Jump to content

Community Status Updates

Photo

Dark_Venus → iristella

ουφ.....ελπιζω να μη μου φωναξει (πολυ) αυτη μου μοιαζει και περισσότερο χιχι....επικινδυνη φυση?:terror2: αληθεια??? χαιρομαι πολυ που σου αρεσει :)
Sep 03 2008 22:02
Photo

iristella → Dark_Venus

Nαι δεν προβλεπεται να το δεχτει ηρεμα αυτο ειναι αληθεια...... Ειχε τοση χαρα που ειχε βρει μια Misa misa να τον υπακουει ταπεινα...... XD Αρχιζε και εκδηλωνε και την πραγματικη επικινδυνη του φυση οποτε να προσεχεις........... Παντως ειναι πραγματικα πολυ ομορφο avatar........ Και ναι η Photo του L απλα τα σπαει.......Omedeto Dark venus san.......
Sep 03 2008 21:59
Photo

Dark_Venus → jimmare

σιγα μωρε :) no prob m8.
Sep 03 2008 21:54
Photo

jimmare → Dark_Venus

Nαι?Μαλλον σε μπερδεψα.Σορυ...ΕΙναι καποια απο εδω μεσα(δεν θυμαμαι ποια)που αλλαζει συνεχεια...Και παλι σορυ:blingeye2:
Sep 03 2008 21:53
Photo

Dark_Venus → iristella

Και μενα μ αρεσει ειναι απο το school rumble....ειναι γλυκουλα μωρε...οσο για την φωτογραφια του L ειναι πολυ μελαγχολικη οντως αλλα μ αρεσει πολυ...ειπα να κανω μια ανανεωση αν και θα με βρισει ο zoro που εβγαλα τη Μισα...
Sep 03 2008 21:51
Photo

iristella → Dark_Venus

Hey!! το αλλαξες το avatar e? Πολυ kawaiiii,,,,,,,Με γεια με γεια! H profile pic του L ειναι πολυ ωραια και πολυ μελαγχολικη....
Sep 03 2008 21:44
Photo

Dark_Venus → jimmare

ooo μη γκρινιάζεις.σημερα αλλαξα....τοσον καιρο που ειμαι εδω τα ιδια στοιχεια εχω...
Sep 03 2008 21:39
Photo

jimmare → Dark_Venus

Σορυ αλλα δεν μπορεις να μεινεις σε ενα συγκεκριμενο avatar και profile???
Sep 03 2008 21:02
Photo

Dark_Venus → Kurosaki_Angellust

υπομονη υπομονη...θα περασει κ αυτο...
Sep 03 2008 16:33
Photo

Kurosaki_Angellust → Dark_Venus

hehe thx αλλα και παλι εχω πηξει στα βιβλια :P
Sep 03 2008 16:30
Photo

Dark_Venus → Kurosaki_Angellust

Hi!σου απανταω εδω για να μη μου πουν οτι κανω σπαμ...χεχε...του Μητσου του Γκάνη?χαχαχαχαχα θεικο...λοιπον λοιπον καλη επιτυχία να έχεις!Α,και ενα καλο βιβλίο με πολυ χρησιμο λεξιλόγιο είναι αυτο της Silvia kar.εμενα με βοηθησε πολυ!Οσο για το cambridge ειναι δυσκολο αλλα αν το συνηθισεις ως τυπο διαγωνισματος και απαιτησεων θα τα πας αψογα.:)Good luck!;)
Sep 03 2008 15:59
Photo

Dark_Venus → Namida

μα δεν ειπες και τιποτα κακο,την αποψη σου μονο.:) δε με πειραζει καθολου,σιγα βρε :) δε χρειαζοταν καν να κανεις edit :)
Sep 03 2008 15:56
Photo

Dark_Venus → jimmare

ελα ρε συ δε με πειραζει οποτε θελεις να μου δινεις link :) :) :) σου εκανα και comment :P μπραβο σου ωραιο ηταν.
Sep 03 2008 15:53
Photo

Namida → Dark_Venus

Δεν αναφέρθηκα σε εσένα προσωπικά, για τα prof, το ξεκάρισα διορθώνοντας το προηγούμενο ποστ μου:wis:
Sep 03 2008 15:52
Photo

Dark_Venus → Zoro

for today?i m socked!!!c you around light kun senseii{bow} Καλη ορεξουλα :)
Sep 03 2008 15:51