Jump to content


Community Status Updates


Photo

redqueen → Mad_Hatter

FLIPPY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! \^-^/
Aug 12 2012 23:39
  • iristella's Photo
    iristella
    O Flippy είναι. Απλά τον φοράει σε δύο εκδόσεις. Μία αυτή που έδειξες και μία ως bishonen με καπέλο. Αν τον ρωτήσεις θα αρνηθεί και θα πει ότι και καλά είναι από το blazblue or smth, αλλά τα internets όπως αποδείχθηκαν ξέρουν την αλήθεια.
    Aug 13 2012 00:14
  • Mad_Hatter's Photo
    Mad_Hatter
    WAT
    το avatar μου ήταν η κακία version του Michael Jackson χωρίς αλλαγή από τότε που το φόρεσα.
    δε ξέρω τι να πω
    one of the many possibilities of the continuum shift
    global φώτισε μας
    Aug 13 2012 00:19
  • redqueen's Photo
    redqueen
    Δοξα το θεο σν τρελαθηκα -ακομα-!!!!!!!!!
    Σε ευχαριστω πολυ iristella!!!!now I can sleep ..
    (τρομαξα βραδιατικα!)
    Aug 13 2012 00:22
Photo

Mad_Hatter → Napster

Εντάξει είμαι γκαντέμης. Θυμάσε για το spoiler που σου είχα πει ότι έφαγα? Ήταν το εξής:
Aug 10 2012 04:52
  • Mad_Hatter's Photo
    Mad_Hatter
    σε έν ακυρο site που απλα είχε μία λιστα τον additions έγραφε lavitz/albert στους χαρακτήρες. Ε η εμπειρία μου από jrpg μου είπεότι ο lavitz θα πεθάνει και θα αντικατασταθεί απο τον albert. Μισή ώρα μετά, επιβεβαιώθηκα γιατί ήμουν και στη μέση του hellen prison. Τώρα άνοιξα ένα άλλο walkthrough που φαντάστηκα δε θα έχει τπτ μονο για να δω πόσο sp θέλει κάποιος για να πάρει DLVL και lol Βλέπω shana/miranda. OK θα με στείλουν για αντικαταθληπτικά.Μια κατάρα όμως που την έχω, να μη μπορώ να παίξω jrpg χωρίς να φάω spoilers, τα τραβάω σα μαγνήτης.
    Aug 10 2012 04:52
  • Napster's Photo
    Napster
    Μην ανησυχείς για το Shana/Miranda πάντως. Δε θα πω τίποτα άλλο για να μην σου ρίξω spoiler. xD
    Στη μάχη με την Lenus δυσκολεύτηκες (στο παλάτι ή στο άλλο μέρος)? Άμα είναι στο άλλο τότε οκ, αλλά άμα δυσκολεύτηκες στο παλάτι τότε κάποιο πρόβλημα έχει το party σου. lol.
    Aug 11 2012 00:32
  • Mad_Hatter's Photo
    Mad_Hatter
    Ναι στο παλάτι δυσκολεύτηκα αλλά ok την πέρασα. Δε χρειάστηκε πολύ grinding, μόλις ένα lvl Πήρα σε όλλους στο party, τα dlvls που πήρα παράλληλα έκαναν την διαφορά και μια πιο αμυντική στρατηγική. Βασικά είχαν μέινει πίσω τα dlvls μου λόγο του μπερδέματος με τα additions και μειωμένου sp που κέρδισα. Τώρα με τους 3 main, dart/shana/rose se dlvl 4 νομίζω είμαι καλά. Στο ghost ship atm, χαμήλωσα κάπως τους ρυθμούς λόγο εξωτερικών παραγόντων. Όταν γυρίσω από διακοπές θα ξαναspeedάρω πάλι.
    Aug 11 2012 22:52
Photo

Mad_Hatter → Napster

hello again, θέλω λίγο LOD help.
Aug 07 2012 01:28
  • Mad_Hatter's Photo
    Mad_Hatter
    άκυρο, τώρα πήρα χαμπάρι πώς δουλεύει, είμαι στραβός.

    αυτάαααα πάω να παλέψω τον doel
    Aug 07 2012 21:50
  • Napster's Photo
    Napster
    Κιόλας στον Doel είσαι? Nice! Σε λίγο ξεκινάει το καλό μέρος του LoD.

    Κάθε φορά που θα τελειωποιείς ένα addition θα σου συνηστούσα να το αλλάζεις. Ειδικά ο *Lavitz και ο Dart θα μάθουν πολύ δυνατά additions, ειδικά ο πρώτος που είναι ο καλύτερος physical damage dealer.
    Aug 07 2012 22:27
  • Mad_Hatter's Photo
    Mad_Hatter
    Ok lenus wtf
    με γαμάει στη μάχη και από ότι φαίνετε πρέπει να πάω να grindάρω
    και πήγαινε τόσο καλά το παιχνίδι lol
    Aug 10 2012 03:39
Photo

Mad_Hatter → Putin

Που είσαι, θέλω να κλάψω στον ώμο σου
Aug 06 2012 18:43
  • Mad_Hatter's Photo
    Mad_Hatter
    δε πρόσεξες κάτι να λείπει από το trailer
    Aug 08 2012 14:14
  • Putin's Photo
    Putin
    όλα θα πάνε καλά unlockable characters
    Aug 12 2012 01:32
  • Mad_Hatter's Photo
    Mad_Hatter
    θέλω να πιστεύω
    Aug 12 2012 02:17
Photo

Mad_Hatter

GET HYPE
Aug 05 2012 16:39
Photo

Mad_Hatter → ryu

δρακε θα παρεις το νεο μπλαμπλε
Aug 05 2012 16:36
  • Mad_Hatter's Photo
    Mad_Hatter
    γελας, ε?
    Aug 05 2012 21:11
  • ryu's Photo
    ryu
    no ισα ισα βριζω που δεν εχει jubei
    Aug 05 2012 21:21
  • Mad_Hatter's Photo
    Mad_Hatter
    ορκίσου εκδίκηση μαζι μου
    αν και αυριο ειναι τα λοκτεστς αν δε την βρω εκει θα σκοτώσω
    θα ειναι μια μακρυά νύχτα
    Aug 05 2012 21:30
Photo

Battlemage → Mad_Hatter

Τώρα το είδα αυτό που έστειλες γιατί δεν είχα internet στο χωριό. Ναι το έχω ακούσει το P4 Arena αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν είχα δώσει μεγάλη σημασία επειδή δεν είναι rpg. Ενδιαφέρον το link που έδωσες. :) Και το γεγονός οτι τελικά δεν είναι completely filler του δίνει μια πιθανότητα να το κοιτάξω κάποτε. :P Αυτό που περιμένω πως και πως μιας και μιλάμε για τα SMT είναι το trailer του SMT IV το οποίο αν θυμάμαι καλά βγαίνει κατά τα τέλη Aυγούστου.
Aug 04 2012 06:58
Photo

Mad_Hatter → ryu

Γεια σου Ryu. Φεύγω για διακοπές αύριο και ήθελα να σε χαιρετήσω. Γεία σου λοιπόν. Καλό καλοκαίρι.
Aug 04 2012 00:59
  • ryu's Photo
    ryu
    Καλο καμπινκγ
    Aug 04 2012 12:59
Photo

Mad_Hatter → Battlemage

hello, θα έχεις ακούσει για το p4arena φαντάζομαι ε? Turns out ότι το story του δεν είναι completely filler όπως νόμιζα και έχει hints για το p5 και στοιχεία για το grand scheme πίσω από όλλα. Βρήκα ένα topic εδώ http://www.gamefaqs.com/boards/641697-persona-4-arena/63519947 (spoilers εννοείτε) που έχει πολλά τέτοια stuff, άμα θες να σου δώσω ένα tl:dr με τα juicy stuff. Απόψεις?
Jul 30 2012 04:05
Photo

Tea-chanMad_Hatter

Ψιτ, ψιτ, μπορείς να μου πεις από ποιό anime είναι το σετάκι; Ειδικά το avatar.
Jul 29 2012 11:46
  • Mad_Hatter's Photo
    Mad_Hatter
    video game είναι, το blazblue
    Jul 29 2012 11:49
  • Tea-chan's Photo
    Tea-chan
    Thanks! ^^
    Jul 29 2012 22:03
Photo

Mad_Hatter

ύψη, χρόνοι και γκρεμοί
Jul 28 2012 02:28
Photo

Mad_Hatter → Putin

μη κανεις ασεμνες προτάσεις στον αδερφο μου την ωρα που παιζει disgaea 4
Jul 22 2012 01:34
  • ryu's Photo
    ryu
    swag
    Jul 23 2012 18:11
  • ryu's Photo
    ryu
    http://www.youtube.com/watch?v=a5wKWC2KjJ4 me a lo tha beesh
    Jul 23 2012 18:13
  • Mad_Hatter's Photo
    Mad_Hatter
    rape me and call me a whore
    Jul 23 2012 18:33
Photo

Mad_Hatter → Putin

χτυπα ενα καρφι με το σφυρι σου
Jul 19 2012 14:20
  • Putin's Photo
    Putin
    Παίξε κάνα κλώνο και άστα αυτά χαλβά
    Jul 19 2012 20:44
  • Mad_Hatter's Photo
    Mad_Hatter
    φοβαμε δαγκωνει
    Jul 20 2012 00:09
Photo

Mad_Hatter → ryu

ποπο μουρθε φλασια εχεις καμμια σχεση με αυτον τον ριου http://en.wikipedia.org/wiki/Ryu_(Street_Fighter)
Jul 17 2012 14:08
  • Putin's Photo
    Putin
    ti gay games paizeis sf sfixters kalytera
    Jul 17 2012 14:31
  • Mad_Hatter's Photo
    Mad_Hatter
    δε κσερω
    Jul 17 2012 14:34
  • ryu's Photo
    ryu
    καλα?
    Jul 17 2012 14:39
Photo

Mad_Hatter → Napster

τσα! τι γίνεται? Αποφάσισα να αρχίσω το legend of dragoon σε καμιά-δυο βδομαδες που δεν θα έχω ps3 και ήρθα να ζητήσω πληροφορίες. Πρώτα από όλλα έχει πολλαπλά endings? Υπάρχουν πολλά misables και αποφάσεις που επηρεάζουν ζωές/θανάτους χαρακτήρων? Τι επίπεδο δυσκολίας έχει?
Jul 15 2012 20:38
  • Napster's Photo
    Napster
    Μια χαρά, έσυ? Καλά κάνεις που θα αρχίσεις το LoD! :D
    Δεν έχει πολλαπλά endings, δεν επιρεάζει τίποτα τους θανατούς των χαρακτήρων, όλα πάνε με το story του παιχνιδιού και δεν μπορείς έσυ να το αλλάξεις.
    Επίπεδο δυσκολίας? Δεν είναι δύσκολο, δεν είναι παιχνίδι που θέλει να κάνεις lvl up για να μπορέσεις να νικήσεις κάποιο boss, άμα π.χ. κάνεις το 50% των battles χωρίς να κάνεις leave τότε δεν θα έχεις πρόβλημα. Μπορεί λιγάκι το τελευταίο boss να σε δυσκολέψει αλλά άμα διαλέξεις τους 3 κατάλληλους main chars τότε δεν θα έχεις πρόβλημα.

    Hints:
    1. Ακόμα και αυτοί που δεν είναι στην αρχική σου 3αδα παίρνουν exp (όχι όσο οι 3 που πολεμάνε βέβαια).
    2. Μην ξοδεύεις λεφτά για equipments (για potions και τέτοια ναι, αλλά μην πέρνεις πολλά μαζί σου, έχεις max capacity έως και 32 items). 10.000 κάνουν 2 equipments που είναι τα καλύτερα του παιχνιδιού.
    3. Misable απ' όσο θυμάμαι δεν υπάρχουν. Βέβαια βρες ένα mini-guide για τα stardusts, άμα τα μαζέψεις όλα τότε μπορείς να πολεμίσεις το πιο δυνατό enemy του παιχνιδιού (optional-boss).

    Ότι άλλο χρειαστείς, ρώτα με.
    Jul 15 2012 20:53
  • Mad_Hatter's Photo
    Mad_Hatter
    Ωραία, χαίρομαι με αυτά που ακούω. Τσαντίζομαι πολλές φορές με τα misables και τις επιλογές γιατί με βάζουν να ψάχνω σε walkthroughts και χαλάει έτσι η ροή του story :( Θυμάμε ήταν εκνευριστικό όταν έπαιζα το suikoden 2 να ψάχνω μετά από κάθε περιοχή τα wsalkthroughts για το αν έχασα τίποτα που θα οδηγούσε σε μη-true ending.
    Ωραία και για τη δυσκολία. Τέτοιο style μου αρέσει όταν παίζω κάτι για το story. Όταν θέλουμε να βασανιστούμε, υπάρχουν τα SMT!
    Σκευτόμουν να τσιμπήσω και το last remnant από το steam τώρα που έχει έκπτωση, αλλά φαίνετε μεγάλο για τώρα και δε με βλέπω να προλαβαίνω πριν το Σεπτέμβρη. έφαγα και ένα spoiler για το τέλος και ξενέρωσα λίγο :(

    Anyway thanks, μου είχε λήψει ένα jrpg με ιστοριάρα φαντάζομαι θα με καλύψει.
    Θα σου πω εντυπώσεις όταν το αρχίσω/προχωρήσω.
    Jul 15 2012 23:22
  • Napster's Photo
    Napster
    Άσε-άσε...για τα endings του Suiko έριχνα και 'γω τρελά rage. Πάντως στο LoD κατά 99% μόνο για τα stardusts να βρεις link/guide.
    Ωραίο και το Last Remnant, βέβαια τσέκαρε και το σύστημα μάχης άμα πας να κάνεις την αγορά γιατί είναι hater or love it. Επίσης είναι αρκετά δύσκολο παιχνίδι και αρκετές φορές "δεν είναι δίκαιο" στις μάχες. (Έχει top OST btw).

    Πίστευω ότι θα το λατρέψεις το LoD, έχει γαμάτη ιστορία, δεν έχει τον super badass evil αλα Lucas Blight αλλά γενικά είναι top παιχνίδι. Σύστημα μάχης, soundtrack, γραφικά, ιστορία και χαρακτήρες...τα έχει όλα το LoD.

    Jul 16 2012 00:25