Community Status Updates
ssjchris → °•πίΟu-πίΟu•°™
ο οκ thanks για to info.......μου θυμησε naruto με τοσα fillers
Sep 14 2008 15:24
°•πίΟu-πίΟu•°™ → ssjchris
φιλλερ arc στο bleach ειναι τα 65-109 και τo τελευταιο arc απο το 168 μεχρι το 183 σιγουρα ειναι φιλλερ τωρα θα δουμε αν θα εχει κι αλλα πιο μετα..
Sep 14 2008 15:10
σε πιο επεισοδιο αρχιζουν τα filler του bleach???και σε πιο επεισοδιο τελειωνουν??
Sep 14 2008 14:40
ssjchris → tsintori
δεν κανει τιποτα μονο που ειδα naruto στο profile σου λεω αυτο ειναι δικος μας LOL...
Sep 09 2008 19:45
Tσεκαρε το.. Δες Online 2 επεισοδεια μονο κι αν δεν σκαλωσεις μην το συνεχισεις. Συνολικα μεχρι τωρα εχουν βγει 13 επεισοδεια γιατι ειναι καινουριο αλλα απο οτι διαβασα εχει κανει πολυ μεγαλη επιτυχια.. Οπως το λεει και το ονομα αφορα vampires. Ειναι ενα σχολειο που οι μαθητες του χωριζονται σε 2 βαρδιες -φαινομενικα τουλαχιστον- Την πρωινη και την βραδινη. αυτο ομως που δεν ξερει κανεις ειναι οτι η βραδινη βαρδια ειναι βαμπιρ... Η πρωταγωνιστρια ειναι η φυλακας μαζι με εναν παιδικο της φιλο κατι σαν αδερφο της και μαθητες.
Δες το θα σ αρεσει..
Sep 03 2008 17:07
δηλαδη το vampire night τι ειδους ανιμε ειναι??storyline?
Sep 03 2008 14:16
δεν ειναι απο κατι συγκεκριμενο απλα μου αρεσε γιατι ειναι τελειως ανεμελο και παιχνιδιαρικο!!
Το παλιο μου ηταν xXxBuRnInHeLLxXx και επειδη δεν ηταν και οτι πιο γλυκο...εφυγε!
Sep 03 2008 13:43
xaxa δεν πειραζει αραξε!! βλεπω κι απο το ονομα dragonball κι ετσι... Αυτα ειναι!! Κορυφη!!
Sep 02 2008 23:41
αν σου πω οτι δε θυμαμαι? Γυρω στο 100 παντως. Το κοψα στη μεση για να χωσω vampire knight τωρα το τελειωσα και χωνω death note, fairy cube και full moon wo sagashite (αν και αυτο δεν το βλεπω και πολυ καλο..αν και δεν εω ασχοληθει και πολυ γιατι εχω ριξει βαρος στα αλλα 2) Αλλα σε καποια φαση θα το συνεχισω!
Εντωμεταξυ ειναι και το Bleach στη μεση μαζι με ολα τα αλλα και ξεχναω ημερομηνιες και χεσε μεσα πρεπει να βαλω μια ταξη!!!
Sep 02 2008 23:30
στο ναρουτο βλεπω και το ανιμε και το manga στο μανγκα ειμαι στο 377 chapter...
βλεπω και samurai shamploo απλα τα σπαει!!!
στο one piece μεχρι ποιο επεισοδιο εισαι?
Sep 02 2008 23:25
Ε ναι ειμαι... και του Vampire knight Ομως.. Πορωση πορωση both of them απλα το Vamp καταφερε να με πορωσει μεσα σε 3 μερες ενω το Naruto αρκετα παραπανω... Τι αλλα βλεπεις τωρα? Η δεν εχεις τελειωσει το Naruto ακομα?
Sep 02 2008 23:00
ευχαριστω που αποδεκτηκες το reguest μου
απο οτι βλεπω εισαι μεγαλη fan του naruto οπως και εγω!!
Sep 02 2008 21:06

This status update has reached the maximum number of replies allowed