Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kirenahana → Bab

Γεια! 1. Ευχαριστώ! Είμαι ήδη κάπως καλύτερα -τώρα ακούγομαι όταν μιλάω!ΥΑΤΤΑ!- 2. Deshou? Κάψιμο... Πολύ κάψιμο... 3. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Κορυφαίο! 4.Arigatou! Τώρα το ψάχνω. Υποψιάζομαι ότι πρόκειται για έπος! :Ρ
May 04 2009 14:29
Photo

Bab → Kirenahana

1. Περαστικά! 2. Κορυφαίο το Riki Oh! . Είδα αποσπάσματα και θυμήθηκα πως πριν 2-3 χρόνια ήθελα να το κατεβάσω αλλά δεν υπήρχαν seeds στο torrent... :dwarf: ...πολύ splatter όμως, χεχε :twisted: 3. Το χθεσινό ανέκδοτο το βρήκα σε ολοκληρωμένη μορφή (και πιο αστεία αφού χθες το "σκότωσα" γιατί δεν το θυμόμουν καλά :tongue2:): [url=http://fazer.gr/index.php?option=com_forum&Itemid=27&page=viewtopic&p=10416&sid=803a3154e22504796f14bcb130cd253b]Λαγός και σπιντάκια[/url] 4. Δες κι αυτό και βρες τα ανάλογα torrents: [url=http://www.tvsubtitles.net/tvshow-315-1.html]The Penguins Of Madagascar[/url] Yosh :kakashithumbup:
May 03 2009 22:04
Photo

mysticismlover → Kirenahana

:blingeye2: aw !!! εγώ πάλι είδα λίγο K-on και τη μισή ταινία dmc :hehehe:
May 03 2009 14:11
Photo

Kirenahana → mysticismlover

κατα πάσα πιθανότητα αυτό ήταν... Εγώ χτες δε την πάλευα παραπάνω. Κοιμήθηκα σα τούβλο όπως γύρισα...
May 03 2009 13:43
Photo

mysticismlover → Kirenahana

ohaiyoooooooooooooooooooooooo ^^ χθες κατα τς 2 έφυγε ο G.T.P και κατα τς 3 τ διαλύσαμε κ οι υπόλοιποι =D περαστικάάάάάάάάάά !!!!!!!!!! να πιεις καυτό τσαγάκι =] arigato για τις προτάσεις ,νομίζω το άλλο που μου είχες πει είναι το nana
May 03 2009 12:41
Photo

Kakashinote → Kirenahana

κριμα που δεν δουλεψε το καραοκε :( ηθελα να τραγουδησω το op του one piece... με τον φακο, τελικα το κομματι βγηκε καποια στιγμη(δεν ξερω ποτε). οταν ηρθα σπιτι με το sharingan, και εβγαλα και τον αλλο φακο δεν με ενοχλουσε το ματι οποτε βγηκε λογικα καποια στιγμη.....
May 03 2009 11:14
Photo

Kirenahana → Kakashinote

... Είμαι και καταδικασμένη σε αφωνία... Μαααλλον καλύτερα που δεν δούλεψε το καραόκε... Δε θελω να φανταστώ σε τι κατάσταση θα ήμουνα...:uhh: Α! με το φακό τι έγινε? το βρήκες το κομματάκι που είχε μείνει μέσα?
May 03 2009 11:08
Photo

Kakashinote → Kirenahana

ναι εσυ θα φτιαξεις βαλιτσες!!! :P
May 03 2009 10:59
Photo

Kirenahana → mysticismlover

hello! τι ώρα το διαλύσατε χτες τελικά? Εγώ στο τσακ το πρόλαβα το μετρό... Σήμερα είμαι σε πλήρη αφωνία (&^$&ΚΓΦ^%&^$*#$!!!!! -various profanities). Που να είχε δουλέψει και το καραόκε... λοιπόν λίστα προτάσεων ακολουθεί: Miyavi (des to Itoshii Hito pv prwta), Skip beat (manga) kai to allo to xehasa kai gw...
May 03 2009 10:10
Photo

Kirenahana → Kakashinote

5:30... Ποιος κάθεται να φτιάξει βαλίτσα τώρα μου λες?:Ρ
May 03 2009 09:34
Photo

Kakashinote → Kirenahana

Τι ωρα φευγεις Κερκυραια αυριο?
May 03 2009 01:53
Photo

Kirenahana → louna22

ευχαριστώ πολύ!!!! κανένα πρόβλημα, πίστεψέ με, συμπάσχω -ο υπολογιστής μου είναι ο μεγαλύτερος εχθρός μου:bahhh:- και συγγνώμη και για τα άπειρα μηνύματα, αλλά είχα φοβηθεί μήπως τα έστειλες και χάθηκαν. Αύριο γυρνάω Κέρκυρα, οπότε θα είμαι εκεί για να τα παραλάβω!:joyful:ΥΑΤΤΑ!
May 02 2009 18:36
Photo

louna22 → Kirenahana

Χίλια συγνώμη,αλλά είχα κάπποιες δυσκολίες τεχνικές.Με πέταγε συνεχώς έξω και δεν προλάβαινα να βρω ούτε τα στοιχεία σου, ούτε να απαντήσω. Είσαι ακόμα Αθήνα?Να βρεθούμε είναι εξαιρετικά δύσκολο γιατί λοίιπω για το τριήμερο αλλά αν σπίτι Τρίτη με Τετάρτη μεριά θα σου έρθουν (το καλό που τους θέλω δηλαδή) γιατί θα στα στείλω με courier.
May 02 2009 17:40
Photo

Kirenahana → Xa0s

hi!!:D
Apr 29 2009 21:51
Photo

Kirenahana → louna22

γεια! μήπως μπορείς να μου απαντήσεις για την αλυσίδα? Ακόμα Αθήνα είμαι, αν σε βολεύει καλύτερα χέρι με χέρι πες μου.
Apr 29 2009 21:42