Community Status Updates

LexKuro → Yunancy
xexe :P egw paw prwti (lykeiou) kai den tA xwneua pote ta math.........

dbgoku → Yunancy
Μενω κοντα στην Καλαματα(στην Πυλο πιο συγκεκριμενα) ο πατερας μου καταγεται απο ενα χωριο κοντα στη Ζαχάρω που το λενε Λέπρεο και η μανα μου απο Αιγινα..Εχω δευτερευουσα συγγενεια με ατομα απο Πυργο...
Οσο για βιντεοπαιχνιδια......Hhhhmmmmm....
dragonball budokai 3(αν και παλιο), PES, κανα mortal combat ή και wrc...Βασικα ειναι αναλογα με τη διαθεση μου xD..Αν το παιχνιδι ειναι καλο και εχω χρονο δε με χαλαει......
Εσενα??Ποιες ειναι οι δικες σου προτιμησεις??

mihalakis21 → Yunancy
ο οικονομοπουλος και κατι αλλοι τραγουδουσαν. ακομα απορω πως με επεισαν να παω.:deadga6:
filler ειναι τα επισοδεια καποιου anime που ειναι δεν υπαρχουν στο manga(το οποιο ακολουθη κανονικη πλοκη). οπως στο bleach τα επισοδεια με τα bounto η στο naruto τα επισοδεια μετα απο τη μαχη sasuke vs naruto που εφυγε ο sasuke με τον orochimaru.
ουτε εγω το ηξερα το sazae-san. ενας admin το ανεφερε και το ειδα. ειναι λεει anime για ολη την οικογενεια και ειναι πρωτο σε τηλεθεαση.:frozen:
παρολο που ειναι ασπρομαυρα τα μανγκα μου αρεσουν πολυ. το μονο που με χαλαει ειναι οτι δεν μπορουν να αναπαραστησουν την μαχη τοσο ωραιο οσο στα anime.
ολα τα μαθηματα ειναι gtpk.:redcard2: τα μονο που μου αρεσουν λιγο ειναι βιολογια και ιστορια. πανω απο ολα ομως γυμναστικη και διαλειμμα.:hahaha:
και απο παρατσουκλια εχουμε γεμισει ολους τους καθηγητες του σχολειου. κυριως ομως τη διευθυντρια:hehehe:

MaSaKa → Yunancy
Βασικα δεν κοιμαμαι πολυ. Απλα κοιμαμαι αργα. Σαββατοκυριακα μπορει να κλισω 10ωρο αλλα ολη τη βδομαδα λογο του σχολειου κοιμαμαι 5, το πολυ 6 ωρες και πρεπει καποτε να αναπληρωσω τον υπνο μου :P 8?? πως μπορεις... ??? Και γω δεν εχω κανει κανενα μαθημα για ζωγραφικη. Απο μονος μου. Αλλα αμα ειχα δωσει βαση σαυτο θα γινομουν πολυ καλυτερος. Δεν πολυασχολουμαι ομως... Για πες κανενα συγκροτημα που σαρεσει...

Albatross → Yunancy
Ευχαριστώ για το request!!
Τι βλέπω, κι εσυ βάσανα ε; 3η λυκείου; :P
Μια απ'τα ίδια κ γω, και βαριέμαι αφάνταστα...Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να περάσω οπωσδήποτε στη Θεσ/νίκη...ευτυχώς η σχολή είναι μόνο 17000 μόρια (πληροφορική) οπότε έχω ελπίδες!
Εσυ που θες να περάσεις;

Azathoth
→
Yunancy
hello there yunacy-chan! thank you for the request. ti kanis? :O

Casshern → Yunancy
mia xara ola,ec?everything ok?,btw i varemara ine sto full :P xd

tsintori → Yunancy
Nope o L είναι σε artistic version.
Έχω δει αρκετές foto στο Internet που δείχνουν τον L σαν shinigami!!!!!
Είναι λίγο περίεργο αλλά η foto τα σπάει.
Ναι αν μπορείς δώσε μου ένα link......

Seraphimon-T.K. → Yunancy
Διάφορα :Ρ Αυτη τη στιγμη το αγαπημενο μου ειναι το Ναρουτο...αναμεσα απο διαφορες ταινιες ή μικρες σειρες...

Nerethil → Yunancy
Hola! Ελπίζω να μην φανώ πολύ αγενής ρωτώντας : Σε ξέρω απο κάπου?(και πριν απαντήσεις βάλε στο μυαλό σου οτι παρά το προχωρημένο της ώρας, μόλις ξύπνησα)

Barbara → Yunancy
Καλημέρα Yanacy !! Τέλειωσα την 1η σαιζόν απλά τέλεια ..
Τι λές ο Κανάμε είναι γούτσι γούτσι αλλά και ο Ζέρο μἀρέσει η Γιοὐκι είναι πολύ γλυκιά αλλα΄και αυτή δεν ξέρει τι θέλει..
από ανιμε δεν έχω δει πολλά αλλα μἀρέσει πολύ το Vampire Knight , επιπλέον επειδή μἐρέσουν τα chobits τα έχω κατεβάσει και θα τα δω οπότε θα σε πω..!

Scorpion → Yunancy
εγω οταν ημουν μικρος απαιζα καρτες με ατομα που δεν ξεραν αγγλικα και τους εξαπατουσα .Για παραδειγμα αν η καρτα ελεγε οτι μπορεις να αναστησεις τρια τερατα απο το νεκροταφειο εγω τους την μεταφραζα πως μπορουν να αναστησουν μονο ενα.Απο μικρος σκατοπαιδο ημουν.Αλλα τη να κανουμε ...
Στην συγκχρονη κοινωνια αμα δεν εισαι κακος δεν πουλας:hahaha:

Emmanouela → Yunancy
Γεια σου και εσενα! xD
Τι κανεις?
Ε, λιγο πολυ ολοι ειμαστε πορωμενοι με anime στο site! :)

titi
→
Yunancy
αγορι ειμαι //
πολυ εχουν μπερδεψει αυτο το πραγμα λογω της φωτογραφιας , αλλα και του ψευδωνυμου
ευχαριστω για τα εμοτικον .

titi
→
Yunancy
γενικα εχω δει πολλα ανιμε , sxetika polla...
alla poios thimatai
saikano
blue submarine 6
naruto
gilgamesh
NGE
full metal alchemist
haruhi no suzumiya
lucky star ( kai auto polu kalo- commedy )
kai polla alla . . . ( oxi para polla omws )...