Community Status Updates

Yunancy → LexKuro
[COLOR=DeepSkyBlue][B]ποια ειναι τα αγαπημενα σου ανιμε?[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/007-1.gif[/IMG]
το μσν μου ειναι
[email]yunancy@hotmail.com[/email]
δωσε μου καιτο δικο σου για να ξερω ποιοσ εισαι[/B][/COLOR]

Yunancy → jimmare
[COLOR=DarkOrchid][B]τι κανεισ ρε Τσιμαρε?τι χαμπαρια?^^[/B][/COLOR]

Kurosaki_Angellust → Yunancy
ouaouuuu! δεν υπαρχουν και παρα πολλα κοριτσια που να ασχολουνται και με anime αλλα και με games ειδικα. εμενα μου αρεσουν πολυ τα action,adveture,rpg,strategy games
ta final fantasy series και ta max payne παρα πολυ αλλα και αλλα πολλα :)

MaSaKa → Yunancy
γι αυτο μου αρεσε το evangelion, επειδη ειναι περιεργο. Το school days δεν εχει κατι το ιδιαιτερο σαν ανιμε, αλλα το τελος ειναι ολα τα λευτα. Εχει μερικες περιεργες σκηνες αλλα δν ειναι και hentai^^. Ουτε το hikaru no go εχει μια ιδιαιτερη υποθεση, εχει σχεση με ενα παιχνιδι, αλλα μου αρεσε παρα πολυ. Απ τα αγαπημενα σου εχω δει το kenshin (μου αρεσε πολυ), το naruto (τςρα βασικα δεν πολυ βλεπω το ανιμε, αλλα διαβαζω το μανγκα καθε παρασκευη, το one piece (το αφησα στη μεση γιατι σκεφτηκα ποσο πολυ εχει ακομα για να τελιωσει, και γενικα δε μαρεσει να βλεπω ongoing. deathnote (ενα απ τα αγαπημενα μου), bleach (τα ιδια με το naruto), full metal panic (και αυτο ειναι πολυ καλο) και yu gi-oh (νομιζω αν το βλεπα με ιαπωνικο dub θα μαρεσε πολυ περισσοτερο).

ssjchris → Yunancy
thanks......εμμ μου αρεσει το soul eater,death note γενικα ειμαι τυπος που θελει να βλεπει πολυ ξυλο σε ανιμε αλλα και λιγο ροματζο να ειχε δεν θα με πειραζε....φετος που ειμαι και 3η λυκειου δεν προλαβαινω να βλεπω πολλα ανιμε.....αα οταν ειμουν μικρος εβλεπα sailormoon lol

GkLoc → Yunancy
Το Dragonball αρχισε απο 1984-1986 δεν ειμαι σιγουρος,και σταματησε το 96,μετα ηρθε η πατατα το Dragonball GT,και εκει τελειωσε ο κυκλος του Dragonball!
To Soul Eater τωρα προγραματιζεται μεχρι απριλιο του 2009,δηλαδη τοτε θα τελειωσει οριστικα(Ετσι λενε)
Οσο για τα Fantasy,την εχω δει την ταινια,αλλα να σου πω την αληθεια,δεν την θυμαμαι καθολου,μονο μια φορα την ειδα παλια,και την ξεχασα πια Τ_Τ,οσο για το X-2 ναι,το παρακανανε,ηταν αθλιο,πολυ κακη συνεχεια και προσπαθεια εκμεταλλευσης της δημοτικοτητας που ειχε το X!
Αυτααααα,Πολυ ωραιο σκυλακι btw!^^Ενα ολοιδιο ειχα πιο μικρος,αλλα το δωσαμε Τ_Τ

AristidisK → Yunancy
[I][COLOR=black][U]:smokingg:Τι μουσική ακούς;:orly:[/U][/COLOR][/I]

AristidisK → Yunancy
[I][COLOR=black]:tensai:Εγώ πηγαίνω στην ΣΤ τάξη και είμαι 11(και μισό).:tensai:Εγώ πορώθήκα αλλά ευτυχός δεν έπεσαν οι βαθμοί μου:bahhh:.Εγώ θέλω να γίνω [B]αστροφισηκός[/B] και οι γονοίς μου δεν έχουν κάποιο πρόβλημα:wooi2:.Άσε που θα με πάρουν και στη [B]NASA!!!:wooi2:[/B]Άμα θάς στ'αλήθια να γίνεις νοσοκόμα γίνε δεν μπορείνα αποφασήσει κανείς για σ'ένα:smokingg:.Όσο για παιδαγογηκά θα μπορούσες να γίνεις γιατρός σε ένα σχολείο αλλά εσεί αποφασήζεις:drink:.Πόσο σε ζηλεύω που είσε τόσο κοντά στοις σπουδές.:awww:[/COLOR][/I]

Goggeta SSJ6 → Yunancy
Ναι φυσικα μα ειναι πωροση ετσι και αλλιος!!!
Εδω πηγα να σπουδαζω υπολογιστες και multimedia για να αρχισω να κανω και εγω τπτ απο animation!!
Κι εσυ πωρομενη απο οτι βλεπω!!
Αλλα βλεπω και μια φοτο με ενα πανεμορφο σκυλακι!!!

Darthnicolas → Yunancy
a k nomiza pws itan ta klassika gia koritsia...oso zeis ma8aineis :S
egw dn eimai polu twn klassikwn shounen p travane gia aiwnes,protimw seires mikrou mikous(13-26 episodes) ante k kana megalutero p na m aresei arketa(soul eater...)
k nai to geass moiazei kapws sto death note gt o prwtagwnistis einai sto idio styl,des to ;p

Zoro → Yunancy
Καταρχάς να πω ένα μπράβο που έχεις δει τέτοιες ταινίες στην ηλικία σου...πολύ προχωρημένα πράγματα:oo:
RE4 δεν το έχω παίξει αν και το έχω ήδη αγορασμένο(τα αγαθά copies κτώνται:P)και έτοιμο να το αρχίσω όποτε βρω την κατάλληλη όρεξη...πάντως σαν σύνολο τα πάω πολύ τα RE...έχω τερματίσει το 2 και το 3 και έχω παίξει αρκετά το Code Veronica.
(κι εγώ zombie fan δλδ:P)
Καλά τα πες για τον Kira δεν λέω,αλλά μου φάνηκε λίγο παράξενο να μην έχει κανονική σχέση-επαφή με γυναίκα επί τόσο χρόνια,ενώ είχε έτοιμη μια μπροστά του...βέβαια αν διαβάσεις το επιθετό του ανάποδα νομίζω εξηγούνται όλα :P
Την αδελφή του φυσικά και την θυμάμαι...Sayu λεγόταν αν θυμάμαι καλά...τι ήθελες να μου πεις πάνω σε αυτήν?
Χαίρομαι που με συμπαθείς πάντως...δεν το ακούω καθημερινά να μου το λένε:ureshii:
(και δεν είμαι κουτσομπόλης...stalker είμαι παρακαλώ...δεν μου ξεφεύγει τπτ από το forum:tensai:)

Shadowstrike → Yunancy
[COLOR=black]χμ.. απο οσα μου ειπες εχω δει [/COLOR][COLOR=black]Naruto,One Piece,Death Note,Bleach,Full metal panic,Triniti Blood,YuGiOH. kenshin ειχα δει λιγα κ αυτα στην τηλεοραση ενω τα υπολοιπα τα εχω στη λιστα μ αλλα δν βρισκω χρονο..
[/COLOR]