Community Status Updates

Yunancy → Nomis Tnomleb
[B]πωπω,τα κατεβαζεισ ολα τα επεισοδια στον υπολογιστη σου?μα καλα πρεπει να εχεισ τρελη μνημη για τοσα βαρια αρχεια[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/009-1.gif[/IMG]......
ναι ρε,γιαυτο στο ειπα,γι ανα το δεισ...το Fruit Basket ειναι ρομαντικο.....και ειναιμια κοπελα που την θελουν 2 αγορια και εχουν τισ δειναμεισ των ζωδιων.κ.τ.λ......πιστεψε με εγω μισω το ροματζο...ομωσ αυτο μου αρεσε,αρα ειναι αρκετα καλο,και πρεπει να τοδεισ,αν κατεβασεισ το πρωτο επεισοδιο,πεσ μου!!![IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/banzai.gif[/IMG][/B]

Zoro → Yunancy
Δεν είναι απλά ταινίες με ζόμπι...είναι και αρκετά άγνωστες και για να τις έχεις δει από τώρα μου φάνηκε κάπως παράξενο/προχωρημένο:P
Λες δεν έχεις χρόνο για τπτ...και που φεύγει ο χρόνος σου αυτός δλδ για να χουμε λόγο?xP
Για την Misa τώρα....ναι ε?:oo:
Μπράβο μνήμη...δλδ,τώρα που μου τα πες θυμήθηκα κι εγώ τις σκηνές αυτές,αλλά πριν τις είχα ξεχάσει(και περηφανεύομαι ότι έχω καλή μνήμη σε τέτοια xP)...
...εύκολη λοιπόν η τύπισσα....και καλά να μ'αρέσει εμένα για εμφανείς λόγους...εσένα πως και σ'άρεσε?:P
Κρίμα για την Sayu λοιπόν...blame Kira :S (...misa was innocent xD)
Για τις ταινίες εγώ λέω δες τες,ολόκληρες όμως,και μετά έλα να μου ξαναπείς...οι ερμηνείες ήταν όντως κάκιστες,στο ξανάπα,αλλά αν τις αγνωήσεις και τις δεις για τις αλλαγές που έγιναν από την σειρά ίσως και να σ'αρέσουν...μερικές αλλαγές τις βρήκα ισάξια καλές με την σειρά,ενώ άλλες ακόμη και καλύτερες...ειδικά το τέλος της 2ης ταινίας,που το βρήκα καλύτερο απ αυτό του anime...επίσης υπάρχει και 3η ταινία αλλά αυτή ήταν στ αλήθεια πατάτα,καμία σχέση με το Death Note και είχε μόνο τον L και όχι Light,όποτε καταλαβαίνεις δεν είχε καθόλου ενδιαφέρον...δες τις 2 πρώτες ταινίες λοιπόν λέω εγώ..πιθανώς να σ'αρέσει πιο πολύ το τέλος και σένα...σαν σύνολο βέβαια προτίμησα το anime δεν λέω,απλώς ήταν πιο καλές απ όσο διαφημίστηκαν,για μένα).
Χμμ λες εμένα αλλά ούτε και εσύ απάντησες στο pm μου:smokingg:
Δεν σε συμπαθώ πια και εγώ xD

Yunancy → Darthnicolas
[COLOR=MediumTurquoise][B]ναι ρε συ...επισεισ μου την σπαει οταν στα ανιμε μερικα κοριτσια η' αγορια οπωσ για παραδειγμα η Χινατα,κοκκινιζουν με το παραμικρο...δεν ξερεισ ποσω πολλυ με εκνευριζει αυτο το πραγμα..μου φενονται πολλυ ψευτικοι...[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/023.gif[/IMG]
οχιιιι πεσσσσ μουυυυ!!!πεσ μου ποιοι απλα πεθαινουν...δεν αντεχω να μην ξερω λολ[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/006.gif[/IMG]
με εκνευριζουν τα ανιμε που δεν ειναι στο τελοσ ξεκαθαρο τι γινεται..που λολ πανω που εισαι περιεργοσ να δεισ τι θα γινει τελικα..ΜΠΑΜ και λολ τελειωνει η ταινια χωρισ να βγαλεισ νοημα...
εχεισ δει την ταινια με το γιαπωνεζακι "Η καταρα?"[/B][/COLOR]

tsintori → Yunancy
Αυτές οι φατσούλες που βάζεις στα posts σου που τις βρίσκεις;;; Έχουν πολύ πλάκα!!!!!!!!
Δεν τολμώ να σκεφτώ πόσο σου πήρε για να φτιάξεις τα σχεδιάκια με την ζωγραφική.....

Shadowstrike → Yunancy
[email]JNT_Shadowstrike@hotmail.com[/email]
σε εκανα add. θα τα πουμε απο μεσα αν ειναι ;)

Barbara → Yunancy
Μμμ ναι μ'αρέσουν πολύ τα άνιμε και τα μανγκα..!
Και τρελένομαι για το Vampire Knight ..Καναμεεεεεεεεε !!!

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Yunancy
[I][B]κοι[COLOR=RoyalBlue]τα περισοτερα κοριτσια προτιμουν τα αισθηματικα..εμενα ποτε δεν μου αρεσαν..μου αρεσει 1 ανιμε να εχει και λιγουλακι συναισθημα-ερωτα,αλλα οχι και αν ειναι ολοκληρο το ανιμε ετσι χεχε
[/COLOR][/B][/I]κοιτα εδω θα συμφωνησω μαζι σου.. Δοκιμασε να δεις την ταινεια 5cm/sec. Αν δε σ'αρεσει τοτε εισαι αλλουνου παπα ευαγγελιο μιας και ειναι πασιγνωστη και βαθμολογημενη με 5 αστερια.
Τα αγαπημενα μου ανιμε τα λεω και στο προφιλ μου, ειναι το ναρουτο και το full moon wo sagashite.. Αλλα σπευδω να προσθεσω το vampire knight και το code geass το οποιο τελειωνω τωρα και με εχει ενθουσιασει.. Και το οne piece ειναι μαματο..
Τα δικα σου τα εχω δει σε διαφορα προφ κι εχω παρατηρησει οτι σου αρεσει και σενα το vamp knight.. Ζερο η Καναμε?
Zero for me!

Goggeta SSJ6 → Yunancy
Εμενα μου αρεσουν τα :naruto, op, death note, dragonball, fairy tail, soul eater, vampire knight......
Οχι συστηχως δεν εχω ακομη αλλα το σκευτομαι για ενα λυκοσκυλο η κανα λαμπραντορ....
Μολις μηνω μονος μου (σε λιγο καιρο δλδ) θα βαλω μπρος για το σκυλι!

mihalakis21 → Yunancy
[COLOR=DarkGreen][COLOR=Black]sry που αργησα να απαντησω αλλα χτες ελειπα ολη μερα απο το σπιτι.
ruruni kenshin, naruto, one piece, bleach, yugioh και deathnote τα εχω δει. οχι ολοκληρομενα ομως τα ruruni kenshin και death note. βασικα βαριεμαι να βλεπω anime τωρα και προτιμω να διαβαζω manga. αλλα περιμενω πως και πως να βγει το fairy tail σε anime να ποροθω:hero:[/COLOR]
[/COLOR]

MaSaKa → Yunancy
Ολο το evangelion εχω δει. Αμα δεις μονο την ταινια δεν θα καταλαβεις πραγματικα τιποτα, αφου ειναι συνεχεια της σειρας. Τωρα ποσα επεισοδια εχει το school days θα σε γελασω.... δε θυμαμαι.... Και γω το yu gi Oh στο star το εβλεπα και οχι παντα, γιατι το ειχε νωρις και δεν ξυπναγα. Παντος οποτε προλαβενα το βλεπα. Καρτες μου αρεσε να μαζευω, αλλα εχω πολυ λιγες. Δεν ειμουν και φανατκος, απλα μου αρεσε το παιχνιδι.

dbgoku → Yunancy
Βασικα μου αρεσει παρα πολυ το naruto το one piece και το slam dunk(ειμαι πορωμενος με το μπασκετ[IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/wooi2.gif[/IMG] :hahaha:)Απο που εισαι??

LexKuro → Yunancy
ναι εχω δει ναρουτο(και τα μανγκα εχω διαβασει) one piece,bleach deathnote ligo ruruni kenshin και λιγο full metal alchemist που δεν μου αρεσε

Lelouch → Yunancy
Αγαπημενο anime ε?Αν και αρχισα απτο bleach το καλυτερο ειναι το full metal alchemist.ΔΕν διαπραγματευομαι :P BTW τι μουσικι ακους?