη, εχεις ηδη φαει τοσα σποιλερ και στην τελικη οταν οι περισσοτεροι που συγκρινουν τα 3 αυτα μεγαλα και βγαζουν το One Piece καλητερο κατι θα ξερουν...^^
Jun 20 2010 19:49
iristella → didimakia
Αν συμβεί κάτι τέτοιο ελπίζω να μπορέσω να σας έρθω στην καινούρια κοινότητα. Κάποια στιγμή θα πιάσω το manga όταν τελειώσω κάποιες άλλες προτεραιότητες.
Jun 20 2010 19:46
didimakia → iristella
Actually αν δεν πληρωσει την συνδρομη ο Morths(owner) σε κανα μηνα θα κλεισει...και μαλλον θα ανοιξουμε καινουργιο :/
Jun 20 2010 19:38
iristella → didimakia
Λυπάμαι που το ακούω αυτό γιατί κάθε τι που μεταφράζεται στα ελληνικά είναι κέρδος. Από την άλλη το fansubbing είναι κατι που γίνεται σαν hobby οπότε αν ο άλλος βαρεθεί δεν μπορείς να του πεις κάτι γι αυτό.
Εύχομαι οι όποιες δυσκολίες να ξεπεραστούν. ^^
Jun 20 2010 19:30
didimakia → iristella
Ναι οντως δεν εχουμε και πολυ κοσμο...βασικα το 70% των μελων κανουν εγγραφη για τα μεταφρασμενα επεισοδεια... Ομως η Ομαδα μεταφρασης εχει χασει καθε ειδος εποικινωνιας μαζι μου και με ολο το φορυμ... ειχε να βγαλει επεισοδειο 6 μηνες, εβγαλε 1 πριν κανα 3μηνο και τωρα ξανα αφανοι...οταν τους γραφω e-mail με γραφουν στα @@ τους...
Jun 20 2010 19:24
iristella → didimakia
well μου δημιουργήθηκαν πιο πολλές to be honest. XD
I mean υπάρχουν μέλη τα οποία θέλουν να μιλήσουν για την σειρά πολύ πιο αναλυτικά από ότι ενδεχομένως υποστηρίζει το sub-section του anime//gr και δεν τα βλέπω μέλη σε κοινότητα που θα μπορούσαν να συζητήσουν όσο τραβάει η ψυχή τους. Other than that good job ^^!
Jun 20 2010 19:21

This status update has reached the maximum number of replies allowed