Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Dark_Venus

Ναι, και σε περίοδο εξεταστικής... :deadga6: (πάλι καλά που υπάρχουν ακόμη κάποιοι και κάποιες που παίρνουν θετικά το ξεκίνημα της νέας εργατικής χρονιάς :P)
Sep 08 2009 00:58
Photo

Dark_Venus → Zoro

Σου έφερα μνήμες δηλαδή ε; Αυτά είναι... :P Τωρα βρίσκεσαι Ιταλία;
Sep 08 2009 00:49
Photo

Zoro → Dark_Venus

Αυτά που δεν θα έκανε ποτέ ο Sasuke στην Sakura, αλλά ως Sakura fan με Sasuke avatar ήθελα να βάλω κάτι που να τους έχει μαζί! ;p Το anime δεν το ολοκλήρωσα και ήταν από τα πρώτα που ξεκίνησα, αλλά έμεινα στο 6o ep, ίσως κάποτε δω και τα άλλα! Πάντως στο PS2 game εμφανίζεται αρκετές φορές η Trish και μάλιστα στο τέλος ο Dante λόγω του ότι νομίζει ότι την σκότωσαν (ενώ είχε δημιουργηθεί κατ' εικόνα της μητέρας του νομίζω) γίνεται uber και πολεμάει τον τελευταίο αρχηγό! Εποχές... !
Sep 08 2009 00:46
Photo

Dark_Venus → Zoro

LOL LOL LOL χαχαχαχαχα, ΟΧΙ ΔΕ ΘΕΛΩ BELIEVE ME. My dear perv-γκουχ- master τι profile pic ειναι αυτη; :P Χαχα Aναφέρομαι στο anime :D ;)
Sep 08 2009 00:37
Photo

Zoro → Dark_Venus

Καλά διάλεξε όποιον θες αρκεί να μην θες να τους δεις και τους 2... ξέρεις! [IMG]http://i156.photobucket.com/albums/t11/inufan111/one%20piece/sanjizorozy5.gif[/IMG] (o zoro είναι πιο cool ενώ ο sanji ο απόλυτος gentleman με τις γυναίκες) Επίσης, δεν ξέρω αν αναφέρεσαι στις Lady και Trish τις σειράς ή του παιχνιδιού, αλλά η Trish του πρώτου DMC για PS2 απ' όσο θυμάμαι είχε αρκετή ιστορία!
Sep 08 2009 00:19
Photo

Dark_Venus → Zoro

Mμμμ Zoro είσαι λίγο κακούλης... Nαι αλλα ο Sanji ειναι τόοοοσο γλυκας...χαχα... Δε ξέρω θα δείξει. Ναι αλλα η Lady εχει προσωπικότητα :D
Sep 08 2009 00:07
Photo

Zoro → Dark_Venus

omg τι kawai κοπελίτσα... αλλά δεν πιάνει, για loli με πέρασες; :kakaka: Φυσικά και Zoro θα επιλέξεις, νικάει με διαφορά σπαθιού! Πάντως στην αρχή τον δείχνουν πολύ ως δαίμονα και σοβαρό, ενώ πιο κει θα δεις ότι κι αυτός γκαφατζής σαν τους υπόλοιπους είναι, μόνο η Robin δεν κάνει σχεδόν καμία γκάφα (έχει το πιο ωραίο αρκ όμως)! Και ναι, θυμήθηκα και την Lady του DMC, αν και η πιο όμορφη απ' όλες πρέπει να ήταν η Trish!
Sep 08 2009 00:05
Photo

Dark_Venus → Zoro

A...αμέσσως να με εκμεταλευτείς master... Μα είναι δυνατόν; Σου πάει καρδιά...; [IMG]http://www.impnow.com/Profiles/EMOtional/Pictures/Large/EMOtional_20080508192752.jpg[/IMG] Kαλά θα κανονίσω να σου κάνω μια έκπληξη κάποια στιγμή. Κάτι θα σκεφτώ δε μπορει... :hahaha: Μμ ο zoro εμφανιζεται λιγάαακι στο τέλος του πρωτου επεισοδιου :awww::ureshii: Πάντως προσπαθώ να αποφασίσω ποιός είναι πιο ωραίος. Ο Zoro ή ο Sanji... χμμ...:wooi2: Τη mary του devil may cry!!! :ureshii:
Sep 07 2009 23:47
Photo

Zoro → Dark_Venus

Περίμενε να καλέσω παρέα και συγγενολόι για τσιμπούσι, θα σε φωνάξω για το μετά! :P Μπααα, αφού είναι πασίγνωστο ότι είμαι φαν των εκπλήξεων, δες κι άλλα επεισόδια εσύ ώστε να του έρθει ακόμα πιο ξαφνικό! Πάντως στο 2ο επεισόδιο αν θυμάμαι καλά εμφανίζεται ο συνονόματος μου, ενώ στο 4ο έχει το παρελθόν του Luffy που παραμένει από τα καλύτερα μέχρι σήμερα! Indd είναι τέλεια, μέχρι να γνωρίσεις την Robin-chwan στο OP! XD Πάντως ποια Lady;
Sep 07 2009 23:37
Photo

Dark_Venus → Zoro

Ποτέ ποτέ... Χιχι..:) Μμ ένα άτομο είσαι... Πόσα πιάτα να έχεις; Ας βοηθήσω λοιπόν... (αλλά μόνο με γάντια χαχα) Μμμ ή ίσως σημαίνει οτι απλά θέλω να του κάνω έκπληξη....Χαχα. Θα τρέξεις να του το πείς όμως άτιμε ε; :P Η Rima είναι και είναι τέλεια. Αν και θα βάλω τη Lady μάλλον...
Sep 07 2009 23:32
Photo

Zoro → Dark_Venus

Μα φυσικά, ξέρεις ποτέ τον master σου να είναι αγενής;; :P Άρα, κοινώς, με λίγα λόγια, δεδομένου ότι ο bro σου δεν ξέρει ότι ξεκίνησες την σειρά το έκανες με δική σου θέληση, ΑΡΑ σου άρεσε αρκετά, ώστε να την συνεχίσεις! (πως τα πιάνω όλα! :p) Ξεκουράστηκα αλλά όχι όσο θα ήθελα, χαρά στο κουράγιο σου που θες να ξαναξεκινήσεις την ρουτίνα σου, θα σε βάλω να μου καθαρίσεις τα πιάτα μιας και έχεις τόση όρεξη!! XD ΥΓ: Στο ava σου η Rima είναι, σωστά; Yay for the Misa-chan's lookalikes!!
Sep 07 2009 23:26
Photo

Dark_Venus → Zoro

Γειά σου Zoro μου, πολύ ευγενικό εκ μέρους σου να με χαιρετήσεις :) Σκέφτομαι να δώ το δεύτερο επεισόδιο απόψε, δεν βιάζομαι η αλήθεια είναι. Ναι ο αδερφός μου έχει εκπληκτική πειθώ- ειδικά όταν μου κάνει πόλεμο νεύρων. Το πιο αστείο απ όλα είναι οτι δεν το ξέρει οτι ξεκίνησα παρότι θα τον κάνει να πετάξει απο την χαρά του κάτι τέτοιο. Χεχε. Ελπίζω να ξεκουράστηκες και να πέρασες υπέροχα στις διακοπές σου. :) Εγώ βαρέθηκα να κάθομαι αυτόν τον καιρό και ανυπομονώ να ξεκινήσει η σχολή μου. (!) :)
Sep 07 2009 21:39
Photo

Zoro → Dark_Venus

Άντε αφού τους χαιρέτησα όλους σήμερα, ας περάσω και στην νέα OP φαν μας! ;D Τι κάνεις Μαρίσα-chan; Χαθήκαμε αυτή την περίοδο, αλλά κι εγώ μετά την εξεταστική δεν είχα νετ, οπότε για ένα διάστημα δεν έμπαινα καθόλου και απολάμβανα διακοπές! :bath: ... και τώρα επιστροφή στα θρανία και τετράδια, αχχ μακάρι να γινόταν να συνταξιοδοτηθούμε από τα 22 μας αλλά που... :P :uhh: Το OP πως πάει λοιπόν, το συνέχισες καθόλου; Σου άρεσε; Είτε απαντήσεις ναι είτε όχι πάντως να ξέρεις ότι όσο προχωράει βελτιώνεται με εκθετικό ρυθμό (ω τι είπα!) σε σημείο που δεν αναγνωρίζεται πια, εύχομαι να το συνεχίσεις μέχρι τέλους και αν όχι να σε σπρώξει ο αδερφός σου να το κάνεις! Όπως δηλώνει και το νέο μου άβαταρ, εγώ ξεκίνησα Naruto και ως τώρα το έχω καταευχαριστηθεί, άλλη σειρά που πρέπει να σε ψήσει ο αδερφός σου να δεις!
Sep 07 2009 21:28
Photo

Dark_Venus → kelborn3

[IMG]http://img11.imageshack.us/img11/2763/makis.gif[/IMG] But I am still a Bitch... Do not be fooled... :P [IMG]http://img268.imageshack.us/img268/1328/bitchplz1u.gif[/IMG]
Jul 17 2009 13:24
Photo

Night Wizard Seal → Dark_Venus

Χαχαχαχαχαχ!!! Τίποτα,χαρά μου...
Jul 07 2009 10:42