Community Status Updates
Mad_Hatter → Putin
thanks, δε το πολυκαταλάβαινα απο τις περιγραφές στη google
έχω βρει κάμποσα combos που το θέλουν κυριώς για πάνω απο 3κ dmg
τώρα btw ξανάρχισα να παίζω, άρα είμαι rusty as fuck
τα combos poy arx;izoyn apo 236C κάπως αναξιόπιστα τα βρίσκω, μου τα έχουν κόψει πολλές φορές με Grab Νομίζω, αν και μου είναι αρκετά χρήσιμα μέχρι να μάθω τα πιο δύσκολα.
Nov 10 2011 22:10
Putin → Mad_Hatter
Well δεν είναι τίποτα το περίπλοκο, απλά πατάς πάνω ή πάνω + μπροστά ή πίσω (δηλ. 8, 9 ή 7), ανάλογα το προς τα που θες να πηδήξεις, αμέσως μετά από κάποια κίνηση.
Απλά δεν είναι όλες οι κινήσεις j cancellable.
Αν μετά το jc θες να κάνεις j5D ξέρω΄γω, μπορείς να πατήσεις το D μαζί με το jump input, δε χρειάζεται να τα πατήσεις διαδοχικά.
Μόνο ένα legit λ combo που συμπεριλαμβάνει jc ξέρω, και δεν είναι και το καλύτερο για εξάσκηση. I'll just leave it here nevertheless.
236C>5DD>delay>6DD>back jc>j5DD>j2DD>jc>j5DD>j2DD>214D.
~3200 gamage αν θυμάμαι καλά, meter gain δεν έχω προσέξει.
Nov 10 2011 21:23
Black Kaiser → Mad_Hatter
:hbd:
Χρόνια Πολλά φίλε! Να χαίρεσαι τα γενέθλια σου. Υγεία και ευτυχία πάντα! :)
Oct 12 2011 19:05
Putin → Mad_Hatter
Painful και τα πρώτα non-test CSEX gameplay vids για τους Jin/Hazama players... aka me.
Nerfs του κερατά που σκοτώνουν τα καλύτερα κομμάτια και των δύο.
Τουλάχιστον τα corner combos του Haz δείχνουν ΑΚΟΜΑ πιο στυλάτα αφού συμπεριλαμβάνουν το flashkick. :3
Αναρωτιέμαι βέβαια γιατί όλα αυτά τα bb-related vms μας δεν είναι ποστς στο θρεντ. Ίιιιισως να έπαιρνε και κάνας άλλος μέρος και να χαηπαρόμασταν παρέα.
Relius seems cool by the way.
Oct 07 2011 20:05
Mad_Hatter → Putin
το έχεις δει αυτό, ε?
[YOUTUBE]_4Az3axxZA0[/YOUTUBE]
seems painfull
Oct 07 2011 19:34
Black Rock → Mad_Hatter
το είχα παίξει κι εγώ έτσι παλιά.
Λογικό που δεν το άφησαν να βγει στη δύση. Για την εποχή του, δεν ήταν και το πιο αθώο παιχνιδάκι που υπήρχε.
Sep 27 2011 00:14
Mad_Hatter → Black Rock
μπα με translation patch ήμου εγώ σε emulator
νάνε καλά τα παιδιά που το έκαναν, μιας και αρνόντουσαν να το βγάλουν στην αμερική/ευρώπη
Sep 26 2011 23:44
Mad_Hatter → Putin
:O thanks για τις pics δε τις πήρα χαμπάρι, επιτέλους σχηματίζεται ο BB folder μου.
Που θα πάει, θα μεγαλώσει και άλλο η αγάπη των fanartists για αυτό.
Sep 26 2011 23:21

This status update has reached the maximum number of replies allowed