Community Status Updates
Scorpion → Zoro
Ναι ρε πανε να ξεπεταξουνε ενα manga 100 + chaps Μεσα σε 26 επεισοδια και παραλειπουν φοβερα γεγονοτα επισης ο wolfwood στο anime Πεθενει παρακαλοντας ,στο manga τους ξεπαστρεβει ολους δεν λεω ονοματα και γενικα οτι ξερεις για το ανιμ ξεχασε το ΕΠισης το Manga εχει πολυ συγκινητικο τελος και τα μαλλια του vash στο τελευταιο επισοδιο επρεπε να ειναι μαυρα και να σε ρωτησω στο ανιμε τον ειχε τον Livio??
Ευχαριστω πολυ και μενα μαρεσει πολυ η αυτη η πικ ειναι απο Ft οπως ειδη εχεις
καταλαβει
Nov 17 2009 22:59
Zoro → Scorpion
Ναι το πιστεύω αυτό που λες, δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται άλλωστε! :p Ειδικά για τον Legato μου έβαλες πολύ περιέργεια, μιας και στο anime δεν είδαμε τπτ... το Berserk anime τουλ ήταν αρκετά πιστό για το κομμάτι που είδαμε, αλλά εδώ...
Nice prof pic btw! :P
Nov 17 2009 22:23
Scorpion → Zoro
Βασικα το trigun anime Και Manga ειναι τελειος διαφορετικα το Manga εχει επιπλεον μαχες ηρωες εντελως διαφορετικα γεγονοτα μεχρι και το τελος ειναι διαφορετικο,επισης o wolfwood τα σπαει στο Manga ειναι μια απο τις πιο μυστηριωδες φιγουρες. sto anime ειναι σαν γυφτος το Trigun σινεχιζεται σε Trigun maximum(manga) και τα σπαει ειδικα ο Legato και το παρελθον του ειναι ολα τα λεφτα και γενικα αλλο το ενα αλλο το αλλο.
Το trigun to ανιμε ντροπιαζει το δημιουργο και παραποιει τα γεγονοτα
Nov 17 2009 21:55
Zoro → Scorpion
Trigun μόνο το anime έχω δει και όπως το 'πες ήταν fail και για μένα... και ήθελα να σε ρωτήσω γιατί είχες τον Wolfwood avatar παλιά!
Κάααποτε θέλω να διαβάσω το manga του κι εγώ, να δω και διαφορές! :P
Σε γενικές γραμμές προτιμώ anime, αλλά για συγκεκριμένες σειρές (Berserk) ή φάσεις δεν με χαλάει να διαβάζω (και) manga! :)
Nov 17 2009 21:20
Scorpion → Zoro
Μπααα αποκλειεται να σκεφτεται κατι τετοιο(γελας εσυ τωρα)
Εγω ειμαι αυτο που διχνω(αα το συνεχιζεις)
Δεν θαβω κανεναν(τι ειναι τοσο αστειο)
Ειμαι ατομο εμπιστοσυνης(οκ σταματα :@)
Τεσπα να σε ρωτησω το Trigun το χεις διαβασει καθολου τα σπαει:)(το ανιμε βεβαια ειναι αποτυχια)
Τεσπα δεν ξερω γιατι αλλα τον τελευταιο καιρο ασχολουμαι περισσοτερο με manga εσυ τι προτιμας;;anime ή manga
Nov 17 2009 21:13
Zoro → Scorpion
Χαχα νταξ μωρέ, λες και αν δεν το δει θα σκέφτεται τι καλά λόγια λέει ο αδελφούλης μου όσο λείπω! :P
Πάντως όντως αυτό θα πει ρωτάω με τρόπο! X3
Nov 17 2009 21:08
Scorpion → Zoro
Και δεν της το διχνεις :bike:
:uhh::uhh::uhh::uhh::uhh::uhh::uhh::uhh::uhh::uhh:
:uhh::uhh::uhh::uhh::uhh::uhh::uhh::uhh::uhh::uhh:
Θα προσπαθησω να την βαλω και στο Ft λιγο δυσκολο βεβαια μιας και δεν ειναι το στιλ της αλλα θα τη ρωτησω με τροπο
'Μαρια θα δεις το fairy tail' (ναι με τροπο θα τη ρωτησω αριβως):knock-knock:
Αλλα αμεσως και συ ''θα της το διξω οταν μπει'' μικρε σπιουνε:nanana:
Nov 17 2009 20:56
Zoro → Scorpion
:hahaha: Ωραίος παραλληλισμός, θα φροντίσω να το δει σαν ξαναμπεί! XD
Βάλ' την και στο FT μιας και είσαι εδώ! :P
Nov 17 2009 20:50
Scorpion → Zoro
Εχει σταματησει για λιγο τα anime(το χει ξανακανει)αλλα το One piece Θα το συνεχισει θα την κανω γω να το συνεχισει... Τεσπα θα τα ξαναρχισει ειμαι σιγουρος γι αυτο
Ναι η Venus ειναι σαν το εγκεφαλικο φευγει ξ αναρχεται :P
Nov 17 2009 20:46
Zoro → Scorpion
[quote=Scorp]Τεσπα οταν το αρχισεις πες μου αμα θες να σου αφησω και καμια πικ στο προφιλ εχω πολλες(παρα πολλες)...
[/quote]Thx, but I' ll pass! :hahaha:
kk, θα σου πω... αλλά σαν το έχω τελειώσει θα κάνουμε την κανονική συζήτηση! :P
Btw η αδερφή σου τι έγινε... ; Μια άρχισε το OP (αν και την κόβω να το παράτησε, της το 'χα πει :p), μια έρχεται, μια χάνεται... ;
Nov 17 2009 20:42
Scorpion → Zoro
να το αρχισεις εχει 160 chapter μεχρι στιγμης εγω το αρχισα το σαββατο και ειμαι στο 127 φευγει πολυ γρηγορα και δεν φανταζεσαι τι χαμος γινεται πιο κατω οι μαχες ειναι επικες και γεματες συναισθημα ακριβως σαν το One piece ενω αρκετοι κακοι γινονται καλοι ακριβως σαν το Naruto ονοματα δεν λεω για να μην σου κανω spoil .Τεσπα οταν το αρχισεις πες μου αμα θες να σου αφησω και καμια πικ στο προφιλ εχω πολλες(παρα πολλες)...
Αντε να το αρισεις να συζηταω μαζι σου για fairy tail (χα εσυ θα τη πληρωσεις :P) γτ καποια ψυχη οπωτε παω να συζητησω μαζι της μου κανει spoil συνεχεια :@
Nov 17 2009 20:38
Zoro → Scorpion
Ναι σκουλαρίκι είναι. :) Και ο χαρακτήρας που την συνοδεύει έχει μεγάλη σχέση με τα σκουλαρίκια (spoiler το γιατί) οπότε έκανε το ίδιο κι αυτή.
Μεχ, στυλάτοι είναι μόνο οι κακοί για μένα (και όχι όλοι πάλι)... αλλά υπάρχουν και κάποιοι cool καλοί, όπως Shikamaru (fave στους μικρούς) και Shino, ενώ πάω και αρκετούς άλλους... το πρωταγωνιστικό τρίο δεν μπορώ κυρίως! :P
Ναι τον είδα τον Shikamaru, φάση είχε ο τύπος, όπως Erza και Gray φυσικά! Θέλω σύντομα να πιάσω το manga να δω τι γίνεται πιο κει!
Nov 17 2009 20:21
Scorpion → Zoro
Κριμα το κοριτσι,btw σκουλαρικι ειναι αυτο π εχει στα χειλη;παντως πολυ στιλατοι οι ηρωες του Naruto οπως ο shikamaru ο οποιος εμφανιστηκε και στο Fairy tail δεν ξερω αν ειδες το 6ο επεισοδιο,τεσπα την Tsunade δεν την εχω δει οπωτε δεν μπορω να σιγκρινω...
Nov 17 2009 20:14
Zoro → Scorpion
Ναι το ψυλλιάστηκα ότι ήταν ο Loki, είχα δει και την sig σου, απλά σε ασπρόμαυρο και χωρίς τα γυαλιά του μου φάνηκε άλλος! :P
Η κοπελιά είναι μάλλον η καλύτερη θηλυκή ύπαρξη του Naruto (έστω, μετά την Tsunade :P), καθώς συνδυάζει ομορφιά και εξυπνάδα μαζί, χωρίς ιδιαίτερη αίσθηση του humor... ακριβώς όπως την Robin, όπως είπες... κρίμα που ο mangaka δεν την ανέπτυξε σχεδόν καθόλου! :(
Nov 15 2009 22:06
Scorpion → Zoro
τα anime ειναι Βγαλμενα απ τη ζωη φιλε μου.Λοιπον ειναι O Loki απο το Fairy tail αν προσεξεις θα δεις οτι και η Hinata st αυτον εχει στο ava αλλα και στη sig της.Επισης θελω να σε ρωτησω ποια ειναι η κουκλαρα στη prοfile pic σου θυμιζει αρκετα Robin
Nov 15 2009 21:22

This status update has reached the maximum number of replies allowed