Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Scorpion

Ναι στην αρχη ξεκιναει ως κακια,αλλα μετα αποδεικνυεται οτι δεν ειναι ετσι..ηδη οπως ειδες τους βοηθησε δινοντας τους ενα Eternal Pose{παρ οτι ο Luffy το σπασε:P}... Παντως πιο ομορφη απ αυτην δεν θα βρεις σε ολο το OP συμπαν:lovulovu:
Sep 03 2008 13:12
Photo

Scorpion → Zoro

Zoro την εδιξε λιγο τη Robin στο 68.Να σου πω την αληθεια μου φανηκε λιγο κακκιασμενη
Sep 03 2008 12:04
Photo

Zoro → Scorpion

Παω κι εγω να διαβασω:(,OP το βραδι μαλλον,τα λεμε φιλε μου^^
Sep 02 2008 15:58
Photo

Scorpion → Zoro

Τι κανω για λιγο.Παω να δω one piece:byejg9::wooi2:
Sep 02 2008 15:56
Photo

Scorpion → Zoro

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααα!!!!!!!!!!!!Βοηθησε με Zorro!:congrats::congrats:Oi oi oi.Ειμαι μακαριτης:rip:
Sep 01 2008 23:23
Photo

Scorpion → Zoro

Της λεω συνεχεια"Δεν ξερεις τι χανεις "Αυτη τιποτα. Δεν ξερω τι να κανω για να την πεισω:nanana::kawaii:
Sep 01 2008 23:19
Photo

Zoro → Scorpion

{μολις εσκαψες τον λακκο σου στο misa thread,το βλεπει η iristella:hahaha:...τρεξε να κρυφτεις ετσι και απαντησει!!XD}
Sep 01 2008 23:15
Photo

Zoro → Scorpion

Πωπω και εισαι και ο αδερφος της και τπτ παλι ε??Φαντασου δλδ... {χαχα ελεος μεχρι και να της τραγουδησεις,κορυφη!!} Καλα,εγω που ειμαι ο sensei της θα κανω μια προσπαθεια ακομη τοτε:wis: Βλεπω απαντας και στο misa thread,αντε να δω τι θα ακουσουμε παλιXD
Sep 01 2008 23:13
Photo

Scorpion → Zoro

Προσπαθω συνεχεια....αλλα τι να κανω δεν θελει...Μια της λεω ποσο Cool ειναι η Nami ...Μια της λεω ποσο ευχαριστη ειναι η σειρα...Μια της λεω να δουμε καμια ταινια one piece...Αφου να φανταστεις μεχρι και το opening της σειρας τις τραγουδαω(εχω ωραια φωνη ο ατιμος..:smokingg:γκουχ..γκουχ).Τι αλλο να κανω ο καψερος:nanana::bahhh:
Sep 01 2008 22:53
Photo

Zoro → Scorpion

Χεχε καηκες κανονικοτατα με την σειρα βλεπω ε?? Ετσι ετσι,τετοια να ακουω παντα:wooi2: {ψησε και λιγο την αδερφη σου ρε,της ειπα για την σειρα αλλα τπτ...δοκιμασε να την βαλεις κι αυτη μεσα!} Οσο για την Robin δεν πρεπει να θες πολυ μεχρι να την δειξουν...αν και δεν θα μπει αμεσως στο πληρωμα...πες μου εντυπωσεις μολις την δεις..^^ Αυτα,την κανω κι εγω,τα λεμε φιλε μου Σκορπιε:)
Sep 01 2008 22:44
Photo

Scorpion → Zoro

Στο One piece ειμαι στο 62, ανυπομονω να δω τη Robin.
Sep 01 2008 22:37
Photo

Scorpion → GkLoc

Ναι ξαναεβαλα το παλιο.Btw ο Urahara ειναι ο αγαπημενος μου ηρωας:wooi2:
Sep 01 2008 22:26
Photo

GkLoc → Scorpion

Yo Φοβερη η φωτο ρε συ, τα εσπαγε και το bounty ηταν τεραστιο.... Ειδα ξαναβαλες το παλιο avatari,Nice
Sep 01 2008 22:18
Photo

Scorpion → GkLoc

Κοιτα μια εικονα bleach [B][I][U]αλλα [/U][/I][/B]One piece [IMG]http://img214.imageshack.us/img214/6773/deadoralive9uw.jpg[/IMG] εεεεεεεεεεεεεεε;;;
Sep 01 2008 22:14
Photo

Scorpion → °•πίΟu-πίΟu•°™

Υπαρχουν και αλλα μελη ετσι...τετοιου ειδους ανοιχτομυαλα:kawaii: (εκτος απο εσενα και την iristella);:hiding_something:απο περιεργεια ρωταω.
Aug 31 2008 16:12