Community Status Updates
ssj4nick → sophiexXx
Οχι ενταξει μολις μου ηρθε το request, αυτο με τους 2 λογαριασμους δεν ξερω πως εχει γινει :oo:
Jul 28 2009 19:02
sophiexXx → ssj4nick
tnx gia to friend request:):) se ekana add k sto msn alla mou leei kt geia duo logariasmous tespa egw ekana k tous duo k an uparxei provlhma steile edw
Jul 28 2009 18:24
ssj4nick → Zoro
Κι εγω στο 51 βρισκομαι :D Ειχα διαβασει το Zabuza arc στο manga πριν κανα δυο-τρια χρονια(ειχα dial up τοτε αρα μονο manga:sadist:) κ ειπα να αρχισω φετος το ανιμε μιας κ μου αρεσε αρκετα.
Πιστευω ηταν καλο κ το Zabuza arc, ειδικα η πρωτη μαχη με το Zabuza kαι η τακτικη Ναρουτο -Σασουκε με το windmill shouriken.Bεβαια το chounin exam πολυ καλυτερο. Βλεπουμε τις ικανοτητες-τεχνικες καποιων χαρακτηρων π δεν ξεραμε μεχρι τοτε, Rock-Lee επικος:hero:.
Σε γενικες γραμμες πολυ καλο αλλα με τπτ καλυτερο απο OP ουτε απο τα πρωτα του επς.
Jul 27 2009 14:05
Zoro → ssj4nick
Yeps, το είχα αρχίσει πέρισυ αλλά τελικά λόγω αριθμού επεισοδίων το παράτησα στο 40. Το ξαρνάρχισα πριν λίγο καιρό και χτες έφτασα στο επεισόδιο 51, τρελές ανατροπές, στην αρχή με ξενέρωσε λίγο το Zabuza arc, αλλά τώρα πια με τα chuunin exams και ειδικά την μάχη Lee vs. Gaara είμαι κολλημένος, μπορώ μάλιστα να πω ότι πάει καλύτερα από τα πρώτα 50 επεισόδια του OP, άντε να δούμε και πιο κει... εσύ που βρίσκεσαι και τι εντυπώσεις σου άφησε; :P
Jul 27 2009 12:59
the goblin → ssj4nick
και εμενα μου αρεσει για αυτο εχω αρχησει να το μεταφραζω και ετσι εχω διαβασει μεχρι το chapter 10 ακομα βγενει δεν εχει τελειωσει ειναι στο 42 νομιζω
Jul 26 2009 13:36
ssj4nick → the goblin
Σε ποιο chapter βρισκεσαι στο Bakuman?Εγω ειμαι στην αρχη ακομα κ ειναι πολυ ενδιαφερον.Για να δουμε θα το παρει το κοριτσι?:oo:
Jul 26 2009 13:22
the goblin → ssj4nick
μια χαρα και εγω...και επι της ευκαιριας με λενε και εμενα Νικο YEEEEEEHAAAA
Jul 26 2009 13:13
ssj4nick → sophiexXx
Στο manga για να σου δωσω να καταλαβεις το επ 410 ειναι το chapter 517 στο manga κ μεχρι τωρα εχουν βγει 550 chapters.
Δεν ειναι παντα το 1 chapter στο manga ενα επ στο ανιμε ομως.
Αμα θες κανε με κ add στο μουσουνου :)
Jul 21 2009 21:16
sophiexXx → ssj4nick
arigato k pali k mallon opoia aporeia exw esena 8a rwtw fainesai psagmeno atomo panw sta anime k mpravo sou;););)molis twra mpeika sto arc:):)
p.s to manga apo to anime exei terastia diafora?
Jul 20 2009 22:58
ssj4nick → sophiexXx
Arc ειναι ενα συνολο επεισοδιων π ασχολειται με μια συγκεκριμενη περιπετεια των ηρωων πχ στο OP τα επς στα οποια πολεμουσαν τον Arlong αποτελουν το Arlong arc , αυτα στα οποια η νακαμα ηταν στο Water 7,Water 7 arc και ουτω καθεξης.
Στην περιπτωση σου τα επς απο το 326 εως 335 ειναι αρκ το οποιο αποτελειται απο φιλλερς.
Ολα τα arcs μαζεμενα με λιστα επεισοδιων μπορεις να τα βρεις εδω[URL="http://www.arlongpark.net/Anime/Episodes"]http://www.arlongpark.net/Anime/Episodes[/URL]
Jul 20 2009 10:13
sophiexXx → ssj4nick
hiiiii....epeidi eimai ligo (mallon polu asxeth:P) to ark ti akrivws einai; ta fillers 3erw pantws oti einai ta epeisodia pou mpainoun xwris na yparxoun sto manga etc gia na gemizei h istoria....
edit: arigato gia to kalwsorisma
Jul 19 2009 23:37
ssj4nick → sophiexXx
Μη δεις Ice Hunter αρκ ειναι το πιο τραγικο φιλλερ αρκ του OP. :) btw Welcome aboard!
Jul 19 2009 21:32

This status update has reached the maximum number of replies allowed