Jump to content

Community Status Updates

Photo

Xa0s → MisaYoshiko

Γιατί έχω εξοχικό.. Γιατί είναι τσάμπα.. Γιατί ο ξάδερφος μου έχει βάλει ασύρματο κ θα του κλέβω το Internet... Γιατί θα έχω άδεια... Γιατί καλός ο 15 Αύγουστος στην άδεια Αθήνα... αλλά στην Καλαμάτα καλύτερα... Γιατί πέρσι που είχαμε κατέβει με φίλους τελικά έγινε mlk κ γύρισα... Γιατί θα έχω κ κάτι γνωστούς... Γιατί έτσι μας αρέσει Amstel... Εσύ τι?Θα κατέβεις Καλαμάτα???
Jul 17 2009 11:52
Photo

MisaYoshiko → Xa0s

εμαθα οτι θα εισαι καλαματα στις 15?:wis:γιατι? θα μου κανεις παρεα?
Jul 17 2009 11:28
Photo

Lucy-Nyu → Xa0s

ειπα να σ στειλω κι απο δω ετσι για αλλαγη!!!!τι κανεις γλυκουλη οτακου?
Jul 16 2009 22:34
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Xa0s

KYAH! Την ειχε δει και ο Prince και μου το χε πει αλλα δεν μου την ειχε παρει! **** που να τρεχω εκει κατω.... Πφφφ.. Ευχαριστω παντως.. μαθαμε τα whereabouts της xD
Jul 15 2009 21:08
Photo

Xa0s → °•πίΟu-πίΟu•°™

Ohaayo πiΟu-πiΟu chan.....Κοίτα τι βρήκε ο Χα0ς για σενα...[URL]http://www.anime.gr/forums/picture.php?albumid=610&pictureid=9174[/URL] Και τώρα θα μπορείς να έχεις τον άντρα σου [SIZE=1][COLOR=White](διπλα)[/COLOR][/SIZE] στο τσεπάκι σου... [spoiler]Αν για κάποιο λόγο ενδιαφερεσ να την αγοράσεις είναι σε έναν πάγκο μεταξύ Allou και Village στο Ρέντη [/spoiler]
Jul 15 2009 13:23
Photo

Atridis → Xa0s

thanks για το αdd :)
Jul 12 2009 16:58
Photo

Xa0s → Majeh

hello κ διαδικτυακά λοιπόν ....:bike: Firsto psoto YATAAAA
Jul 12 2009 16:50
Photo

Glastenen → Xa0s

και γω, έχω λίγο απ' όλα αυτά και κυρίως καθόλου όρεξη για διάβασμα (και ας μην πήγα στους σκορπιούς) υπομονή :P
Jul 08 2009 12:46
Photo

Xa0s → Tenshi

Εγω αδεια στισ 8 Αυγουστου θα παρω για 2 εβδομαδεσ...πεζει να περασω:bike: ξυστα απο Θεσαλονικη καθοσ θα περναω τα συνορα αλλα δεν ειναι σιγουρο ακομα οπωτε δεν ξερω...Σιγουρα κατα τισ 15 ομωσ θα παω στο εξωχικο μου στην Καλαματα...:gotit:...Ετσι ετσι ξεφαντωσε :knock-knock: τωρα που δεν υπαρχουν υποχρεωσεις....
Jul 08 2009 12:05
Photo

Tenshi → Xa0s

σουυυπεερρ ειναι...μολις γυρισα απο χαλκιδικη...ειχα παει για 1 βδομαδα...καμπινγκ...ηταν φανταστικα και η θαλασσα και ολα!! χθες γυρισα απο διακοπες και τωρα αραζω...μια ποδηλατο..τρεξιμο...αραλικι...χαβαλες...πολλα πολλα ;) Και ξανα διακοπες σε μερικες μερες!! παιζει να ανεβειτε καθολου!? εσυ διακοπες!! ?
Jul 08 2009 11:27
Photo

Xa0s → Tenshi

Δεν μπορεισ να φανταστεισ το πιξιμο.....παραδηδαμε 1 εργο την προηγουμενη βδομαδα...φουτσα...σκεπσου οτι το τελευφτεο επισοδειο One Piece τοτε τοο ειδα 1 εβδομαδα μετα...Εσυ τι λει??Πωσ τα περνασ?Πηγατε για κανενα μπανακι?Διακοπεσ θα πασ??
Jul 08 2009 11:21
Photo

Tenshi → Xa0s

χαχαχα...χαιρομαι που σου αρεσε παλικαρι μου...τι κανεις εσυ...? που χαθηκες? ( η μαλλον χαθηκα εγω?) :P
Jul 08 2009 11:02
Photo

Xa0s → Tenshi

Και Γ@μω τα sig....lol μεχρι τα αφτια.....:hahaha:
Jul 08 2009 10:59
Photo

Xa0s → Glastenen

Εγώ πάλι είχα πάει χτες Scorpions κ σήμερα σέρνομαι στην δουλειά..έχω πονοκέφαλο..πονάω παντού..νυστάζω...α και να μην παραλείψω το ότι δεν έχω καθόλου όρεξη να εργαστώ...
Jul 07 2009 10:50
Photo

Glastenen → Xa0s

με μία λέξη: sober ^^'
Jul 07 2009 10:39