Community Status Updates
Xa0s → Phantom Duck
Πέραν του οτι ο Donalt τα σπάει ...Τώρα βγαίνει κ σε Χριστουγεννιάτικο πακέτο ... Sugoiii
Dec 03 2008 22:21
Zangetsu13 → Xa0s
kegomai klasika :P alla kala einai XD btw ekino to magazi to animadikocomiksadiko pou pigame pos to legan ?
Nov 23 2008 00:57
Xa0s → anime-dono
Δουλεια δουλεια, συναυλιεσ κ αλκοολ.Γιατι τωρα πια μονο το αλκοολ μασ ελμεινε ωσ λυση στη οικονομικη κριση...
Nov 16 2008 15:36
anime-dono → Xa0s
Εννοείται, τώρα τελευταία μάλιστα βλέπω πολύ πράμα .(αν και εχω και διάβασμα γιατί γράφουμε ,άλλα όλα οκ) Εσύ πως πας???
Nov 16 2008 15:19
Xa0s → anime-dono
Μεταξι μασ με την δουλεια δεν ξετρελενομαι κιολασ που δεν εχω βρει ακομα αλλα ειναι κ τα φραγκα στην μεση... τι να κανεισ....Θ α τα ξαναπουμε dude
Oct 28 2008 15:49
anime-dono → Xa0s
Όπως τα λες, κρίμα για το ταξίδι και όσο για την δουλειά υπομονή, στο κάτω κάτω το καλό πράγμα αργεί να γίνει. Well then τα ξαναλέμε άμα είναι.
Oct 28 2008 15:44
Xa0s → anime-dono
Καλα παει...εαν εξερεσεισ οτι δεν εχω βρει ακομα δουλεια κ οτι ''εχασα'' ενα πιθανο ταξιδι στην Ιαπωνια ....Ασ τα λεμε καλα....Ετσι κ αλλιοσ δεν μπορουμε να τα εχουμε κ ολα ??? Εκτοσ κ αν ειναι Anime ...οποτε το μονο που χρειαζεσε ειναι μια καλη συνδεση στο Internet κ ενα μεγαλο σκληρο.... Εσυ ξερεισ καλητερα....
Oct 28 2008 15:41
Xa0s → °•πίΟu-πίΟu•°™
I am honored for the
----> arigatou goizaimashita[COLOR=Red][I][U][B] chopper-sama!!! [/B][/U][/I][/COLOR]<------
Now i will go
[IMG]http://www.anime.gr/forums/members/xa0s-albums-real-one-piece-picture5762-133.gif[/IMG]
Oct 04 2008 19:46

This status update has reached the maximum number of replies allowed