Community Status Updates

Yunancy → Erebos
[B]εξατραται οταν πχ ειμαι "απασχολημενη"δεν ριχνω καμια ματια στο ποιος ειναι ονλινε στο μσν.....[/B]
[B]μου εχεις μιλησει????καλα αποψε που θα μπω να μιλησουμε,εχω πολλα νεααα να σου πω![/B]

Yunancy → AristidisK
[B]απαπαπα το elfen lied ειναι οπως τα λες,ασε και εγω ειχα βαλει 1 τυχαιο amv στο youtube και μεχρι 20 δευτεροπλεπτα ειδα,δεν αντεξα παραπανω λολ[/B]
[B]παντως το tenje tenge που σου λεω επειδη ειναι μανγκα μπορει να εχει εξισου τοσο αγριες σκηνες,αλλα επειδη η εικονα ειναι ασπρομαυρη και γενικα ειναι βιβλιο κα δεν εχει εντονη κινηση,εγω πιστευω πως θα μπορουσες να το καταφερεις ^_^ αν και εχει δυσκολες ορολογιες και πρεπει να ξερεις πολυυυυ καλα αγκλικα![/B]
[B]υπαρχει και το ανιμε,αλλα το ανιμε δεν μου αρεσει καθολου,ειναι καπως εμμ πως να το πω καπως σαν για 5χρονων παιδια,εχει σκηνες μαχης αλλα δεν εχει καποια πλοκη,και συνεχεια ολα γινονται στο ανιμε υπουιθεται σε 1 σχολειο..καμια σχεση με το μανγκα δηλαδη...[/B]

AristidisK → Yunancy
:tensai:[COLOR=black]Άρχισα να βλέπω έτσι από περιέργεια:tensai: το ELFEN LIED:chigau: από το YOU TUBE κάλο είναι και όλα περί πολύ αίματος:terror2: είναι αλήθεια ακόμα και από το πρώτο επισόδιο ποτάμια αίματος!!!:terror2:[/COLOR]
[COLOR=#000000]Το ANIME του [B]Tenju Tenge [/B]το έχεις δει ή υπάρχει μόνο σα MANGA:canthelp:;;;:tensai:Λέω να ρίξω μια ματιά και εκεί:canthelp:[/COLOR]

Erebos → Yunancy
έλα βρε, μπαίνω σχεδόν βράδυ-παρα-βράδυ...
σε είχα δει και σου έστειλα και μήνυμα κιόλας, αλλά δεν απάντησες...
:uhh:
anyhoo, θα τα πούμε εκεί τότε! =.^

kelborn3 → Yunancy
Koita δεν εχω την απαιτηση να με καταλαβει μια χαζη ξαν8ια που οι ανιμε οριζοντες της περιοριζονται στο μποξερακι του zero:tensai:.Aπο κει και περα οντως χα8ηκα με τις εξεταστικες το ενα το αλλο ειμαι ολο αφκ-αστα να πανε.Εσυ πως τα πηγες?

Six Winged Angel → Yunancy
Μια χαρούλα XD τελειώνω επιτέλους με τις εξετάσεις μου (freedom και μπανάκια yay!) και ετοιμάζω και το επόμενο cosplay σιγά σιγά (για να μην τρέχουμε τον Σεπτέμβριο :P) you? :P

Yunancy → SirJim
[COLOR=Purple][B]τι κανεις?καλα?πως τα πηγες με τις πανελληνιες?:P[/B][/COLOR]

Yunancy → Erebos
[COLOR=DarkOrchid][B]τι κανεις?δεν σε βλεπω καθολου ονλινε στο μσν Τ.Τ..[/B][/COLOR]

Yunancy → Goggeta SSJ6
[COLOR=DarkOrchid][B]γεαι!τι κανεις?:Pουφφφ τελειωσαν οι ριμαδοπανελληνιες χεχε[/B][/COLOR]