Community Status Updates
Yunancy → aXxXeL
[B][COLOR=darkorchid]οκ....ναι ετσι τον λενε,φοβερος τυπας![/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]κοιτα εχω ακουσει οτι θα βγουν 3 παιχνιδια ΚΗ...κανενα ομως απο αυτα δεν θα ειναι το ΚΗ3 ΧΔ[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]το ενα θα αφορα την ζωη των nobodies και θα χειριζεσαι τον Ροξας και τους αλλους απο την οργανωση...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]το δευτερο θα ειναι με κατι εντελως καινουργιους διαφορετικους χαρακτηρες[πχ μια κοπελα με μλε μαλλια] και θα ειναι και ο Μυκι και οι γνωστοι μασκοτ λολ[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]κι το τριτο μαλλον θα ειναι ξανα το Chain of memories[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]το μσν μου ειναι [/COLOR][/B][EMAIL="yunancy@hotmail.com"][B][COLOR=darkorchid]yunancy@hotmail.com[/COLOR][/B][/EMAIL]
[B][COLOR=darkorchid]αλλα να ξερεις οτι σπανια μπαινω πλεον γιατι δε εχω χρονο λογω διαβασματος..ειδικα οσο πλεισιαζουν οι παννελινιες ουτε καν θα μπαινω ονλινε...[/COLOR][/B]
Jan 29 2009 15:32
aXxXeL → Yunancy
demyx τον λενε και αυτο που εχει δεν ειανι ακριβως κιθαρα Sitar το λενε....
Και ναι δεν εχω απλα ακουσει για τα καινουρια Kingodom Hearts τα εχω λιωσει στο search XD...βασικα μηπως εχεις msn να τα λεμε απο κει? ειναι λιγο βαρετο απο εδω XD
Jan 28 2009 21:12
Yunancy → aXxXeL
[B][COLOR=darkorchid]και εγω..εχω παιξει το ΚΗ2 και chain of memories[λολ και εγω δανειστηκα το psp][IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/thpupu.gif[/IMG] ....το ΚΗ στην πρωτη πιστα εμεινα γιατι δεν πολυασχοληθηκα μαζι του,αλλα εχω δει ολα τα βιντεακια οποτε ειναι σαν να το εχω παιξει....[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid][IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/th001FFD.gif[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid] [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]Ωστε σου αρεσει ο Αξελ ο μακαριτης ΧΔ καλουλης ηταν,μου εμοιαζε με τον Ρενο πολλυ...απο το φιναλ φαντασυ...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]εμενα οι αγαπιμενοι μου ειναι ο Σορα,η Καιρι,ο Ροξας και απο τους nobodys ειναι εκεινος ο ξανθυλης με την κιθαρα..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]ν[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]να φανταστω οτι εχεις ακουσει για τα καινουργια ΚΗ που θα βγουν,ετσι δεν ειναι?^^[/COLOR][/B]
Jan 28 2009 18:43
aXxXeL → Yunancy
εχω παιξει KH1..KH chain of memories(δανειστικα psp δεν γινοταν XD) και KH2....δηλαδη απ' οτι καταλαβες δεν εχω αφησει κανενα KH παραπονεμενο ΧD
και φυσικα το αγαπημενο μου το KH2 μονο και μονο για τον AXEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jan 26 2009 19:04
Yunancy → aXxXeL
[B][COLOR=darkorchid]ΧΔ ποια ΚΗ εχεις παιξει?[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/007-1.gif[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]εμενα το αγαπημενο μου ειναι το ΚΗ 2..και **** το story λεμε![/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]γενικα μου αρεσουν τα παιχνιδια της Suarenix KH kai Final Fantasy![/COLOR][/B]
Jan 26 2009 18:12
aXxXeL → °•πίΟu-πίΟu•°™
Τι θα γινει με την παρτι σου ρε κοπελια?δεν μας μιλασ στο msn κανα τηλεφωνο δεν περνεις:emptyonexg1:.. Δηλαδη πρεπει να σου στηλω pm στο anime.gr για να μιλησουμε....ΝΤΡΟΠΗ!:burningbe3:
Jan 25 2009 18:07
Yunancy → aXxXeL
[B]γεαι τι κανεις?και εσυ πορωμενος με ΚΗ?[/B][IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/thg-pori-1.gif[/IMG]
Jan 24 2009 00:41
aXxXeL → ssjchris
ωραια!!ευχαριστω ρε αδελφε...και θελεις κρατα με ενημερωμενο ή δωσε μου ενα site να πηγαινω να checkαρω εγω
Jan 17 2009 22:52
ssjchris → aXxXeL
φιλε μου απο οτι μου ειπαν .λογαριαζουν να κανουν το fairy tale σε anime αυτο το χρονο για περεταιρω πληροφοριες θα σε ενημεροσω αφου σου αρεσει το fairy tale
Jan 17 2009 17:05
aXxXeL → °•πίΟu-πίΟu•°™
θα σε διρω απειρα λεμε:burningbe3:!!!!!!!! λιγα το λογια σου θα στα ξεφουσκωσω τα πεπονια ...... και οχι δεν τα ειδα τα spoilers εβλεπα το thread για τι σκατα του εδωσε του naruto ο itachi....ενταξει???????????????
Jan 15 2009 15:42
°•πίΟu-πίΟu•°™ → aXxXeL
τι εγινε? μπηκαμε να δουμε τα σποιλερς??
Αμαν πια ολα εγω θα στα μαθαινω? τσκ τσκ...
axel is so dead.
Jan 15 2009 14:51

This status update has reached the maximum number of replies allowed