Community Status Updates
Kenny → Napster
Yeap, θα είναι μια πρόκληση για τον Watsuki. ← Γέλασα δυνατά μ' αυτό το post. Δεν ήθελα να spammάρω μέσα στο thread, γι' αυτό στο λέω εδώ.
May 11 2012 21:09
-
Napster
Thanks. Δεν μπορούσα να μην το γράψω. Ήταν το πρώτο πράγμα που μου ήρθε όταν το διάβασα. xD
May 11 2012 22:33
-
Kai
Τώρα που το θέτεις έτσι, ηρέμησα. Με τρόμαξες για μια στιγμή με αυτά που είδα στη μη-ποιοτική λίστα.
May 11 2012 04:52 -
Napster
Γράψε και 'συ την δικία σου λίστα. Μήπως ντρέπεσαι να βάλεις το Naruto? o.O
May 11 2012 22:34 -
Kai
:ο Έχω γράψει ήδη αλλά τώρα που το λες κι εγώ την μη-ποιοτική είχα βάλει. Δάσκαλε που δίδασκες...
May 12 2012 04:37
Napster
Ευτυχώς που όλες οι μπούρδες το καλοκαίρι θα βγουν. Θα έχω καιρό να τελειώσω μερικά anime που έχω αφήσει στη μέση εδώ και 2-3 χρόνια. Viva la summer!
May 11 2012 03:23
-
Napster
Σ-Σ-Σ-Σταμάτα! Απλά με ξέρεις πολύ καλά και όταν μου μιλάς για bishounen-yaoi wannabe anime ξέρεις ότι θα γράψω κάτι για το Ναρούτο σου! Μα πόσα σε πληρώνη ο Κισιμότος?
May 11 2012 04:01 -
iristella
Keikaku Doori!:333 Με πληρώνει σε είδος aka Νaruto doujins και δεν συμμαζεύεται.
May 11 2012 04:12 -
Napster
YOU WILL NEVER UNDERSTAND MY FEELINGS - NEVER!
May 11 2012 04:21
Night Wizard Seal → Napster
Ναι ρε Θεέ! Τι κομματάρα έβαλες; Duel Jewel FTW! Από τα καλύτερα τα τραγούδια τους μακράν!
May 09 2012 16:53
-
Napster
Χαίρομαι που σου άρεσε.
Η μπάντα μου αρέσει, το τραγούδι...ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ!
May 09 2012 20:55 -
Night Wizard Seal
yeah, perfect song!
May 09 2012 21:24 -
Napster
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ακούσει αρκετά τραγούδια απο την συγκεκριμένη μπάντα, βασικά δεν έχω ασχολήθει και τόσο μαζί τους. Ίσως θα έπρεπε μιας και έχουν μερικά τραγούδια που μου αρέσουν αρκετά.
May 11 2012 03:24
Vagelio → Napster
Napster, on Today, 22:38, said:
Ααα νόμιζα ότι δεν θα είχες πρόβλημα με αυτά γιατί άμα θυμάμαι καλά τα παίζεις με emulator εσυ (ή κάνω λάθος?). Chrono Trigger maybe?
May 05 2012 20:44
-
Vagelio
Έχω emulator, μα τα χρειάζομαι στο ds για το πλοίο, που ανεβωκατεβαίνω αθήνα-κρήτη. Σ' ευχαριστώ για την πρόταση, θα το αρχίσω. Τόσο καιρό άκουγα από παντού καλά λόγια και το απέγευγα επειδή με χαλούσαν τα ντραγκομπολίστικα designs αλλά πρέπει να την κόψω αυτήν την συνήθεια *downloads*
May 05 2012 20:46 -
Napster
Αααα κατάλαβα. Λίγα παιχνίδια του DS έχω παίξει μιας και τα παίζω με emulator. Γενικά το Chrono Trigger δεν ξέρω άμα θα σου αρέσει. Είναι old-skool rpg. Έχει ωραία ιστορία, μουσική και τέτοια αλλά ως εκεί. ;p
Ντραγκομπολίστικα designs? lolz.
May 05 2012 21:01 -
Vagelio
Ούτε κι εγώ είχα παίξει ποσότητες, αλλά από τότε που πήρα την r4 έχω κάψει φλάτζες και φλάτζες.
Δεν νομίζω να το αντιπαθήσω, γενικά δεν κόβω φλέβα για το old school αλλά δίνω βάρος και στο gameplay που εκεί πιστεύω ότι θα με αφήσει ικανοποιημένη. Το dragon quest ας πούμε δεν με χάλασε, ήταν ευχάριστο.
May 05 2012 21:33
Kenny → Napster
Στην πρώτη θέση φυσικά έβαλα την καλύτερη μπάντα που έβγαλε η Αγγλία. Και όχι δεν είναι οι The Beatles. <- Ναι, αλλά δεν είναι ούτε οι The Smiths. Είναι ισοδυναμία μεταξύ Pink Floyd και Queen. Θα έλεγα και King Crimson, αλλά η μουσική τους δεν είναι για όλους.
May 05 2012 08:47
-
Warchief
radiohead
May 05 2012 13:22 -
Napster
Θα διαφωνίσω μαζί σου Kenny όσο και αν τους λατρεύω τους Punk Floyd και Queen. Μου αρέσουν και οι Radiohead και άμα μπορούσα να κάνω λίστα με top 10 bands της Αγγλίας, θα ήταν 100% μέσα στη λίστα. Άλλες υπέροχες μπάντες είναι οι Oasis (ειδικά στην αρχή, είχαν βγάλει φανταστικά albums)...
May 05 2012 13:45 -
Napster
...Zed Zeppelin, The Stone Roses, Black Sabbath, Muse, Joy Division, Doves, και The Special AKA.
Σίγουρα θα έχω ξεχάσει να αναφαίρω και άλλες μπάντες.
May 05 2012 13:51
Παίζεις drums εε Napster-kun; Πρέπει να κάνουμε μπάντα καθαρά για j-songs! :P Covers of Japan only xD
May 01 2012 23:13
-
Napster
Χαχαχα ναι! Έλα Θεσσαλονική και θα σου κλείσω στούντιο! :P Είχαμε μια μπάντα με τα φιλαράκια μου πριν 2-3 χρόνια και παίζαμε διάφορα τραγούδια, κλασσικά ξένα ροκ και διάφορα ασιάτικα τραγούδια. Αλλά το κάναμε just for the lolz. + ο main vocalist ήταν μισός Ιάπωνας μισός Γερμανός (Ο πατέρας του απο Ιαπωνία, η μάνα του απο Γερμανία). Δεν έμοιαζε όμως με Ιάπωνα ή τουλάχιστον δεν είχε και τόσο σχιστά ματια. Έφυγες Γερμανία αυτός, έφυγε και ο ξάδελφος μου που ήταν και αυτός στην μπάντα στη...
May 02 2012 00:40 -
Napster
*στην Ιταλία για να σπουδάσει μαζί με μια φίλη μου, και έμεινα μόνο εγώ μαζί με ένα άλλο παίδι.
Έλα πάνω να δημιουργήσουμε τους Buck-Tick της Ελλάδας! xD
May 02 2012 00:41 -
Jorg
Τα πλήκτρα εγώ! Τα πλήκτρα εγώ!
May 17 2012 12:57
Δες τι αφιέρωση σου έκανα στο "Ποιο j-song ακούτε τώρα;" Megumi Ogata! (Κάνε και κανα σχόλιο στο βίδεο αν δε βαριέσαι :P)
Apr 24 2012 15:21
-
Night Wizard Seal
Βλάσφημε! Να την κατεβάσεις ξανά εννοείται τη δισκογραφία. Θα βρεις και άλλα τραγούδια να σου αρέσουν. Κι εγώ στην αρχή έλεγα ότι ακούω λίγα, αλλά έφτασα να λατρεύω τα μισά και τραγούδια τους(έχουν καμιά 200αριά).
Apr 25 2012 19:12 -
Napster
Πωωω...Μεγάλη βλακία που δεν σου έρχετε μύνημα όταν ο άλλος κάνει comments στο profile feed. :/
Και εμένα είναι απο τις αγαπημένες μου μπάντες. Ωραίο στυλάκι, έχουν βγάλει τραγουδάρες, φοβερός και ο lead singer.
Έβαλα πριν απο λίγο να κατεβένουν τα albums. Πιστεύω ότι είναι όλη τους η δισκογραφία. :P
Apr 27 2012 03:03 -
Napster
Βλέπω το setάκι σου και ζηλεύω. Θα πρέπει και 'γω να διαφημίσω τους L'arc~en~Ciel. :P
Apr 27 2012 04:08
-
Kenny
Μη χειρότερα...
Apr 26 2012 11:09 -
Napster
Είδες Fallen? Όλοι οι fans μαζεύονται όταν μιλάει ο Napster για Naruto.
Γεια σου ρε Kenny!
Apr 27 2012 03:08 -
Fallen_Mpougatsa
Όλοι οι (φοβισμένοι) fans μαζεύονται, δίκιο έχεις. Τον φαντάζομαι να το βλέπει και να κάνει τον σταυρό του σοκαρσμένος! xD
Apr 27 2012 08:01
-
Napster
Ευχαριστώ! :3 Ωραίο nickname btw, me like, me like! *_*
Apr 23 2012 23:37 -
Kamen Tantei Zura
Thank you! :3
Apr 24 2012 19:18
-
Napster
Αυτό ήταν τελικά το arc του Bossun? Μου άρεσε, γέλασα πολλές φορές και το επεισόδιο που μου άρεσε πολύ ήταν γύρω στο 40-43 (εκεί που έπαιζαν ένα παιχνίδι σε μια ταράτσα (?) και είχε βάλει μια μάσκα ο Bossun).
Και 'γω θέλω να το κάνω rewatch, όχι τώρα αλλά πιστεύω μέσα στο καλοκαίρι να μπορέσω. Εξάλλου τα πρώτα επεισόδια τα είδα στο youtube "facepalm". :/
Apr 24 2012 14:35 -
Napster
Volley ε? Ε εντάξει, μετά απο ένα dorama που είδα με χόκεϊ δεν έχω πρόβλημα να δω ακόμα και ράγκμπι (που λέει ο λόγος). Αυτό το Attack!! που είπες είναι ρεαλιστικό ή ντραγκονμπολιστικό? Και εμένα μου άρεσε και μάλιστα πολύ το Prince of Tennis. Τα κάτεβασα όλα τα επεισόδια και θα τα δω το καλοκαίρι (μάλλον). Θέλω να τελειώσω και το Yu Yu Hakusho (άντε καιρός ήταν να το κάνω και αυτό), το έχω στα stalled εδώ και ένα χρόνο.
Apr 24 2012 14:40 -
Kai
Στέλνω pm γιατί το όριο των γραμμάτων είναι εκνευριστικό
Apr 24 2012 16:35
-
Kai
XD Ε, τσέκαρα πού και πού το φόρουμ αλλά βαριόμουν τελείως να μπω. Σήμερα είχα όρεξη.
Από την καινούργια σεζόν, εκτός από το Kimi to Boku και το Fate/Zero που είναι συνέχειες (πρέπει να πιάσω και το Ph Brain κάποια στιγμή πριν ξεφύγει ενώ το Recorder to Ransell το κρατάω να το δω όλο μαζι στο τέλος) βλέπω
Space Brothers
Sakamichi no Apollon
Kuroko no Basket
Saint Seiya Omega
και σήμερα άρχισα και το Ginga e Kickoff!
Και να φανταστείς δεν ήθ...
Apr 22 2012 18:11 -
Napster
Πάλι δεν σε άφησε να postάρεις όλο το comment. xD
Τα Space Brothers και Sakamichi no Apollon και 'γω τα βλέπω. Φοβερά και τα 2. Απο τα καλύτερα anime της χρονιάς απ' ότι φαίνεται. Το Kuroko δεν με νοιάζει που το θάβουν. Εμένα μου άρεσε χωρίς να το θεωρώ κανά αριστούργημα. Μόλις βλέπει κάποιος μπάσκετ αμέσως περιμένει κάτι σε Slam Dunk επίπεδο απ' ότι φαίνεται.
Το Ginga e Kickoff πριν απο λίγο κατέβασα τα 2 πρώτα επεισόδια. Θα τα δω πιο μετά.
Apr 22 2012 20:22 -
Kai
Meehhh, δεν λέει να κάνεις σε όλους invitation για να μπορείς να λες όσο θες.
Ούτε εμένα με νοιάζει κυρίως γιατί ήξερα τι περίμενα επειδή διάβαζα το manga. PoT style είναι το Kuroko, αν και δεν το φτάνει σε epicness από τις wtf τεχνικές και είναι οκ για να περάσεις την ώρα σου. Κανονικό μπάσκετ δεν πρόκειται να δουν. Οι χαρακτήρες από την άλλη και οι super duper τεχνικές έχουν πλάκα.
Βγήκε και το δεύτερο; Καλά που μου το είπες να το βάλω να κατεβεί.
Apr 22 2012 20:25
Napster → iristella
Γεια σας. Ποιό είναι το όριο στο μέγεθος (πόσα kb) για τις signatures? Επίσης δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα άμα είναι .gif, ε?
Apr 13 2012 16:58
-
iristella
120 ΚΒ. Aν βάλεις Sasuke θα το αφήσουμε στα 150 μόνο για σένα. (120 είναι κανονικά XD). Όχι δεν υπάρχει θέμα με τον τύπο του αρχείου.
Γιατί μου μιλάς στον πληθυντικό?
Apr 13 2012 17:15 -
Napster
Ωραία, ευχαριστώ. Τον Sasuke θα το το βάλω μόνο όταν αποφασίσω να αποχωρίσω απο το forum. ;p
Καταλάβος σου μίλησα στον πληθυντικό, δεν το έκανα επίτηδες. Πίστεψε με. xD
Apr 13 2012 17:17
jun → Napster
ποτε καλε μου απάντησες. αυτό το new anime.gr με μπερδεύει. xD. he is pretty. κάποιοι είναι ποιο όμορφοι από ορισμένα κορίτσια που έχω δει.
Apr 13 2012 07:59
Kai → Napster
Mastaaa... Για πες, αξίζει να τσεκάρω τα καινούργια OVA του RuroKen έστω για την εμπειρία; XD
Apr 04 2012 15:04
-
Kai
Το είχα ξεχάσει, perfect memory that is. Δεν τον έχω δει πουθενά αλλού αλλά ως Chiba ήταν πολύ καλός. Μάλιστα έχω πάρα πολύ καιρό να δω j-drama. Η τελευταία φορά ήταν πριν τα Χριστούγεννα. Συνήθως εγώ έριχνα μια ματιά μπας και μ' αρέσει τίποτα και κατέβαζε η Zura βλέπεις. Άρχισα να κατεβάζω το "Kisarazu" τώρα. Ποιος ξέρει τι λέει; Βαριέμαι να τα κατεβάζω ένα-ένα (>д<)
Apr 08 2012 00:37 -
Napster
Πλάκα κάνεις! Kisarazu Cat's Eye? Lol, απο τα πρώτα και αγαπημένα μου dorama. Φοβερή σειρά και έχω ρίξει κλάμα σε πολλά επεισόδια + έχει φοβερούς πρωταγωνιστές. Εγώ το αντίθετο κάνω. Βλέπω dorama και λιγότερο anime αυτόν τον καιρό. Και δεν ξέρω. Π.χ. τις ταινίες τις βαριέμαι εύκολα ενώ τις σειρές όχι. xD
Toν Chiba που λες, τον έχω δει στο Tiger and Dragon (όπου εκεί και καλά ήταν ο λούλης aka ο gay της σειράς) [ο πρωταγωνιστής του Kisarazu είναι πρωταγωνιστής μαζί με τον Na...
Apr 08 2012 01:54 -
Napster
...τον Nagase (άλλος ένας απο τους αγαπημένους μου) στο Tiger and Dragon], κλασικά στο Crows Zero τον έχω δει, στο Rookies (όπου ήταν ο χαζός της ομάδας) και στο Solanin.
Πφφφ!
Apr 08 2012 01:55

This status update has reached the maximum number of replies allowed