Jump to content

Community Status Updates

Photo

Black Rock → MisaYoshiko

α έγω είχα κάνει το λάθος και ρώτησα. Μετά από τον αιώνιο λόγο που μας έκανε ο διευθυντής για την τέχνη της γραφιστικής και τα καλά της σχολής,όταν είπε την τιμή των διδάκτρων κόντεψα να λιποθυμήσω ενώ ο πατέρας λίγο ήθελε για το εγκεφαλικό όταν του την είπα στο τηλέφωνο
Dec 20 2009 12:22
Photo

SpirosK81 → MisaYoshiko

Αν θες να το σοβαρέψεις, οι διοργανωτές πρέπει να είναι ενήμεροι μόνο αν πρόκειται για κάτι με εμπορικό σκοπό, εκτός αν έχουν ρητά απαγορεύσει και video για οικιακή/μη κερδοσκοπική χρήση, όπως π.χ. σε αθλητικούς αγώνες. Άλλωστε ένα τεστ ήθελα να κάνω, για την κάμερα :))
Dec 19 2009 23:21
Photo

MisaYoshiko → SpirosK81

σε εκανα αντ στο μσν, αλλα δε με εχεις κανει αποδοχη. αν μπορεις στειλε μ φωτος π ειμαι εγω μονη, η τις ομαδικες ονε πιεσε, γτ δε μπορω να κατεβασω απο τα λινκ σ δυστυχως
Dec 19 2009 18:21
Photo

MisaYoshiko → Black Rock

τελειωσα ακτο φετος, γραφιστικη
Dec 19 2009 16:40
Photo

MisaYoshiko → SpirosK81

οταν τραβας για καποιο συγκεκριμενο σκοπο, πρεπει να ειναι ενημεροι οι διοργανωτες, για να μην σου πω ολος ο κοσμος που βρισκεται εκει! σου εκανα νηξη οτι το ξερω για να μου πεις παραπανω πληροφοριες, ο τροπος σου ηταν πολυ ασχημος.
Dec 19 2009 16:39
Photo

Black Rock → MisaYoshiko

ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Σε ποιά σχολή συγκεκριμένα είσαι; Όσο για αυτά που θές θα τα έχεις έτοιμα μετά τις γιορτές γιατί τώρα είμαι στους γονείς μου και δεν έχω διάθεση για δουλειά
Dec 19 2009 14:39
Photo

SpirosK81 → MisaYoshiko

Sorry αν σου μίλησα λίγο απότομα χθες, αλλά ακόμα δεν κατάλαβα γιατί μου το είπες... :) Αν είχες πει τουλάχιστον μια γνώμη... αλλά απλώς μου είπες ότι το ξέρεις... so what?
Dec 19 2009 11:24
Photo

Namida → MisaYoshiko

Δε πράις γιού χάβ του πέι ιν όρντερ του γκέιν εξ πι ¨Π
Dec 17 2009 14:48
Photo

MisaYoshiko → Black Rock

και εγω για εκει ημουν κ δεν περασα.......αλλα πηγα σε ιδιωτικη και μου βγηκαν τα ματια εκει μεσα..τελικα υπαρχουν πολλοι που αξιζουν να ειναι καπου και δεν ειναι, και το αντιστροφο....μπραβο σου και παλι. και αν εχεις διαθεση, κανε μου τιποτα με miu matsuoka η γενικα απο ichigo mashimaro
Dec 17 2009 02:45
Photo

MisaYoshiko → Namida

γουατ αρ γιου τοκιν αμπαουτ
Dec 17 2009 02:40
Photo

Namida → MisaYoshiko

Ποιο είναι το τίμημα για την εμπειρία;
Dec 17 2009 02:29
Photo

MisaYoshiko → Xod

euxaristw:D tha ta poume apo konta thn deutera etsi?
Dec 02 2009 23:56
Photo

Xod → MisaYoshiko

Ζωγραφίζεις πάρα πολύ ωραία!!!
Dec 02 2009 23:29
Photo

MisaYoshiko → Namida

δε θυμομουν καν πως το λενε
Dec 02 2009 13:35
Photo

Namida → MisaYoshiko

Better luck next time :P