Community Status Updates
Lucy Heartfilia → Scorpion
lol ευχαριστω :) Ναι μεγαλη fan :P Αλλα λιγο μεγαλυτερη ειμαι του One Piece και μετα του D Gray Man XD
Feb 11 2010 23:46
Robin-Chwan → Scorpion
Ναι, το καταλαβα. Εννοω γιατι δεν το αγορασε μετα? Εγω εχω διαβασει τουλ 5 φορες καθε βιβλιο
Feb 11 2010 22:57
Robin-Chwan → Scorpion
Ελπιζω να μην ξεχασεις την υποσχεση σου aniki.! Τυχερος εισαι που καηκε η αδερφη σου και θα τα χεις ετοιμα. Το 1ο γιατι δεν το αγορασε ομως?
Feb 11 2010 22:49
Scorpion → Robin-Chwan
Καταρχην δεν ειμαι κακος, και κατα δευτερον η αδερφη μου αγορασε το δευτερο βιβλιο επειδη εχει διαβασει το πρωτο αρα το θεμα για το δευτερο λυθηκε οπως τη κοβω θα παει να παρει και το τριτο ,οσο αναφορα το πρωτο θα το παρω την τριτη το υποσχομαι
Feb 11 2010 22:46
Robin-Chwan → Scorpion
Καμια προταση για να προστατεψω τα ματια αθωων ανθρωπων? (Οχι δε μιλαω για σενα). Πολλα εχεις κανει τωρα δεν το αναλυω τωρα βαριεμαι (κακία). Το Eragon τελικα το πηρες?
Feb 11 2010 22:43
Scorpion → Robin-Chwan
Tι λες ρε δεν αντεχω ,καθε φορα που μπαινω στο προφιλ σου μου ερχεται κεραμιδα κανω Hide τα customizations σου και το ματι μου μουδιαζει τεσπα δεν το καταλαβα αυτο γιατι ειμαι γκαντεμης τι εκανα παλι;;
Feb 11 2010 22:39
Robin-Chwan → Scorpion
Οχι ρε. Ειπαμε κακια κακια αλλα ΤΟΣΟ μεγαλα spoils δεν κανω. Ειδικα για τετοια θεματα!! Τωρα απλα θα νομιζουν οτι ο Ace σωθηκε κλπ και μετα θα τους ερθει η κεραμιδα:twisted:
Το προφιλ μου τι εχεο τωρα? Μια χαρα το βλεπω (και δεν με ποναει το ματι μου οπως εκεινο με τον Kamina) και ειναι και στα χρωματα του Ace!
Χαχα, κι εγω κοπανα εκανα σημερα. Πενθω! Wait......WHAT??? ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ERAGON ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΠΑΝΑ????? ΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΣΕ ΣΦΑΞΩ!!!!!!
Feb 11 2010 13:48
Scorpion → Robin-Chwan
Ευτυχως δεν εχουν spoilers πιο πολυ για Fan art μοιαζουνα, αντε γιατι σε ειχε φοβηθει το ματι μου.Btw θα φτιαξεις κανα καλο profile επιτελους! eye canser
Btw οσο αναφορα την ωρα που σου εκανα αυτο το Vm εχουμε σχολειο κανονικα απλα εκανα μια τοση δα κοπανα :P και να σκεφτεις οτι θα πηγαινα να παρω το Eragon που φαγωθηκες
Feb 11 2010 12:45
Zoro → Scorpion
Μπα, εγώ πρώτα χάρηκα και μετά στεναχωρήθηκα... δεν λέω καλός ο μικρός, αλλά η σειρά είχε ανάγκη από έναν αποδιοπομπαίο τράγο για να γίνει κάτι τέτοιο... και έπεσε πάνω στον καλύτερο υποψήφιο, αυτά είναι! :P
Βέβαια ήταν αδύνατο να μην συγκινήσει οποιονδήποτε το όλο σκηνικό, αντάξιο Oda! Να δω πότε θα δούμε κάτι τέτοιο ξανά, αναμένω!
Για Berserk υπομονή, τι να γίνει, τουλ μας δίνει τέλεια σχέδια και καλή πλοκή.
Feb 11 2010 00:38
Scorpion → Zoro
Nαι ξερω τι εννοεις[SPOILER]Ace:nanana::sadist:
Που να παρει το θεωρουσα δεδομενο οτι θα τον εσωζαν μετα απο ολα οσα ειχε περασει ο Luffy , και ψηλοστεναχωρηθηκα μ αυτο που εγινε[/SPOILER] αλλα οκ μετα τα τελευταια γεγονοτα απλα αναρωτιεμαι ποσο καλυτερο μπορει να γινει το OP :nod2:
Οσο αναφορα το Berserk ναι περιμενω με αννυπομονισια να βγει και ωρες ωρες αναρωτιεμαι τι ωραια που θα ηταν αν εβγαινε chap berserk καθε βδομαδα οπως γινεται και στα αλλα ...:blingeye2:.
Αλλα τεσπα,χαλαλ:canthelp:ι η αναμονη
Feb 10 2010 23:01
Zoro → Scorpion
Ναι άστα, δεν έχω πολύ χρόνο να μπαίνω στο forum αυτές τις μέρες, αλλά όποτε μπαίνω και γράφω μαζεμένα όλα τα posts/vms είναι πολύ βολική η νέα αυτή ταχύτητα... ανακούφιση, ο παλιός server δεν παλεύονταν με τπτ. :hot:
OP-Berserk τα σπάνε αυτή την περίοδο πάντως έχω να πω. Berserk γιατί πλησιάζουμε στο νησί (3 μέρες για το νέο chap btw) και OP για τα πρόσφατα νέα (you-know-what). :P
Feb 09 2010 20:29

This status update has reached the maximum number of replies allowed