Community Status Updates
iristella → kazmir
Eλα Kazmir, ναι χτες μου εφτασε η ειδοποιηση και αύριο πάω να τα παραλάβω από το ταχυδρομείο... Ολα καλά!!! ^^
Dec 24 2008 00:26
kazmir → iristella
Χεϊ γεια σου iristella!! Έφτασαν τα DVD τησ αλυσίδας με Wolf Rain κλπ?
Dec 23 2008 00:18
Glaurung → kazmir
[URL]http://www.anime.gr/forums/off-topic/5711-%C7-%E1%F0%EF%EA%E1%E8%DE%EB%F9%F3%E7-%F4%EF%F5-%EA%E1%F0%E9%F4%E1%EB%E9%F3%EC%EF%FD-7.html[/URL]
Επειδή μου φαίνεται οτι το έχεις ψάξει το θέμα ,μήπως θα μπορούσες να μου δώσεις μερικά link στα ελληνκά ? Δεν θέλω να φανεί οτι δεν έχω όρεξη οτι ψάχνω ( πράγμα που είναι λογικό να μην σου αρέσει ) , απλώς επιδή είμαι 3 λυκείου και θα ήθελα να μπορώ να το τυπώσω και να το διαβάζω όταν έχω χρονο ... ευχαριστώ :nod:
Oct 09 2008 14:45
kazmir → zade
ερωτησούλα... όταν λες η κατάσταση περιγράφεται από την λέξη "Μονή"... μήπως, λέω μήπως θες να πεις "Μονή Καπέλο"? (για πάσα αποφυγή παρερμηνειών στο καπέλωμα που μας έριξαν οι μοναχοί αναφέρομαι. Μουχαχαχαχαχαχα)
Oct 03 2008 13:28
hyuga → kazmir
Tίποτα ..είχες βάλει και μια ταινία στο trivia movie..απάντησα αλλα δεν είπες αν είναι η σωστή για να το συνεχίσω nice avatar...μοιάζει με wolverine snikt το σχέδιο
Oct 01 2008 09:41
kazmir → Glastenen
Ωωωω έχει κανονιστεί meeting?? Δεν το ήξερα... Δεν πολυμπαίνω τελευταία στο φορουμ, ναι θα με δείτε λογικά :)
Oct 01 2008 09:13
Anelis → kazmir
καλημερες! κ thanx, νομιζω σου εχω πει ποσο μ αρεσει κ το δικο σου ε;! :)
Aug 03 2008 15:37
Glastenen → kazmir
heeeeeeeeey^^ είμαι στην εξορία μπας και βγάλω κανά φράγκο...άσε, μεγάλος πόνος...συμφωνώ για το βιβλίο, μου πήρε καιρό να ξεπεράσω την απαισιοδοξία του :P αλλά δεν παύει να είναι τόοοοοσο αληθινό, γι αυτό μου αρέσει.
σε λίγο τελειώνω δουλειά care to go for a cof? έχω χάσει όλων τα κινητά btw [IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/bleh.gif[/IMG]
τέλος: εγώ+βουτιές=μέγα λάθος
cheerio!
Aug 02 2008 02:01
kazmir → Glastenen
Αααα κάτι ακόμη διαβάζω το βιβλίο που μου πρότεινες. Ως τώρα οι εντυπώσεις είναι: εξαιρετικό, αναλυτικό, καυστικό, δυστυχώς διαχρονικό και κατά τη γνώμη μου απαισιόδοξο διότι δεν βλέπω να αλλάζει κάτι έτσι όπως πάμε όλοι μας.
Καμιά βουτιά κάνεις??
Jul 26 2008 12:25

This status update has reached the maximum number of replies allowed