Community Status Updates
Xa0s → Yo! Master
Attack hit
9 Hp of damage was dealed
:dwarf: is wounted....
:(:cry:
Mar 30 2009 10:33
mono → Xa0s
Απο ολες τις αλλες φετος αυτη ηταν η καλυτερη παντως :P
Μαλλον δεν ταιριαζουν τα γουστα μας γιατι οντως μαρεσε παρα πολυ...:canthelp: Μαρεσουν πολυ οι δουλειες του Satoshi Kon αλλα καταλαβαινω οτι μπορει να πεσουν βαριες σε καποιον...
Mar 29 2009 14:45
Xa0s → mono
Δεν με πειθεισ οτι σου αρεσε η ταινια......βασικα οποιοσ κ να μου ελεγε οτι του αρεσε η ταινια δεν θα με επιθε....Ασ ελπισουμ οτι οι επομενεσ θα ειναι ποιο βλεπαμενεσ....
Mar 29 2009 12:27
mono → Xa0s
what's wrong with LSD?:P
Η ταινια μαρεσε παρα πολυ εμενα παντως :stubborn:
Mar 29 2009 05:43
Xa0s → mono
Εγω εχω καταλήξει στην διαπιστωση οτι τοτε που γυριζανε αυτα τα Ανιμε οι Ιαπωνες πρεπει τα LSD να τα χωριγουσε το κρατος (αντι για δανεια) κ ετσι ολοι περναν απο κατι....
Mar 27 2009 10:31
mono → Xa0s
hi^^ με lexotanil:uhh: Η συζητηση μετα με καταπονησε ψυχολογικα και σωματικα :P
Mar 26 2009 22:19
Xa0s → anime-dono
Δουλεια,προβολεσ κπλ κπλ..αν κ τωρα ανακοινοθικε cosplay party στο τελοσ του αλλου μινα κ σκευτομε αν θα κανω κατι κ τι...Σοβαροι προβληματισμοι οπως καταλαβενεισ...
Mar 26 2009 21:01
anime-dono → Xa0s
Τι να κάνω μωρέ, εδώ μετρώ μέρες, όσο για τα meeting i'll say only one word, πανελλήνιες XP. Ας τελειώσει αυτή η σκατό χρονιά και θα με δεις σε αρκετά meeting ^_^. Εσύ πως πάει? Btw (αν και κάπως late) nice Kyouraku cosplay.
Mar 26 2009 20:49
Xa0s → anime-dono
Τι κανεισ αγορι?Καλα εισε?Πως παει το σχολειο?Δεν σε εχω δει κανενα meeting-Προβολη ....Πωσ κ ετσι???
Mar 26 2009 17:38

This status update has reached the maximum number of replies allowed