Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Dark_Venus

Gomen, απλά είπα να σου δώσω κάποιες τελευταίες extra πληροφορίες για να σε δέσω οριστικά με την σειρά, μην σε χάσουμε μετά από τόσον καιρό που πιέζαμε! :hehehe: Καλή προβολή λοιπόν, τσέκαρα wikipedia και ο Sanji εμφανίζεται ακριβώς στο 20 απ' όσο κατάλαβα, αν και το arc του δεν με τρέλανε (πιο πριν έχει και το flashback του Zoro βέβαια, και μετά του Sanji... εκείνα αξίζουν! :P)... ελπίζω να σου αρέσει και πάλι! ΥΓ: Κάτι τελευταίο, η ιστορία του Luffy με τον Shanks πως σου φάνηκε;
Sep 22 2009 21:01
Photo

Dark_Venus → Zoro

Ναι αυτό γίνεται σε πολλές ιστορίες νομίζω... Αν και δεν είμαι ακόμα anime expert... Πίστεψε με ακόμα και να γίνει δυνατότερος εγώ θα τον αντιπαθώ. Χαχαχα :P Τέλος μου έκανε κακή εντύπωση και δε συμπαθώ εύκολα χαρακτήρες... (Αυτό ισχύει παντού :P ) Για την Robin απλά αναμενουμε... Χαχαχα κοίτα τώρα θα μπώ στο 20 θέλω να πιστεύω οτι θα τον συναντήσω... Που θα πάει; Λέω απόψε να φτάσω μέχρι το 25.. O τύπος μέσα στο μπαούλο, η μάπα του δηλαδή μου θύμισε έναν καθηγητή στη σχολή και έχω λιώσει στα γέλια απο εκείνη την ώρα... Και μόνο γι αυτό αξίζει να το συνεχίσω... :P Ma(n)ster μη μου σποϊλάρεις!!! :P
Sep 22 2009 20:52
Photo

Zoro → Dark_Venus

Ναι ο Oda κάπου διάβασα είχε πει ότι έκανε τον Usopp πιο αδύναμο από όλους και "κότα" για να ταυτίζεται (κάπως) ο αναγνώστης μαζί του, κάτι σαν να δείχνει πως θα ήμασταν εμείς σε ένα τέτοιο πλοίο με τέρατα δύναμης! Πιο κει βελτιώνεται αρκετά imo, αν και παραμένει ο πιο αδύναμος συνολικά. Η Nami είναι καλή, αλλά η Robin ακόμα καλύτερη, wait 'n see (αν και αργεί πιο πολύ από τους άλλους για να εμφανιστεί, στο 130)! :P Ο ero cook πάλι ναι, πιστεύω θα σου αρέσει γιατί έχει αρκετή πλάκα, την μια στιγμή τον βλέπεις σοβαρό και την άλλη, με το που περάσει μια κοπέλα δίπλα του, γίνεται έτσι [IMG]http://img97.imageshack.us/img97/3766/sanji.gif[/IMG] είναι και τζεντλεμαν με τις γυναίκες, τσακώνεται με τον Zoro... έχει την φάση του! Τέλος, όπως σου είπα, κατά την γνώμη μου τα πρώτα 100 είναι αδύναμα (αν και το αρκ με την Nami το θεωρώ ωραίο)... δλδ έχουν αρκετή πλάκα και περιπέτεια, αλλά προχωράει αργούτσικα η πλοκή και είναι η τυπική φάση μέχρι να αποκτήσουν μια βασική εμπειρία οι πρωταγωνιστές και να τα βάλουν με πιο δυνατούς εχθρούς... από κει και μετά είναι μια συνεχής βελτίωση! Περιμένω εντυπώσεις! :P
Sep 22 2009 19:59
Photo

Dark_Venus → Scorpion

Λύσσαξες ο sanji και ο sanji! Αφου το ξέρεις οτι εαν με πρήξεις με τον sanji θα σου λέω οτι μ αρέσει περισσότερο ο Zoro για να στη σπάω.... τς τς little bro είσαι αδιορθωτος!!!
Sep 22 2009 18:40
Photo

Dark_Venus → Zoro

Βασικά μου φαίνεται εκπληκτικά αντιπαθητικός για κάποιον λόγο... Γενικά όταν έχεις τον Luffy και τον Zoro και δίπλα τον Usopp να σέρνεται φαίνεται λίγο γελοίο... Απο την άλλη βέβαια, θα ήταν σαν bunch of superheroes διαφορετικά οπότε δε θα είχε πλάκα... Εμένα η Nami μ αρεσε απο την αρχή... Αν και σε μερικά σημεία ήταν όντως σπαστικούλα μ αρέσει σαν χαρακτήρας πολύ! Είναι πολύ έξυπνη και παρότι πολύ πιο αδύναμη απο τους υπόλοιπους μπορεί να τους βοηθήσει σε μερικά σημεία... Επίσης, παρότι το παίζει σκληρή και στριμμένη νομίζω οτι το κάνει απλά για να μη φανεί ευάλωττη... Α, κοίταξε είναι μέχρι να πάρω απόφαση κάτι... Μετά δεν έχω πρόβλημα... Εκτός αμα με κάνει και βαρεθώ. Τότε το παρατάω και χωρίς ενοχές μάλιστα. ;) Προς το παρόν ανυπομονώ να δώ τον Sanji...
Sep 22 2009 18:38
Photo

Scorpion → Dark_Venus

Σιγα μην βαλεις τον μyτογκα αντι για τον sanji (ειδα το παρακατω μυνημα)καλος σαν χαρακτηρας δεν λεω αλλα μυτογκας Αυτα τα λες επειση δεν εχεις δει το sanji This is the ordeal of love [IMG]http://uk.geocities.com/kuroba_aron/sanji.gif[/IMG]
Sep 22 2009 17:47
Photo

Zoro → Dark_Venus

Κι εμένα δεν μου άρεζε καθόλου στην αρχή αλλά (πολύ) πιο κει γίνεται ο πιο αστείος μαζί με Luffy και (έστω λίγο) θαραλλέος, σε σημείο που τώρα τον πάω πολύ, ελπίζω να έχει την ίδια επίδραση και σε σένα! :P Το ίδιο και η Nami που ήταν σπαστική και στις μάχες όλο ζητούσε βοήθεια... πιο κει βελτιώνεται πολύ. Πάντως αν σ' αρέσουν οι συγκινητικές ιστορίες θεωρώ πως της Robin είναι η καλύτερη που έχει να δώσει η σειρά (ίσως και η καλύτερη για fighting shonen). Μόνο που θέλει να αντέξεις μέχρι eps 250 και μετά για να την δεις (χωρίς να κάνεις skip επεισόδια φυσικά, αλλιώς δεν θα καταλάβεις τι παίζει ούτε θα δεθείς αρκετά με τον χαρακτήρα)... μακάρι να αντέξεις μέχρι εκεί, αν και ευχάριστη, η σειρά έχει πολλά eps, καλές αντοχές! :hot:
Sep 22 2009 17:47
Photo

Dark_Venus → Scorpion

χαχαχα θα δειξει... Ο Zoro είναι τέλειος πάντως...
Sep 22 2009 17:36
Photo

Dark_Venus → Zoro

Στον master kelborn θα τα πω στο msn και θα τα σχολιάσουμε και λεπτομερώς... χουχου Ιου τον usup τον σιχαίνομαι είναι άσΚημος και απαισιος και κότα... :P
Sep 22 2009 17:35
Photo

Zoro → Dark_Venus

(και όχι, να μείνεις όπως είσαι... στην χειρότερη κάτι με Usopp/Nami :p)
Sep 22 2009 17:24
Photo

Scorpion → Dark_Venus

Οκ τοτε περιμενω να προχωρησεις τη σειρα και να αλλαξεις τον χαζο marimo με τον τελειο sanji Ελπιζω να μην δει ο zoro αυτο το Post:P
Sep 22 2009 17:21
Photo

Zoro → Dark_Venus

Και είσαι αρχή ακόμα, που πιο κει που γίνεται όλο και καλύτερο από αστεία και ιστορία... εύγε, you made master proud! Πες μου εντυπώσεις σαν το προχωρήσεις! [IMG]http://img219.imageshack.us/content.php?page=done&l=img219/9010/b5a6jpg.gif[/IMG][IMG]http://img219.imageshack.us/img219/9010/b5a6jpg.gif[/IMG] Πες τα και στον kel αν δεν τα ξέρει, να χαρεί!! :P
Sep 22 2009 17:17
Photo

Dark_Venus → Scorpion

ΟΧΙ
Sep 22 2009 17:14
Photo

Scorpion → Dark_Venus

οκ οκ μην δαγκωνεις.Και δεν ειμαι καμενος (πολυ) Μπορεις να δεις naruto ή bleach οταν τελειωσεις το οne piece
Sep 22 2009 17:07
Photo

Dark_Venus → Scorpion

Night wizard seal μη του μιλας!!! :P Είναι καμμενος!!! Οχι...οχι oniichan πλακα κάνω....οχι όχι πάλι τα μαλλιά...όχι...οχι...! ΛΟΛ είδατε όλο εκπλήξεις είμαι ΑΛΛΑ DRANGONBALL ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΝΤΑΞΕΙ;
Sep 22 2009 16:58