Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kurosaki_Angellust → Yunancy

to diko mou einai [email]fugitsu17@hotmail.com[/email] entakse mporei na ysterouse se grafika to 7 alla itan teleio apo pleuras istorias kai enoeitai oti exo dei to advent children para polles fores. einai apla teleio!!
Dec 09 2008 17:01
Photo

ssjchris → Yunancy

ufo exoumai lol αλλα δεν ασχολουμαι μαζι τους βγαζω το τετραδιο απανω και ζωγραφιζω....εχω πολλους αυστηρους καθηγητες ....... πολυ ******* που ετσι μ ερχεται να τους κτυπω αλυπητα!!!!! εσυ στο ναρουτο βλεπεις το ανιμε η διαβαζεις το μανγκα?
Dec 09 2008 14:36
Photo

Nomis Tnomleb → Yunancy

autos einai ο rayne απο neo angelique abyss.
Dec 09 2008 13:39
Photo

MaSaKa → Yunancy

ναι ειμαι πολυασχολος τι να κανουμε:P ξαναδίνεις πανελληνιες? Εγω παω 2α λυκειου τωρα, ειμαι 16, σε 2 μηνες 17. Απο μουσικη δεν ακουω καθολου ελληνικα, μονο πολυ λιγα punk συγκροτηματα (χασμα, μεθυσμενα ξωτικα κτλ.) Και απο ξενα παλι ακουω punk rock, punk pop και γενικα τετοιες αμερικανιες. Kαι οι 3 doors down και 3 days grace μαρεσουν. Καλα, msn εχεις? γιατι αμα μιλαμε ετσι θα γεμισουν 50 σελιδες στο prof μου^^
Dec 09 2008 13:29
Photo

Scorpion → Yunancy

καινουργια ιστορια ειναι.Πιστεψε με πρεπει να το αρχισεις.Αυτο βεβαι αν αντεχεις τα αιματα και τις ασχημοφατσες.
Dec 09 2008 13:12
Photo

Noitora → Yunancy

πηρα 1 απο bleach περιμενω τωρα σε καμια βδομαδα θα μου ερθει.. οχ.και γω ειχα προβληματα με το μσν..:smokingg: τ νεα?
Dec 09 2008 12:14
Photo

gexion → Yunancy

[B]σουβλάκια ειναι η πατρίδα μου γιατι με αυτα που γινονται εδω τις τελευταιες 2 μερες...η ελλας ειναι για τα μπαζα,δυστυχως[/B] [B]:P[/B] [B]have a nice day buddy ;)[/B]
Dec 09 2008 11:29
Photo

Azathoth → Yunancy

oh shimatta! forgot to ask you pia ine ta kalitera su esena :P gomennasai! please forgive my rudeness
Dec 09 2008 11:26
Photo

Azathoth → Yunancy

well my favourite manga are: Bastard!! CardCaptor Sakura Rurouni Kenshin Naruto apo anime: Sayonara Zetsubou Sensei Welcome to the NHK GTO School Rumble and maaaaaaaaany more :P :O athina ke esi? ego ime italos ala zo edo pera. It's strange we got the same age but genika den fenete na se exo di se kana meeting i sta parties sto underworld yunacy-chan >.>
Dec 09 2008 11:08
Photo

dbgoku → Yunancy

Ειπα για το jak γιατι εχει γραφικα παρομοια με το kingdom hearts(λεμε τωρα)...Τις βλεπω αυτες τις ταινιες ναι ολα τα resident evil τα εχω δει και ειναι γαματα... Αφου βλεπεις anime εχεις δει dragonball??
Dec 09 2008 10:25
Photo

SirJim → Yunancy

Μια χαρά μωρέ και γω... Και βέβαια και είμαι πορωμένος με anime.... Όταν έχω χρόνο λιώνω :P Φέτος δίνω πρώτη φορα πανελλήνιες. Από τεχνολογική, για πληροφορική (i wish :P) Εσύ?
Dec 09 2008 10:24
Photo

LexKuro → Yunancy

lol basika egw genika den ta paw kala me ta ma8imata,,, an kai eimai kalos ma8tis,, protimw na zwgrafizw i na pezw kithara,,,i na blepw anime kai na diabazw mangaaa, :) tespa pion sou thimizw apo to bleach ,,to exw dei 3erw tous characters ,,,(an kai auti i foto einai arketa palia kai arketa xalia
Dec 09 2008 09:49
Photo

endless_inspiration → Yunancy

γεια!!! βασικα απο anime ξ4εκινησα αλλα τωρα τελευταια διαβαζω περισσοτερο manga!!!!!!!!!!! βαριεμαι να βλεπω anime .................και δεν εχω και πολυ χρονο αυτη τη στιγμη!!!!!!
Dec 09 2008 09:09
Photo

Goggeta SSJ6 → Yunancy

Το Fairy Tail ειναι μονο σε magna αυτην την στηγμη και οι Fans περιμενουν πως και πως να βγη σε animation!! Η Tsunade και κατ εμε ειναι 99,9% συγουρο οτι θα την κοιδεψουμε και μαλιστα το κοβο να γηνετε στα 40 του jiraya!!Για τον Kakashi εγω θα ελεγα 60% οτι πεθανε τωρα τη να σου πω και εμεις την παρασκευη περιμενουμε το chapter μπας και ξεδιαληνθει κατι!!! Αγαπημενοι μου ηρως ειναι: Naruto πρωτος και καλυτερος!! Jiraya Kakashi Gaara Απο κοριτσια: Hinata Sakura Tsunade Temari Sasuke lolololol!!!:hahaha::hahaha::hahaha: Κακως αναφεωρισες αλλο το παλικαρι που γνωρισες και του μιαζει εμφανισιακα και αλλο αυτος ο χαρακτηρας ο τυπος ειναι γκαγκα απο πολες αποψεις και σε κανα 2χρονο θα το δεις και σε animation οτι η βλακια του δεν εχει ορια!!! Α sorry λαθος δεν καταλαβα καλα απο οτι φαινετε:( Παντως πρεπει να ειναι γαματο να εχει ενα τοοσο ομορφο σκυλακι!!! Σε ζηλευω!! Εγω μενω Σαλονικα (που την γουσταρω τρελα) αλλα γενηθηκα και εζησα 9,5 χρονια στη Σερρες οπου επησεις μου αρεση εαν και δεν μου αρεσουν οι ανθροποι της μιας και τους θεωρο κακους απο πολλες αποψης (ενοιτε οχι ολους απλος η πλιοψηφια) εαν και τωρα τελευταια κατι βλεπω να πηγενει καλυτερα!!! Δυστηχως δεν εχω παει ακομη πελλοπονισο καθολου εαν και το θελω παααρα πολυ αρε τυχερη εχετε και τζαμπα καθαλο φρεσκο λαδι!!!:hehehe::hahaha: Ενοιτε οτι εδωσα χερετησματα εσενα θα ξεχνουσα σε παρακαλω με προσβαλης!!! btw Βασιλης χαρικα!! ;)
Dec 09 2008 06:22
Photo

Yunancy → Goggeta SSJ6

[B]εχεισ καμια εικονα απο το Fairy Tail για να τσεκαρω?γιατι για να δω καποιο ανιμε μεγαλο ρολο παιζει το σκιτσο σε μενα..... κοιτα το καλο με το Σινπουντεν ειναι οτι οι ηρωες ειναι μεγαλυτεροι και τα σκιτσα και οι μαχες σαφεστερα καλυτερες....ασε που οταν εισαι πχ 12 χρονων σου αρεσουν τα ανιμε που ο μεσος των πρωταγωνιστων ειναι κοντα στην ηληκεια σου...τωρα που ειναι μεγαλυτεροι οι πρωταγωνιστες νομιζω οτι θα πηγαινε πολλυ καλυτερα το ναρουτο..αλλα ρε συ εχουν κουραστει οι φανς με τις ατελειωτες μαχες και καινουργιους εχθρους.... ρε συ ακουσα οτι θα πεθανει η Tsunade[99,9% σιγουρο] kai o Kakashi[80%] ασε θα γινει πολλυ ******* λεμε..... ποιοι ειναι οι αγαπημενοι σου ηρωες απο ναρουτο? εμενα απο αγορια Gaara,απλα θεος Narouto[σε ολα τα τεστ μου βγαινει αυτος και τρελενομαι για τα αστεια του!] Κιμπα[αχχχ τι καλουλης που ειναι]*_* απο κοριτσια Temari[η αγαπημενη μου] Tsunade[τα σπαει η γυναικα] Σακουρα[παντα μου αρεσε] Kurenai[ρε συ ειναι πανεμορφη] τωρα οσω αναφορα τον Σασουκε.... κοιτα στην αρχη μου αρεσε...απο τη στιγμη που παλεψε με το ναρουτο για να παει με το Οροτσιμαρου..για μενα ο σασουκιρι αυτο... αλλα γνωρισα εναν που μοιαζει τρελα στο σασουκε τωρα τελευταια και αναθεωρισα την εικονα μου για αυτον^///^ μπουαχαχαχα λολ δεν ειπαοτι με πηραν τα χροναι χαχαχ απλα σου λεω οτι οπωσ και εγω και οπως ειναι φυσικο εμεις η νεολαια βραζει το αιμα μας για εξω και εγω βγαινω συνεχεια εξω...αυτο που θελω να σου πω και εννουσα πριν ειναι οτι εγω εχω την οικογενεια μου και κραταει το σκυλο μου οποτε ειμαι ελευθερη και χωρισ σκοτουρεσ αν πχ καποιο βραδυ πρεπει να κανω εξοδο εσυ ομωσ αν μεινεις μονος σου δεν θα εχεις κανεναν να προσεχει το σκυλι αυτο εννουσα^^καταλαβες? εσυ που μενεις? εχω παει μια φορα στη Σπαρτη αλλα δεν μου αρεσε καθολου.... Η μητερα μου ειναι απο Αρχαια Ολυμπια και ο πατερας μου απο Πυργο...σχετικα διπλα λολ εσενα απο που ειναι η καταγωγη σου? λολ ειπες χαιρετισματα απο μενα στο Λεωνιδα?λολ^.~[/B]
Dec 09 2008 05:20