Community Status Updates

Yunancy → Scorpion
[B]ναι ρε συ..εχεις διαβασει οτι ο Νταντε ειναι μεγαλυτερος..λογικο μου φενεται..αλλα οχι και πως ειναι 35 αυτο ειναι κουφο...γιατι τοτε τι μεσολαβισερ μεσα σε αυτα τα 15 χρονια?ασε που το σεναριο αυτο ακυρωνεται αν δεις την εμφανιση της Lady και της ξανθιας μεχρι και το ιδιο κουρεμα εχουν...λολ αντε το πολλυ να περασαν 2 με 3 χρονια...
ο Νερο ειναι ασχετος με την πλοκη...
πως μπορεις ρε να παιζεις το mortal kombat?λολ εγω οταν το παιζω κλανω μαλλι,λολ ολο αιματα και αποκεφαλισμοι και ξερνανε κιολας...ασε....χεζομαι πανω μου λολ
τα πολεμικα τα παιζει ο πατερας μου οπως το syphon filter και το Medal of Honor...ολο κατι γερμανους σκοτωνει λολ
εμενα τα αγαπημενα μου ειναι το final fantasy,kingdom hearts,Rouge Galaxy,Tekken,soul calibour,Valkyrie Profile,vice city...ktl
αλλα το αγαπημενο μου που δεν το αλλαζω με τιποτα στο κοσμο ειναι το Resident Evil 4,,..δεν εχω παιξει ποιο τελειο παιχνιδι...αφου να φανταστεις ειναι το σεναριο,γραφικα και η ατμοσφαιρα τοσο τελεια που νομιζεις οτι εισαι εσυ ο πρωταγωνιστης[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/th001.gif[/IMG]
γενικοτερα εχω τρελα με τα ζομπι και τα βαμπιρ λολ
εσυ?[/B]

Yunancy → AristidisK
[B]κοιτα εμενα επαψαν να μου αρεσουν οι [I][COLOR=black]οι EVANESCECE οταν ακουσα οτι η Αμυ Λυ ειχε παιξει σε καποια ακαταληλα βιντεο και οτι ελεγε σε ολους οτι ειναι 18 χρονων ενω ειναι 42 χρονων..και εκανε πολλες πλαστικες στο προσωπο της και το ανακαλυψαν οι δημοσιογραφοι οταν καποιος πλαστικος καταλαθος της χαλασε λιγο το προσωπο...και ετσι αποκαλυφτηκε η αληθεια γιατ την ηλεικια της....και εγω επυρεαζομαι πολλυ αν μαθω κατι κακο για τους τραγουδιστες..δεν πιστευω ομως οτι Η ΑΜΥ ΛΥ ειναι σατανιστρια..ο M.Manson ειναι σατανιστης και οταν το ακουσα δεν μου αρεσε πλεον..με επειρεασε αυτο...
οι [/COLOR][/I][I][COLOR=black]JONAS BROTHERS ειναι πολλυ γνωστοι ρε..αφου συνεχεια ακουγονται στο ραδιο και στο ΜΤV...εσενα ποιος σου αρεσει απο τους τρεις??
λοιπον κατεβασε αυτα τα 2 τραγουδια,και πες μου αν σου αρεσε κανενα
το συγκροτημα:[U]The Red Jumpsuit Apparatus[/U] και το τραγουδι [/COLOR][/I][COLOR=black][U]Face Down[/U][/COLOR][I][COLOR=black]
το συγκροτημα:[U]Skillet[/U] και το τραγουδι:[U]whispers in the dark[/U][/COLOR][/I][/B][COLOR=black][B]lol χεχε ναι χαχα
εγω εχω τελειωσει το σχολειο και φετος ξαναδινω εξετασεις οποτε δεν παιρνω βαθμους,χεχε ειμαι τυχερη[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/thiei.gif[/IMG]
περσυ ομως που επερνα βαθμους και καθε χρονο ειχα μεγαλο ανχος χαχα
εσυ?[/B]
[/COLOR]

Yunancy → SirJim
[B]βασικα μου αρεσε πολλυ ο Κιρα γιατι μου θυμιζε τον Σετο Καιβα απο το Yugioh....και ο Σετο ηταν ο πρωτο ηρωας που πορωθηκα τοσο πολλυ....γενικα μου αρεσουν πολλυ τα αγορια με αυτο το κουρεμα λολ
ο καημενος ο Λ πιστεψε στο τελος οτι πραγματικα ο Κιρα εγινε φιλλος του....
βασικα στο τελευταιο επεισοδειο που πεθαινει Ο Κιρα ..τι κουφο ηταν αυο που ειδε το φαντασμα του Λ?λολ[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/thpupu.gif[/IMG]
Ο μελλο ο κακομοιρος θυσιαστηκε ρε συ....εγω τον λυπηθηκα...ειδικα που ειχε αναφερει οτι θα εκανε τα παντα για να ζησει..αν δεν ειχε θυσιαστει δεν θα καταφερνε τιποτα ο Νεαρ μονος του...
εγω παντως χωρις να ξερω το σεναριο..απο τα πρωτα κιολας επεισοδεια περιμενα πως και πως να ψωφισει ο πατερας του Κιρα...δεν εχω δει ποιο αντιπαθητικο τυπο σε ανιμε...λολ
εγω λατρευα την αδερφη του Κιρα..ηταν πανεμορφη....
ναι ρε συ...αλλα ολοι πανε να σπουδασουν υπολογιστες....θα βρουν ομως δουλεια?αν πηγαινουν ολοι....που να βρουν μετα...δεν εχει ελλειψη ο κλαδος...[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/ths_nto.gif[/IMG]
λολ ντυνεται τουλαχιστον σεμνα ομως????λολ ωχχχ κοιταξτε μην την βιασετε την γυναικα κιολας...ειπαμε χαχα,..παντως θα πεσει το γελιο της αρκουδας...εμεις δεν πηγαμε 5ημερη,...δεν μαζευτηκαν τα παιδια[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/ths_naku.gif[/IMG]
εμενα τα αγαπημενα μου ειναι 10,7 και 12....το 8 δεν το εχω παιξει αλλα το λατρευω λογο γραφικων....
το 7 ενω ρε παιδι μου εχει ωραια ιστορια λολ τα γραφικα του ειναι για τα μπαζα...λολ αν προσεξεις τα ματια του Cloud θα παρατηρισεις οτι το 1 ματι του ειναι ποιο μεγαλο απο το αλλο λολ[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/thbak1.gif[/IMG]
ενω το 10 το λατρευω ειχε τελεια ιστορια....μετα βγαλλανε προχειρα το χ-2 και καταστρεψαν ολη τη μαγεια του[ασχετο το username μου βγαινει απο Yuna-Nancy=Yunancy]λολ
εχεις δει την ταινια του 7????[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/th001.gif[/IMG]
οτι παιχνιδια βγηκαν σε game boy adv και Νιτεντο ηταν μπουρδες κατα τη γνωμη μου λολ^^"
εγω σταματησα το kick boxing οχι γιατι βαρεθηκα..αλλα για αλλο λογο...
ρε συ θα ηθελα καποια στιγμη να κανω Nitsutsu lol
αληθεια?μηλας στο σχολειο πολλυ και λιγο οταν βγαινεις εξω?χαχα
εγω εχω το ταλεντο να μην το βουλωνω παντου και πουθενα...ολη την ωρα μλιλαω..και παντα βρισκω θεματα για συζητηση..αφου να φανταστεις οταν βγαινουμε για καφε μεγαλη παρεα..ολο την φωνη μου ακους δεν σταματαω με τιποτα..ασε που γκαριζω κιολας σαν αγορι και κουναω και τα χερια μου...κανω ΜΠΑΜ
[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/thbak1.gif[/IMG]
οκ οταν δεις και τη δευτερη σεζον πες μου ποιος πεθαινει απο τους πρωταγωνιστες[/B]

Yunancy → SirJim
βασικα μου αρεσε πολλυ ο Κιρα γιατι μου θυμιζε τον Σετο Καιβα απο το Yugioh....και ο Σετο ηταν ο πρωτο ηρωας που πορωθηκα τοσο πολλυ....γενικα μου αρεσουν πολλυ τα αγορια με αυτο το κουρεμα λολ
ο καημενος ο Λ πιστεψε στο τελος οτι πραγματικα ο Κιρα εγινε φιλλος του....
βασικα στο τελευταιο επεισοδειο που πεθαινει Ο Κιρα ..τι κουφο ηταν αυο που ειδε το φαντασμα του Λ?λολ[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/thpupu.gif[/IMG]
Ο μελλο ο κακομοιρος θυσιαστηκε ρε συ....εγω τον λυπηθηκα...ειδικα που ειχε αναφερει οτι θα εκανε τα παντα για να ζησει..αν δεν ειχε θυσιαστει δεν θα καταφερνε τιποτα ο Νεαρ μονος του...
εγω παντως χωρις να ξερω το σεναριο..απο τα πρωτα κιολας επεισοδεια περιμενα πως και πως να ψωφισει ο πατερας του Κιρα...δεν εχω δει ποιο αντιπαθητικο τυπο σε ανιμε...λολ
εγω λατρευα την αδερφη του Κιρα..ηταν πανεμορφη....
ναι ρε συ...αλλα ολοι πανε να σπουδασουν υπολογιστες....θα βρουν ομως δουλεια?αν πηγαινουν ολοι....που να βρουν μετα...δεν εχει ελλειψη ο κλαδος...[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/ths_nto.gif[/IMG]
λολ ντυνεται τουλαχιστον σεμνα ομως????λολ ωχχχ κοιταξτε μην την βιασετε την γυναικα κιολας...ειπαμε χαχα,..παντως θα πεσει το γελιο της αρκουδας...εμεις δεν πηγαμε 5ημερη,...δεν μαζευτηκαν τα παιδια[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/ths_naku.gif[/IMG]
εμενα τα αγαπημενα μου ειναι 10,7 και 12....το 8 δεν το εχω παιξει αλλα το λατρευω λογο γραφικων....
το 7 ενω ρε παιδι μου εχει ωραια ιστορια λο%u

Goggeta SSJ6 → Yunancy
Το Fairy Tail δεν εχει ακομη επισοδια δυστηχως εαν και ευφασε το 115 chapter στα manga ακομη δεν εχει αρχησει το animation..............:(
χαχαχαχαχα οντως η Tsunade τα σπαει ειναι και καλοσχεδιασμενος χαρακτηρας και ολοκληρομενος χαρακτηρας μες το anime!!!Ασε ασε για τον jiraya ακομη δεν μπορω να το πιστευψω οτι ο ero-senin μας αφησε χρονους!!!
Κοιτα το προσωπο του Kakashi θα το δηξει ο kishimoto οταν παιθανει ο kakashi αλλα υληκρινα δεν ξερω εαν θα γηνει ο kakashi πρωτος και μετα ο naruto για την ακριβια σε εμπηρια μετραει ο kakashi αλλα σε δυναμη πλεον ο naruto!!! Τι να σου πω εσυ τι αλλο εχεις ακουσει??
Ναι μου αρεσει η Hinata καλο γλυκο κοριτσι ντροπαλη γουσταρη τον naruto καθολου υποκριτρια δεν εχει δηξει τετειο πραγμα ποτε και σε αντιθεση με καπιες αλλες βλεπω sakura δεν ειναι μια στον εαν μια στον αλλον!!!!
Μημητε και τον Sasuke??? Οχ παναγια μου τι να πω!!! Εσυ ξερεις εφοσον τον γουσταρης θα τα λουστης!!!χαχαχαχαχαχα!!!!
Ξανθομαλυδες ftw!!!
Ναι ειμαι απο Σερρες!!:)
Κοιτα σε αντιθεση με την αθηνα ευχτυχως σε εμασ καταστρεψαν τραπεζες , γερμανους, vodafone, wind, mcdonals....Δεν εσπασαν τπτ αλλο και κανενος αμαξη κανενος μηκρομεσεου μαγαζι!!!Ακομη και τους καδους ανακυκλοσης δεν πιραξαν!!!
Ναι αυτο για τους χωριατες ισχυει και θα ισχυει!!!
Να αποζημιοσουν τι να αποζημιοσουν σιγα την καταστροφη....εαν ομως δεν εχει βενζινη το αμαξη τους και ο τραπεζικος τους λογαριασμος δεν αυξανετε αυτο ειναι καταστροφη σιγα της ελιες μωρε!!!!
Αχ τι ομορφο ονομα!!!!
Πρωτη φορα γνωριζω κοπελα που εχει το ονομα Νανσυ (ηξερα το ονομα Νανσυ αλλα δεν ειχα γνωρισει ποτε καμια) απο που βγενει ????

endless_inspiration → Yunancy
γεια............
τωρα βρηκα την ευκαιρια και μπηκα!!!!!
λες για το avatar με τον zoro η' αυτο που εχω τωρα με τον ichigo;;;;;;
το bakuman ειναι σχετικα καινουργιο γι αυτο μαλλον δεν το εχεις ακουστα!!!!!
εμενα μου αρεσει αν και δεν εχει καμια σχεση με τα αλλα που βλεπω/διαβαζω!!!!!
εχω δει bleach,death note, naruto,vampire knight!!!!!!
Υ.Γ. ZERO FTW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zauk-Lain-
→
Yunancy
Ε μπορεις να μιλας ρε συ.Αλλα κλασικα εξω και στα σκαλακια...Λεγε με απλα Zauk το ονομα μου το εχω παρατισει 4χρονια τωρα...

SUPER SAIYAN → Yunancy
αγαπημενα anime? νουμερο 1(στιν καρδια μου για παντα!) dragonball z (dbz)
νουμερο 2) one piece 3)naruto 4)bleach 5)death note 6)samurai champloo...αυτα ξεχωριζω και μου αρεσουν πιο πολυ απο τα υπολοιπα!!εσενα?

Lilia20 → Yunancy
Hahaha xDD κι εγω τρελαινομαι για γλυκα!! Εβαλα και μερικες στο i love chocolate group ^^ xixi!! Διαιτα ξεκινησες??? ο.ο μια χαρα εισαι >.< Στο σπιτι μου ξερεις τι παιζει απο γλυκα αυτες τις μερες?? Μελομακαρονα, παστακια, κεκακια, σοκολατακια, μπισκοτα οτι θες lol xD
Α! Και χτες ξεσκαψα ενα αφρολουτρο με αρωμα βανιλια μπισκοτο~~~ τα σπαει !! x3
Ok, δεν σε βασανιζω αλλο λολ, μσν μπαινω μεσημερι, απογευμα εσυ? :3
Απο σειρες αλλες βλεπω L.A.P.D το οποιο λατρευω!!! Ο Λουκας ειναι ολα τα λεφτα!!! Επισης, 40 κυματα, τη Λιτσα καμια φορα κι απο ξενες Prison Break, Grey's anatomy και περιμενω να βγει ο 5ος ( ή ο 6ος?) κυκλος του Lost ( i loooove it x33) Aαχ, εβλεπες κανενα απ αυτα?
Μολις ειδα το Elfen Lied, και, παρολο που ολοι ελεγαν οτι ειχε πολυ σκληρες σκηνες, ενταξει...εχω δει χειροτερα λολ !! Ηταν φανταστικο!!! Κολλησα κατευθειαν ηθελα να δω ολα τα επεισοδια μαζι !! Πολυ συγκινητικο~! Και μολις 13 eps, δες το αν δε σε πειραζει να βλεπεις να ξεριζωνονται κεφαλια, ποδια, χερια κλπ....xDD haha !! Δε σε τρομαξα, ε? >.<
Εσυ τι παρακολουθεις τωρα? ^^

akane → Yunancy
και δικο μου ονειρο ειναι να παω=/ τα δικα μου αγαπημενα ειναι death note(1ο κ καλυτερο =ρ ] μετα vanpire knight και τελος vampire hunter d =]

gexion → Yunancy
[B]e,νταξει..μου αρεσει να βλεπωanime με δραση,χιουμορ,pure feelings winning in the end,such as φιλία,ερωτας κλπ:P[/B]
[B]λίγο απόλα και κυρίως ένταση,μυστηριο,αδρεναλινη,troubles[/B]
[B]βλεπω και shoujo και shonen ^^[/B]
[B]why don't ya like manga buddy? ;O[/B]

Yunancy → Mad_Hatter
[B]εσυ εισαι υπερ η κατα της ολης καταστασης?
εγω νομιζω οτι θα συνεχιστουν μεχρο τα χριστουγεννα για να χασετε μαθημα λολ
καλα ειμαι μωρε βασικα λιγο σκατα...γιατι τρεχαμε στους γιατρους σημερα...
ο ΚΕλμπορν πως και δεν ειναι ονλινε?εντυπωση μου κανει λολ[/B]

Mad_Hatter → Yunancy
flame ειναι τα βρισιδια που πεφτουν στα forum :P
Εκανε και εμας καταληψη η σχολη μας για τα προσφατα γεγονοτα, δε ξερω ομως μεχρι ποτε.Εσυ τι αλλα καλα εισαι?

mihalakis21 → Yunancy
αγαπημενα μου συγκροτηματα ειναι: κυριως dragonforce, iron maiden, manowar, blind guardian αλλα και καποια αλλα.
λολ εγω καταλαβα απο anime γενικα. απο naruto πρωτος και καλυτερος ο itachi και μετα ακολουθουν jiraiya και kakashi.
την ειδα την φωτο σου ως itachi. its coooooooool !!!
αντε με το καλο. απλα κουραγιο και υπομονη θελει. και εγω στο φρονιστηριο μου δεν ηξερα κανεναν στην αρχη αλλα μετα που γνωριστηκαμε κανουμε πολλη παρεα ολοι μας.
εχει εναν κακομηρη που τον ειχε κουβαλησει στο σχολειο οταν καναμε καταληψη.λολ. απλα ελεος. τι θα τραβαει ο ανθρωπως.
το αβαταρ μου ειναι απο το manga fairy tail. πρως το παρον δεν εχει γινει anime ακομα αλλα το περιμενω πως και πως.