Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristellaMad_Hatter

Θεός ο D θεός και το βαμπίρι, άσε..... ένα πακέτο χαρτομάντηλα χάλασα σε αυτήν την ταινία...
Nov 28 2009 03:53
Photo

Mad_Hatteriristella

Και εγω εμεινα με αυτο, θεος ο D. Το ειδα και καπακι με τα hellsing ultimate και κολλησα.
Nov 28 2009 03:05
Photo

iristellaMad_Hatter

[quote]Vampire hunter D bloodlust :respect:. Παιζει να ειναι το καλυτερο anime με vampires που εχω δει.[/quote] +1000 όμως. Και εγώ χτες το είδα και έμεινα κάγκελο.
Nov 28 2009 02:44
Photo

Mad_Hatter → The Tragic Prince

Dropping more awesome stuff, because i have nothing better to do. [URL]http://www.youtube.com/watch?v=6RDfIX-zqa0[/URL]
Nov 26 2009 19:33
Photo

Black Kaiser → Mad_Hatter

Tσκ, τσκ. Με πρόλαβες για ένα λεπτο. Νιώθω μια απογοήτευση... Τι να κάνω. Θα το ξεπεράσω :P
Nov 24 2009 18:30
Photo

GkLoc → Mad_Hatter

1000 Ευχαριστω συναδελφεεεεε,να'σαι καλα ^_^
Nov 22 2009 19:48
Photo

Mad_Hatter → GkLoc

Πολυχρονος συναδελφε OPtard, να τα εκατοστησεις και οτι επιθυμεις :)
Nov 22 2009 17:56
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Ναι την στιγμή που είδα το link νόμιζα σχετίζονταν με τα τελευταία γεγονότα... θα έκανε όντως τρομερά αστεία αν ήθελε, αλλά οκ με το manga ασπρόμαυρο και χωρίς animation δεν θα έβγαινε το ίδιο καλά! Ω καλά, την στιγμή που κάνουν sex η άνιωθη φωνή του Sasuke ήταν όλα τα λεφτά! XD Αλλά και την φωνή του Naruto κάνει πολύ καλά! Some others: "Naruto, stop making out with your ninja boyfriend!" "THREESOME NO JUTSU!" "... and the guy who really likes to eat food, look at him, eating that food, it's hilarious!" "Yes, first I nailed Sasuke and now I'm gonna totally tap Sakura's... ass, I can't believe Naruto got the drop on me!" Ειδικά το τελευταίο! :hahaha: Μπράβο του, τα βγάζει αργά αλλά κάνει απίθανη δουλειά... όταν βγει το άλλο ξαναδώκε link να λιώσω! :P
Nov 17 2009 18:17
Photo

Mad_Hatter → Zoro

Ναι ρε συ ειχε φοβερη εμπνευση ο τυπος στο φιλι ειδικα sasuke:It tastes like cigarretes! naruto:It tastes NOT like cigaretes! η πιο μετα ino: He is hurting sasuke! sasuke:No he is not hurting me, we are having ninja sex! Sasuke:im such a tormented existance!Being handsome and surrounded by fangirls....... Ειδικα στο Sasuke:sakura, now i will tell you the thing that all the naruto fans have been waiting for!And by "naruto fans" i mean 1 naruto fan living in his parents basement. Πως φαινετε οτι ο τυπος δε συμπαθει τη σειρα ε?Επρεπε να κανει και ενα που να σχολιαζει τα τελευταια manga chapters :)
Nov 17 2009 18:08
Photo

Zoro → Mad_Hatter

ROFLMAOLOLZORRRRRR!! :hahaha: :hahaha: :hahaha: Δεν ξέρω ποιο αστείο να πρωτοσχολιάσω, όλα τα 6+ λεπτά ήταν απίθανα!! Καλά που μου το 'δωσες! Θα πω μόνο ότι ακόμα με τρελαίνει η Sakura που κάνει το "Pa Pa Papapa!!" στην αρχή, ενώ είχαν πολύ φάση και τα "I... like... One... Piece" (και μόνο γι' αυτό μετράει το video XD), "oh crap, I 've got to take a crap" :hahaha: και Diarrhea No Jutsu... α και ο Hokage να βλέπει hentai από την σφαίρα! XDDD Ο τύπος τα σπάει, μην σου πω ότι μου άρεσε πιο πολύ από τα 10 eps του Yugi Abridged που είχα δει... ίσως και επειδή έχω δει το Naruto! :P EDIT: Άκυρο, η καλύτερη σκηνή ήταν μακράν το σεξ με τον Sasuke... το ανεβοκατέβασμα του παραθύρου ήταν άπαιχτο! period~
Nov 17 2009 17:52
Photo

Mad_Hatter → Zoro

Dropping this here :P [URL]http://www.youtube.com/watch?v=S-JCSWR5Cyc&feature=sub[/URL]
Nov 17 2009 17:29
Photo

Black Kaiser → Mad_Hatter

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Nov 17 2009 16:13
Photo

Mad_Hatteriristella

Btw κανα Gundam θα αρχισεις τελικα εσυ?
Nov 16 2009 17:28
Photo

Mad_Hatteriristella

hmm yea, that kinda doesnt work with me. :P