Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Mr. Brightside → Night Wizard Seal
[url]http://www.yugioh-online.net/top/english-eu/index.html[/url] Ριξε μια ματια παντως.
Μάρ 02 2010 23:01
Night Wizard Seal → Mr. Brightside
Και εμένα τα αγαπημένα μου τα spellcaster είναι, αλλά βαριέμαι να πάρω. Μια στο τόσο παίζω.
Κοίτα φυσικά και θέλει φτιάξιμο αλλά και έτσι όπως είναι καλή είναι. Δεν νικάω δύσκολα.
Έχω να ασχοληθώ χρόνο με τούτα :)
Φεβ 27 2010 15:49
Εγω τις εχω σε ενα ντουλαπι στα φακελακια/κουτια τους και καθε καλοκαρι τις ξεθαβω. Σκεφτομουν να παρω το καινουριο spell casters expansion μιας και παντα επαιζα με μαγους. Η τραπουλα σου θελει πολυ φτιαξιμο παντως XD
Φεβ 26 2010 22:35
Ασχολέισαι και εσύ με κάρτες. Εγώ τις ξέθαψα χθές μιας και μου το θύμησε ο Άζαθοθ.
:)
Φεβ 26 2010 16:40
Mr. Brightside → VampireGirlization
Εεε.., απο εδω? XDDD Απλα προτιμω καμια φορα να γραφω στα αγγλικα χεχε :p
Φεβ 23 2010 00:16
Mr. Brightside → VampireGirlization
Hiya! Thanks for the request. Nice to meet ya i guess :p
Φεβ 20 2010 20:48
Ε αυτά θα τα έτρωγα για πρωινό. Γελεία είνα μην κάθεσαι και αγχώνεσαι.
Πόκεμον από μωράκι πορωμένος :) Κλασσικός φάν(κλασσικότατος μπορώ να πω) Τα έβλεπα από τότε που πρωτοεμφανίστηκε το πρώτο επισόδειο στην ελληνική τηλεόραση. Και καθώς μεγάλωνα τα κλασσικά σε κανα νέτ κλπ κλπ.
Μετά πόκεμον πάντα σε game boy, ds και έτσι. Λατρεία. Ακόμα και τώρα όποτε μου καπνίσει παίζω :)
Φεβ 01 2010 23:54
Ναι μεχρι να μου σαλεψει. Ενα θα σου πω. 400 σελιδες με κενο 1μιση ημερα πριν δωσω.@_@ Θελω να τελειωσω και το days darn it!
Pichu FTW!! Παιζεις Pokemon?
Φεβ 01 2010 23:49
Μου αρέσει που όλα αυτά που γράφω έχουν μια συνέχεια, είναι σχετικά ρε παιδί μου:kakaka::kakaka:
Φεβ 01 2010 23:40
Χαχαχα τρελή η φωτό με το Πίτσου :)
Ναί τον Νοέμβριο δίνω...
Θα το τσεκάρω... Πάντως σαν άνιμε είναι τέλειο.
Έτσι παιδί μου να διαβάζεις να δίνεις και το καλό το παράδειγμα :)
Φεβ 01 2010 23:39
lol Proficiency! Εγω δεν το εχω παρει ακομη! Καλυ τυχη!
Εγω εχω εξεταστικη. Διαβασμα διαβασμα και παλι διαβασμα. Εχω βαρεθει, και εχω παρατησει ολα τα βιντεοπαιχνιδια και τα ανιμε. Σπασιμο.
Κοιτα, το μανγκα δεν το εχω διαβασει περαν του τριτου τομου, αλλα ξερω οτι το ανιμε φτανει μεχρι τον αντιστοιχο 18 τομο και μετα παει για βρουβες. Δηλαδη μεχρι το Kyoto Arc. Λοιπον και μιας και μιλαμε για Κενσιν: " episodes 63-95 being "filler" non-manga based episodes designed so that Watsuki could have more time to finish the Jinchuu plot so it could be animated" Απο το ανιμεpedia.
Φεβ 01 2010 23:36

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται