Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

MisaYoshiko → Xa0s

αγαπητε χαε ηθελα να σε ρωτησω για το τυπωμα των ντιβιντι..εσυ τυπωνεις αυτοκολλητα ε? υπαρχει καποιος τροπος να τυπωνουμε πανω στο ιδιο το ντιβιντι? ωστε να μην κολλανε στα ντιβιντι πλειερς..
Μάι 19 2009 23:44
Φωτογραφία

MisaYoshiko → kleidokrator

κλειδο να σε πω..τα λαιβ ακτιον π περασες στον σκληρο σε καθε φακελο υπαρχουν 3 αρχεια. εμενα απο τα τρια μου παιζει μονο το ενα(ακουστηκε καπως αυτο?:Ρ) τα αλλα 2 τι ειναι? διακοσμητικα η βοηθανε επι το εργον?
Μάι 19 2009 23:43
Φωτογραφία

MisaYoshiko → iristella

hehe του δινω του δινω:Ρ
Μάι 19 2009 14:12
Φωτογραφία

iristella → MisaYoshiko

Glad to hear that! Και μένα με έχουν βολέψει απίστευτα οι mangatraders γιατί έχουν αρκετά μεγάλη ποικιλία από τίτλους, καλή ποιότητα scanlation και καλή ταχύτητα. Και πάνω από όλα γλιτώνει κανείς το εκνευριστικό λαγγάρισμα όταν αλλάζει σελίδα. Οπότε όρμα και δώστου να καταλάβει XDDDD.
Μάι 19 2009 12:57
Φωτογραφία

MisaYoshiko → iristella

ευχαριστω για την προταση σου στην Mysticismlover του mangatraders...δε το ηξερα και μου φανηκε πολυ χρησιμο:D:D
Μάι 19 2009 11:39
Φωτογραφία

MisaYoshiko → Sunabouzu

το ξερω τα εχω δει..αλλα και παλι τι 12 τι 17...:'(
Μάι 19 2009 11:25
Φωτογραφία

MisaYoshiko → Satou no Kumo

hahahaha....ναι ε? ε βασικα μ φανηκε πολυ χρησιμο...:) ευχαριστωωωωωω θα το τσεκαρω
Μάι 17 2009 22:33
Φωτογραφία

Satou no Kumo → MisaYoshiko

χα εισαι η τριτη που με ρωταει :Ρ [URL]http://www.animecharactersdatabase.com/[/URL] εχουν αλλαξει layout αλλα ειναι η ιδια σελιδα κυριως χενται εχει καταχωρημενα
Μάι 17 2009 22:12
Φωτογραφία

δε το πιστευω....αν δεν εχει γινει μεχρι τωρα.. αλλα ευχαριστωωωωωω(Κ)
Μάι 17 2009 21:54
Φωτογραφία

kleidokrator → MisaYoshiko

Έβαλα ειδοποίηση σε περίπτωση που ξεκινήσει κάποιο γκρουπ να κάνει υπότιτλους.
Μάι 17 2009 21:26
Φωτογραφία

MisaYoshiko → Satou no Kumo

να σε ρωτησω..μια φειλ πικ που ειχες ποσταρει απο σαιτ για ιδεες για κοσπλει....ποιο σαιτ ηταν αυτο?:Ρ
Μάι 17 2009 17:58
Φωτογραφία

2-12??:P ειμαι 10 χρονια πανω απο το υποτιθεμενο οριο:Ρ καταλαβα...δε θα τα δω ποτε..
Μάι 17 2009 17:49
Φωτογραφία

kleidokrator → MisaYoshiko

Kodomo σημαίνει ότι προορίζεται για παιδιά μικρής ηλικίας (2 - 12). Ούτε σε raw δεν νομιζω ότι θα τα βρω και αν ψάχνεις για τα Ελληνικά καλή τύχη. Πρέπει κάποιος να τα έχει γράψει σε βίντεο και ναι τα έχει κάνει rip. Μέχρι να το κάνουν subed δεν νομίζω ότι μπορούμε να βρούμε κάτι :(
Μάι 17 2009 16:18
Φωτογραφία

σε raw δε θα κτλβαινω τπτ:/
Μάι 17 2009 15:06
Φωτογραφία

αρχικα τι ειναι κοντομο? μα τοτε στην ελλαδα πως ειχε κυκλοφορησει? εκεινα τα επεισοδεια που επαιζαν καποτε στα ελληνικα δεν υπαρχουν καπου?
Μάι 17 2009 15:05