Jump to content

Community Status Updates

Photo

jimilegolas

Έτοιμο tutorial όχι..
Dec 03 2008 18:05
Photo

jimmare → jimilegolas

Ρε jimi,εχεις κανενα tutorial για megui?
Dec 02 2008 23:28
Photo

Etemon → jimilegolas

RiDelub ρε εσυ αφου εχεις συνηθίσει τα αγγλικά τότε γιατι μιλάς ελληνικά?Ελεος δηλαδη ακουω κατι τετοια πραγματα και τρελενομαι...η μητρικη σου γλωσσα ειναι η ελληνικη.Σε λίγο θα ξεχασουμε και την γλωσσα μας...να ναι καλά τα παιδια που μεταφραζουνε το One piece και κανουν τελεια δουλειά συγχρονως.
Oct 25 2008 23:08
Photo

sofos → jimilegolas

κι ελεγα που το χα ξαναδει το jimilegolas που το χα ξαναδει? warezakias ftw.
Sep 20 2008 01:41
Photo

RiDeLub → jimilegolas

Congrats για την καλή δουλειά και για τον κόπο γενικότερα. Έχω κατεβάσει μόνο δυο eps αλλά ο λόγος που δεν σας προτιμώ είναι γιατί έχω συνηθίσει αφάνταστα τα Αγγλικά και τα Ελληνικά με ξενίζουν. Θα τα είχα κατεβάσει όλα βεβαια αν δεν ήταν rapidshare (γιατί το RS μου την σπάει). Keep it up πάντως. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω (και γράφω γι' αυτό) είναι για τα πολυκάναλα raw που ανέφερες κάποια στιγμή. Που τα βρίσκεις; Έχεις κανένα link; Έχω όλα τα καλά HD από το 356 και έπειτα και όλα είχαν 2 κανάλια στον ήχο.
Sep 07 2008 22:21
Photo

athanatos → jimilegolas

hi man.8a h8ela na bohsw se oti mporw sxetika me to site h me ta episodia..kserw apo photoshop kapia pragmata..exw ftiaksei thn arxikh selida sto [url]www.onepiece.gr.Epishs[/url] 8elw na ma8w pia programmata xreisimopoieite gia na enwsete thn seira me tous ypotitlous gt se auto isws na mporw na boh8hsw k egw..twra apo site kserw kati liga..exw ftiaksei ena forum se ena filo mou to opoio meta,sunexisan alloi thn douleia mou,k gia na deis ti exw kanei,ayto einai to forum. [url=http://lava-warez.9forum.info/]LAVA-WAREZ - Πόρταλ*[/url]
Sep 06 2008 15:39
Photo

jimmare → jimilegolas

να σε ρωτησω κατι ρε jimilegolas....Γτ βγαλατε την ομαδας tzatziki???Θα μπορουσατε να ειχατε δωσει,καλυτερο ονομα.
Sep 05 2008 14:12
Photo

zade → jimilegolas

Ρε καημένε ,τι έγινε ; Γιατί δεν μου στέλνεις τα subs για διόρθωση ; Βασικά καλά κάνεις μιας και τώρα δεν προλαβαίνω λόγω εξεταστικής .:hahaha: Θα τα πούμε και στο μσν .
Sep 03 2008 09:15
Photo

ichigo13 → jimilegolas

Sorry παιδί αλλά δεν αν γνωρίζεις τους cyb3rfr34ks που μεταφράζουν στα αγγλικά το one piece με script οπότε.Τα τελευταία επισόδεια μπορείς να τα παίρνεις από εκεί και να τα μεταφράζεις κατευθείαν!
Aug 27 2008 16:20