Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

zennith666 → Yojimbo

Δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο σε ελλήνικο τρακερ.Καλύτερα να του μάθεις να κατεβάζει ότι θέλει από kickass και να κατεβάζεις χώρια εεληνικους υπίτιλους.Είναι το αμέσως πιο έυκολο.
Αύγ 11 2013 05:06
  • Yojimbo
    Πωωωωωωω... σοβαρά μιλάς;; Καλά, και εγώ κάπως έτσι του κατέβαζα πράγματα μέχρι στιγμής αλλά είναι λίγο σπαστική η όλη διαδικασία και δεν υπάρχουν πολλά σπάνια πράγματα που θα ήθελα να του δώσω. :S

Όπως και να'χει, ευχαριστώ.
    Αύγ 11 2013 05:15
  • zennith666
    E αφου έκλεισε το gamato δεν έχει κάνει κάποιος καμια κίνηση.Εκτώς και αν υπάρχει τίποτα πολύ undercover που δεν ξέρω εγώ.
    Αύγ 11 2013 05:32
Φωτογραφία

Yojimbo → Fallen_Mpougatsa

χαχαχα, είναι mood killer, ναι, δεν διαφωνώ.... περισσότερο ως reality-check το έγραψα.
Φεβ 09 2012 15:23
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Yojimbo

:canthelp: Δε διαφωνώ καθόλου, απλώς το βρίσκω λίγο mood killer! :3
Φεβ 09 2012 14:54
Φωτογραφία

Yojimbo → Fallen_Mpougatsa

Δεν απευθυνόμουν σε εσένα προσωπικά, ούτε κατά του mainstream. Ουσιαστικά μια παρατήρηση ήταν πως αναγκαστικά όλα αυτά τα "αναμένω το τάδε... " [B]/[/B] "Albums most looking forward to in 2012" κλπ αναγκαστικά είναι αναπαραγωγή του mainstream γιατί το mainstream ακούγεται σχεδόν αποκλειστικά έτσι και αλλιώς, δηλαδή δεν μπορεί ο άλλος να αναπαράγει κάτι που δεν γνωρίζει, και σπάνια συμβάλουν σε κάτι ουσιαστικό γιατί όλοι ξέρουν ή αν δεν ξέρουν θα μάθουν αυτά που περιέχουν.
Φεβ 09 2012 14:40
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Yojimbo

Dude xD Rant δε λες τίποτα. Κοίτα, το ότι μ'αρέσει να πηγαίνω κινηματογράφο δε σημαίνει ότι κάθε ταινία που βλέπω τη θεωρώ αριστούργημα! Κι αυτό νομίζω ότι πάει για όλους. Δεν είναι "hype", είναι απλώς το γεγονός ότι μ'αρέσει να μπαίνω σε μια αίθουσα και να κλίνομαι και να βλέπω κάτι σε μια τεράστια οθόνη. ^^ Εξάλλου, το ότι είμαι θετική με την ταινία δε σημαίνει ότι θα είμαι και μη-αντικειμενική όταν και αφού την δω. Απλώς είμαι θετικά προδιαθετιμένη. Δεν είναι κακό αυτό. Το λέω από δω, για να μην το συνεχίζω από το άσχετο νήμα.
Φεβ 09 2012 14:13
Φωτογραφία

Lord Leon → Yojimbo

Μην αγχωνεσαι. Για εμφαση ηταν. Απλώς βλέπω οτι πολύς κοσμος κανει αγωνα να μην παρεκτραπει σε ενα ευαισθητο θεμα, και ειναι λιγο αδικο να σαρκαζουμε.
Ιαν 30 2012 19:07
Φωτογραφία

SpirosK81 → Yojimbo

Χθες ήμασταν εκεί : τα 20 άτομα του Eating Meeting 4 από εδώ (anime.gr) στο "παραδοσιακό" δωμάτιο του πάνω ορόφου και επίσης στον πάνω όροφο "στο κανονικό τραπέζι" μια παρέα άλλων cosplayers... και ήσασταν και εσείς κάτω;;; :) Κατάληψη από το anime.gr :) :)
Ιαν 05 2010 17:43
Φωτογραφία

Yojimbo → SpirosK81

χαχα! Είχε πολύ κόσμο, εγώ δεν το περίμενα να ήταν τόσο full δευτέρα, παρα λίγο να φάμε πόρτα αντι για φαγητό. :D Εν το μεταξύ ποτέ δεν έχω καταφέρει να πάω στον πάνω όροφο, πάντα είναι γεμάτος, και έχω αρχίσει να υποψιάζομαι οτι μπορεί να είναι πολύ πιο ωραία εκεί πάνω. Μήπως έχεις πάει ποτέ εσύ; :P
Ιαν 05 2010 15:09
Φωτογραφία

SpirosK81 → Yojimbo

Καλά, [I][U]πόσοι[/U][/I] ήμασταν στο Dosirak χθες;;
Ιαν 05 2010 10:53
Φωτογραφία

Yojimbo → Kenny

[quote=kenny]Neuro, αυτό που θα σου πω μάλλον θα σε σοκάρει, [B]αλλά κανείς δεν έχει δύο διαφορετικά μουσικά γούστα[/B] (ένα για όταν ακούει μουσική σε club/party, και ένα για οποιαδήποτε άλλη στιγμή). Είτε σε club/party είτε αλλού, ο καθένας θέλει πάντα να ακούει τη μουσική που του αρέσει, είτε προσφέρεται για χορό είτε όχι. Μπορεί άλλωστε να μη θέλει να χορέψει. Μπορεί απλά να θέλει να ακούσει το αγαπημένο του κομμάτι σε δυνατή ένταση, ενδεχομένως πίνοντας το αγαπημένο του ποτό, ενδεχομένως με παρέα.[/quote] [B]Οχι[/B], αυτό που λες δεν ισχύει. Μπορεί να ισχύει για την πλειοψηφία του κόσμου αλλά όχι για όλους όπως λες εσύ. Αν κάποιος π.χ. είναι σοβαρός μουσικόφιλος τότε σίγουρα θα του αρέσουν πολλά διαφορετικά μουσικά είδη και προφανώς θα διαλέγει ποιό θα προτιμήσει όταν θα βγει έξω χωρίς να είναι απαραίτητο οτι αυτό θα είναι το αγαπημένο του. ΚΑΙ με την ίδια λογική το mood πολλές φορές αλλάζει αναλόγως με την μουσική, δηλαδή μπορεί π.χ. εγώ σπίτι μου να ακούω περισσότερο jazz η επηρεασμένες απο jazz μουσικές γιατί θέλω κατι που να με χαλαρώνει, αλλά όταν βγαίνω έξω δεν ισχύει το ίδιο. Anyway, δεν ζητάω να επαναφέρεις το θέμα του neuro γιατί και'γω πιστεύω πως ήταν άσκοπο ως τόπικ, όμως αμφιβάλω αν ήταν άσκοπο για τους λόγους που μας έγραψες εσύ.
Δεκ 21 2009 21:58
Φωτογραφία

Anelis → Yojimbo

thanx man!
Νοέ 25 2009 05:31
Φωτογραφία

Yojimbo → Anelis

LoL, thanks... Η σειρά είναι remake παλιάς σειράς την οποία δεν έχω δει. Το remake άρχισε πρόσφατα να προβάλετε, είναι πολύ δημοφιλές στην αμερική και έχει φτάσει στο τρίτο επεισόδιο αυτή τη στιγμή, αύριο/μεθαύριο βγαίνει το τέταρτο. Το πρώτο episode (pilot) ήταν καλό, όμως τα 2 επόμενα δεν προχώραγαν ιδιαίτερα το σενάριο και με απογοήτευσαν αρκετά. Προσωπικά δεν την βλέπω την σειρά να φτάνει ποτέ στα επίπεδα των κορυφαίων (με διαφορά για'μενα) σειρών sci-fi... battlestar galactica και 4400 (παρ'ολο που διακόπηκε η σειρά στην μέση άξιζε πολύ) , όμως μπορεί να εξελιχθεί σε μια σχετικά καλή watchable σειρά, δεν ξέρω, πιστεύω πως είναι πολύ νωρίς για να κρίνω.
Νοέ 25 2009 01:16
Φωτογραφία

Anelis → Yojimbo

yo είδα στο θρεντ με τις αγγλόφωνες σειρές ότι βλέπεις το V και ήθελα να σε ρωτήσω αν είναι καλό γτ σκέφτομαι να το ξεκινήσω, (βλέπω πολλά αυτό τον καιρό κ δεν θέλω να χάσω τον χρόνο μου αν δεν είναι καλό) ~ κ απ' ό,τι βλέπω έχεις καλό γούστο στις σειρές
Νοέ 24 2009 18:05
Φωτογραφία

Kenny → Yojimbo

Fixed. ;)
Νοέ 03 2009 04:25
Φωτογραφία

Yojimbo

Να σου πω την αληθεια σχετικα με τα αλλα τους το εχω βαρεθει γιατι το ειχα ακουσει παρα πολλες φορες οταν ειχα πρωτοπαρει τον δισκο παλια. :D Δεν εχω προβλημα εγω, μου αρεσει να διαφωνω γενικα. :P
Σεπ 16 2008 21:17