Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

MisaYoshiko → FallenSpiritGR
εμ τιποτα σιγα:Ρ απλα συνηθως εδω σε κανουν αντ ατομα που γνωρισες σε καποια προβολη παρτυ κλπ

MisaYoshiko → Muhyee
δε ξερω αν εχει το jemma φιγουρες dragonball με 2 ευρω, ξερω ομως οτι ενα παιδι απο το φορουμ, πουλαει μεγαλες φιγουρες dragonball πολυ φθηνα, κοιτα στο thread Πωλησεις!!

MisaYoshiko → lonely rider
Καλημερα, φελιζολ πουλαμε στο μαγαζι που δουλευω, Art Center, Καποδιστρίου 36, Ομονοια, και το Σολαρις, δεν ειναι στην σολωμου, που ειναι το an club, αλλα στην οδο Μποταση, καθετη της Σολωμου, ενα ροζ μαγαζι ειναι απ εξω θα το δεις

MisaYoshiko → kleidokrator
kleide mhpws exeis photos dikes mou kai ths laras apo to sakura syndrome?

°•πίΟu-πίΟu•°™ → MisaYoshiko
Οκ, ψαξε τη Ρουκια και αμα δεν την βρεις, στειλε μου ενα πμ να κανονισουμε να βρεθουμε καπου.

MisaYoshiko → °•πίΟu-πίΟu•°™
στοιχεια δεν εχει νοημα να μου στειλεις... αν βρω τη ρουκια στειλε σ αυτην, αλλιως να βρεθουμε απο κοντα, να αποφυγω το ταχυδρομειο

Yay!! Καλο αυτο με τη Ρουκια, αλλα απαξ και παρω τα dvd κανω εγω το reseed και ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι!! Να' σαι καλα! Να σου στειλω στοιχεια;

MisaYoshiko → °•πίΟu-πίΟu•°™
reseed οχι, αλλα μπορω να κανω 2 πραγματα. 1 να πιασω την ρουκια τσαν που την ξερω και να την ξεχεσω, 2 να σου δωσω τα ντι βι ντια μου να τα αντιγραψεις

Misa-chaaaaaan!! Πως παει το Clannad? Το ειδες??
Μια τεραστια χαρη, γινεται να κανεις reseed [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=6344"]αυτην εδω[/URL] την αλυσιδα?? Θα σου αναψω λαμπαδα xD

nai, alla pare xartomanthla gia to after story. ki ama to bare8eis sta prota epeisodeia MIN to kopseis. 8a antamoif8eis.