Jump to content

Community Status Updates

Photo

mysticismlover → Kirenahana

πώς πάει η εξεταστική μελετηρή ελληνίδα φοιτήτρια ? =P
Jun 17 2009 16:50
Photo

Kirenahana → amaya3

Απλά σκέφτομαι ShoΧReino και κάνω αυτόματα ένα visualisation...:sigh2: και ω ναι, με κατέστρεψες με το τελευταίο [S]-leather stuff, dog collars, handcuffs and chains just enterred my brain-[/S]:hahaha:
Jun 15 2009 23:31
Photo

amaya3 → Kirenahana

"Disturbing images"?Nadeeeeeeee?:cry5: Just imagine Sho being dominated.....:kill4u:....pure bliss...kukuku... Σε κατέστρεψα τώρα, i know XD
Jun 15 2009 17:36
Photo

amaya3 → Kirenahana

Άντε να το καταλάβουν όμως αυτό...>.< Το fandom του Skip Beat(και όχι μόνο βασικά) είναι εντελώς fucked up>_> 7 μέρες μείναμε,can't wait!Μπορεί να μας πάει και κατευθείαν στο Vain Day(lol) όμως και ίσως δείξει κανα flashback σχετικά με τις σοκολάτες και την Moko-san*shrugs* You can never predict SB after all<3 Άντε να δούμε τι θα γίνει!>~< Όσο για τον Jun...κι εγώ έναν όλο δικό μου θέλω...in the end το (day)dreaming είναι τζάμπα XD:if:
May 29 2009 00:19
Photo

Kirenahana → Franklin

Ναι, είναι λίγο μικρή... Λίιιιιιγο... :Ρ Αλλά καλά είναι, τουλάχιστον δε χρειάζεσαι μεταφορικό μέσο... :) Τώρα που μένεις?
May 29 2009 00:06
Photo

Franklin → Kirenahana

Θα πηγαινα μεταφραστικο αν δεν ηταν στην Κερκυρα :P Δεν εχω καποιο προβλημα με τον συγκεκριμενο τοπο απλως θα θελα αν παω σε μια πολη μεγαλυτερη απ αυτη που ζω τωρα. Δεν εχω ιδεα για το μηχανογραφικο φανταζομαι αρχες Ιουλιου, δεν ξερω :S
May 28 2009 16:07
Photo

Kirenahana → Franklin

Καλή επιτυχία! Εγώ σπουδάζω Μετάφραση & Διερμηνεία (για αυτό και είμαι Κέρκυρα)... Τώρα πότε πάτε για μηχανογραφικά (όλες οι περί πανελλαδικών πληροφορίες έχουν φάει delete - τόσο πολύ μ αρέσανε :Ρ)?
May 28 2009 15:01
Photo

Franklin → Kirenahana

E θα δωσω κι αγγλικα και θα δω... Δεν υπαρχει κατι που να θελω παααρα πολυ. Δυστυχως. Εσυ τι σπουδαζεις?
May 28 2009 10:40
Photo

Kirenahana → Franklin

Καλησπέρα! Πως τα βλέπεις τα πράματα? Τι σχολή λες?
May 27 2009 19:02
Photo

Franklin → Kirenahana

Heyy ty για το message :)
May 27 2009 18:14
Photo

Kirenahana → amaya3

5 χρόνια, αλλά άλλο 15-20 κλπ, κι άλλο 12-17. Τώρα πάντως περιμένω εναγωνίως το 141... Αν και μάλλον θα είναι όλο Kyoko-Kanae σκηνές... Έχουμε και μια σοκολάτα να φτιάξουμε ;)
May 27 2009 10:13
Photo

Kirenahana → mysticismlover

@_@λογικό... δε το σκέφτηκα έτσι... :Ρ
May 27 2009 10:07
Photo

amaya3 → Kirenahana

Το επιχείρημα των supporters:colddd: είναι ότι 5 χρόνια δεν είναι τίποτα και αχ αχ αχ είναι τοοοοόσο kawaii together!!-____________________-Hello?!Για [B]12[/B] χρονών παιδί μιλάμε....>_>:deadga6: HagridxBuckbeak...:terror2: Νταξ,τον ξέρουμε τον rule 34 αλλά έ-λε-ος...Όντως,ΔΕΝ νιώθεις.
May 27 2009 03:35
Photo

Kirenahana → mysticismlover

πουρνό-πουρνό που λέν και στο χωριό μου... 5-6 το πρωι δηλαδη... Αν είχε τέτοιο δε προλάβαινες να το κάνεις αυθημερών?
May 27 2009 03:13
Photo

Kirenahana → amaya3

οκ δηλαδή ρε παιδιά, γλυκούλης ο Hiou, αλλά στην παιδοφιλία θα το ρίξουμε τώρα? Καλά όταν διάβαζα fanfiction για Harry Potter είχα πετύχει το -ακόμα αξεπέραστο σε επίπεδα ανωμαλίας- HagridXBuckbeak... Magical creature zoofilia... Εκεί πια δε νιώθεις, αυτό ξέρω.
May 27 2009 03:11