Community Status Updates
didimakia → croco~boy
[QUOTE=croco~boy;416508]Me myself and i :P
[IMG]http://i603.photobucket.com/albums/tt120/panos22_2009/39100_1454991967970_1028454926_31078870_7531485_n.jpg[/IMG][/QUOTE]
1st of all its called '' me myslef and i''
and 2nd this girl is hawt *_*
Aug 06 2010 20:01
Kenny → didimakia
Δεν νομίζω ότι θα τα πω καλύτερα από μερικά tutorials...
[url]http://vandelaydesign.com/blog/design/tutorials-photoshop-brushes/[/url]
Aug 06 2010 08:11
didimakia → iristella
Ευχαριστω και ανταπωδιδω ^^
Εγω το μονο tautorial που ειχα δει ηταν για το βαψιμο. παντως πολυ χρησιμο εργαλειο ειναι το pen tool. απ τα αγαπημενα μου ^^
Aug 06 2010 01:37
iristella → didimakia
Μια από τα ίδια και εγώ. Μέχρι στιγμής δεν έχω αξιωθεί να κάτσω να δώ/διαβάσω κανά tutorial. Σιγά σιγά όμως κάτι μαθαίνω.
Oh well at least είχα μια αξιοπρεπή παρουσία στο banner contest κάτι είναι και αυτό. ^^ Συγχαρητήρια και για το δικό σου btw.
Aug 06 2010 01:34
didimakia → iristella
Ευχαριστω πολυ ^____^
Εγω ειμαι τοσο noob που δεν ηξερα τι ειναι τa brushes xd
ειμαι αυτοδιδακτος δυστηχως και ξερω καποια λιγα πραγματα. =/
Aug 06 2010 01:32
iristella → didimakia
Μείωσα μέγεθος εικόνας και έβαλα το πιο ομαλό συννεφάκι (χωρίς πολλές γωνίες και εσοχές) για να μην τρώει μέγεθος το transparent. Εκανα και όλα τα layers merge visible και voila.
Τα brushes στο PS αν έπρεπε να τα περιγράψω κάπως θα ήταν σαν το σχήμα το οποίο αποτυπωνουν τα εργαλεία στην εικόνα. Pe αν θές να πάρεις το πινελο για να γράψεις κάτι θα καθορίσεις το σχήμα του με ένα brush. Το ίδιο ισχύει και για τη γόμα και για το burn tool etc. Τα brushes μπορείς να τα απλώνεις είτε ένα ένα είτε συνδυαστικά μαζί και να καθορίζεις το μέγεθος τη φορά τους και χίλια δύο άλλα πράγματα ανάλογα με το πώς θα παίξεις με τα layers. Οι πιθανότητες είναι πραγματικά απεριόριστες.
Παρόλαυτά είναι αλήθεια ότι όσο πιο πολύ εξοικειώνεσαι με το PS τόσο λιγότερο βασίζεσαι σε αυτά και προτιμάς περισσότερο να παίζεις με τα filters τους φωτισμούς και τα layers. Προς το παρόν βέβαια επειδή είμαι ακόμη noob παίζω με τα βουρτσάκια μου και κατεβάζω νέα από το net για να δώ ποια με βολεύουν καλύτερα.
Aug 06 2010 01:26
didimakia → Kenny
Ηey Mr Kenny!
May i ask you sthing? XD
μηπως ξερετε τι ακριβως ειναι τα brushes στο PS?
Aug 06 2010 01:16
didimakia → Tea-chan
[QUOTE]Δε θέλω να βάζω τέτοιες εικόνες στη gallery, γιατί θα με πρήξουν ότι δε θέλουν συναισθηματικές, αλλά badass κουλουπού... >=([/QUOTE]
Να βαζεις! ακομα και σε εμας τους σκληρους-badass-αντρακλες μας αρεσουν.εχουμε και εμεις συναισθημα :P
Aug 06 2010 01:13
didimakia → iristella
I love her too :lovulovu:
Πολυ πικρα και αυτο το πραγμα με τα 220KB
Οι περισσοτερες εικονες σε .png (αναγκαστικα για να υποστηριξει το transperancy) βγαινουν πολυ πιο μεγαλες. πως τα καταφερες? btw ξες τι ακριβως ειναι τα brushes στο PS?
Aug 06 2010 01:11
iristella → didimakia
Ι love this singer. Thanks μου έφτιαξες τη διάθεση.
Απελπισία σου λείπει γιατί αυτό ήταν το αποτέλεσμα του παιδέματος επί ώρες για να ρίξω το filesize από τα 220 ΚΒ. ΧD
Aug 06 2010 01:07
didimakia → iristella
[URL="http://www.youtube.com/watch?v=pRpeEdMmmQ0"]WAKA WAKA HEY HO![/URL]
Edit: I lack fantasy. :( θελω να κανω και γω τετοια.
Aug 06 2010 00:57
iristella → didimakia
Thank you thank you! :3
Είπα να βάλω κάτι γούτσου γούτσου. Μου έβγαλε την πίστη λίγο βέβαια αλλά χαλάλι του.
[B]EDIT:
[/B]
[quote]Ακομα δεν το'βαλες αμεσως στο θρεντ εσυ :P[/quote]Και που άργησα τόσο ήταν γιατί το έφτυνα μην το ματιάσω. [/ψωνιο]
Eυχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Το συννεφάκι btw το έφτιαξα ολόκληρο εγώ (για να μειώσω το filesize). *φουσκώνει από περηφάνεια*
Aug 06 2010 00:55
didimakia → iristella
Μην με κοιτας.
Tobi is a good boy <3
Υ.Γ. ωραιο kawaii set ^^
Aug 06 2010 00:49

This status update has reached the maximum number of replies allowed