Community Status Updates
Shikamaru → Scorpion
παντα english sub τα γουσταρω πολυ τα ιαπωνεζικα και επισης η δουλεια που κανουν σε επεισοδια που εχω δει με english dub ποτε δε μ'αρεσε
Aug 27 2008 18:25
Scorpion → Shikamaru
Οντως εχω,εγω βλεπω τα επεισοδεξια με english sub εσυ τι προτιμας dub ή sub ;
Aug 27 2008 18:16
GkLoc → Scorpion
XeXe thanks Scorpion,
Την εβγαλα την μαιμου,και εβαλα μια αλλη αλλα πιο φοβερη
Prince Vegeta,πρεπει να τον δεις,
Ειναι η προσοποιηση τον Badass χαρακτηρων,αυτος ειναι ο Original και ολοι οι αλλοι ειναι Copies,Must see...^^
Aug 27 2008 17:58
Scorpion → Shikamaru
Μεγαλο σπασιμο, εγω ειμαι ακομα στις μαχες με τα Bountous.:nosey:
Aug 27 2008 13:21
Shikamaru → Scorpion
εγω σταματησα στο 180 ep και τωρα θα περιμενω 2-3 εβδομαδες μεχρι να τελειωσουν τα fillers μιλαμε εκει που τελειωνει η μαχη του ichigo με τον grimmjow και περιμενεις να σωσει την inoue και να φυγουν ολοι μαζι στο ασχετο σε πεταει σε αλλη ιστορια
Aug 27 2008 13:12
Scorpion → Shikamaru
Τωρα εφτασα στο 102 του Bleach, οπου να ναι θα τον δω τον Grimjow.Εσυ το Bleach το εχεις τελειωσει;
Aug 27 2008 13:05
Zoro → Scorpion
Εεεε αυτο παει περα απ το ξυλο και την δραση...μιλαμε για αποκεφαλισμους,εντερα στον αερα,διαμελησμοι κλπ....
Επισης οπως ειπα εχει και αρκετο mature content...ελπιζω να πιανεις τι εννοω!!;)
Αν δεις την πρωτη εικονα του manga θα καταλαβεις,αλλα μην σε επηρεασει αρνητικα,δεν εχει πολλα τετοια η σειρα και αξιζει πολυ για αλλους λογους...
Παντως σου προτεινω να δεις το ανιμε πρωτα...θα σε βαλει πιο ευκολα στον κοσμο της σειρας και θα καταλαβεις αν σ'αρεσει το κλιμα ή οχι...
^^
Aug 26 2008 21:38
Scorpion → Zoro
Δεν με πειραζει να εχει βια, ισα ισα μου αρεσει η δραση και το ξυλο στα anime!
Aug 26 2008 21:34
Zoro → Scorpion
Ετσι,να πληθαινουν οι Berserkοκαμμενοι!!:wooi2:
Να ξερεις,οπως ειπα και στην Venus,οτι εχει πολυ βια και mature contents...be prepared!!!
{I'm not responsible in any case!:nanana:}
Aug 26 2008 21:31
anime-dono → Scorpion
Αρκετα καλο και μαλλον οπως παει η ψηφοφορια για το anime του μηνα μαλλον θα το ανεβασουν για Direct Download εδω στο forum.
Aug 26 2008 19:50

This status update has reached the maximum number of replies allowed