Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Dark_Venus → iristella
ουφ.....ελπιζω να μη μου φωναξει (πολυ) αυτη μου μοιαζει και περισσότερο χιχι....επικινδυνη φυση?:terror2: αληθεια???
χαιρομαι πολυ που σου αρεσει :)
Σεπ 03 2008 22:02
iristella → Dark_Venus
Nαι δεν προβλεπεται να το δεχτει ηρεμα αυτο ειναι αληθεια...... Ειχε τοση χαρα που ειχε βρει μια Misa misa να τον υπακουει ταπεινα...... XD Αρχιζε και εκδηλωνε και την πραγματικη επικινδυνη του φυση οποτε να προσεχεις...........
Παντως ειναι πραγματικα πολυ ομορφο avatar........ Και ναι η Photo του L απλα τα σπαει.......Omedeto Dark venus san.......
Σεπ 03 2008 21:59
jimmare → Dark_Venus
Nαι?Μαλλον σε μπερδεψα.Σορυ...ΕΙναι καποια απο εδω μεσα(δεν θυμαμαι ποια)που αλλαζει συνεχεια...Και παλι σορυ:blingeye2:
Σεπ 03 2008 21:53
Dark_Venus → iristella
Και μενα μ αρεσει ειναι απο το school rumble....ειναι γλυκουλα μωρε...οσο για την φωτογραφια του L ειναι πολυ μελαγχολικη οντως αλλα μ αρεσει πολυ...ειπα να κανω μια ανανεωση αν και θα με βρισει ο zoro που εβγαλα τη Μισα...
Σεπ 03 2008 21:51
iristella → Dark_Venus
Hey!! το αλλαξες το avatar e? Πολυ kawaiiii,,,,,,,Με γεια με γεια! H profile pic του L ειναι πολυ ωραια και πολυ μελαγχολικη....
Σεπ 03 2008 21:44
Dark_Venus → jimmare
ooo μη γκρινιάζεις.σημερα αλλαξα....τοσον καιρο που ειμαι εδω τα ιδια στοιχεια εχω...
Σεπ 03 2008 21:39
jimmare → Dark_Venus
Σορυ αλλα δεν μπορεις να μεινεις σε ενα συγκεκριμενο avatar και profile???
Σεπ 03 2008 21:02
Dark_Venus → Kurosaki_Angellust
Hi!σου απανταω εδω για να μη μου πουν οτι κανω σπαμ...χεχε...του Μητσου του Γκάνη?χαχαχαχαχα θεικο...λοιπον λοιπον καλη επιτυχία να έχεις!Α,και ενα καλο βιβλίο με πολυ χρησιμο λεξιλόγιο είναι αυτο της Silvia kar.εμενα με βοηθησε πολυ!Οσο για το cambridge ειναι δυσκολο αλλα αν το συνηθισεις ως τυπο διαγωνισματος και απαιτησεων θα τα πας αψογα.:)Good luck!;)
Σεπ 03 2008 15:59
Dark_Venus → Namida
μα δεν ειπες και τιποτα κακο,την αποψη σου μονο.:) δε με πειραζει καθολου,σιγα βρε :) δε χρειαζοταν καν να κανεις edit :)
Σεπ 03 2008 15:56
Dark_Venus → jimmare
ελα ρε συ δε με πειραζει οποτε θελεις να μου δινεις link :) :) :) σου εκανα και comment :P μπραβο σου ωραιο ηταν.
Σεπ 03 2008 15:53
Namida → Dark_Venus
Δεν αναφέρθηκα σε εσένα προσωπικά, για τα prof, το ξεκάρισα διορθώνοντας το προηγούμενο ποστ μου:wis:
Σεπ 03 2008 15:52
Dark_Venus → Zoro
for today?i m socked!!!c you around light kun senseii{bow} Καλη ορεξουλα :)
Σεπ 03 2008 15:51

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται