Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

KennyMad_Hatter

[QUOTE]Ειδα απανοτα τις 2 ταινιες του Ghost in the shell και 6 επισοδια Serial Experiments Lain. Γαματος συνδυασμος.[/QUOTE]Τα 2 μου πρώτα anime... good times... :if: Ελπίζω να σε αποσβολώσουν, όπως αποσβόλωσαν κι εμένα.
Μάρ 26 2010 01:01
Φωτογραφία

Mad_Hatter → The Tragic Prince

[URL]http://www.youtube.com/watch?v=W5TMnpb8ZSM&feature=related[/URL]
Μάρ 25 2010 18:47
Φωτογραφία

The Tragic Prince → Mad_Hatter

[url]http://www.youtube.com/watch?v=GVZCJ0rR2Zw[/url]
Μάρ 25 2010 17:39
Φωτογραφία

Πως καταφερνεις και εισαι παντα μεσα στο μυαλο μου απορω...... [URL]http://www.youtube.com/watch?v=vsfEMkIOu6w&feature=related[/URL]
Μάρ 25 2010 14:44
Φωτογραφία

Και για να μην ξεχνιόμαστε [url]http://www.youtube.com/watch?v=APWpTxQELVY[/url]
Μάρ 25 2010 14:01
Φωτογραφία

[url]http://www.youtube.com/watch?v=nwT_wT6CgsE&feature=related[/url]
Μάρ 25 2010 13:56
Φωτογραφία

[URL]http://www.youtube.com/watch?v=kENEx5bwLow&feature=related[/URL]
Μάρ 24 2010 20:03
Φωτογραφία

Zoro → Mad_Hatter

Και να σκεφτείς ότι είχα σκοπό να γράψω μόνο την πρώτη πρόταση και μου ήρθαν όλα εκείνη την στιγμή! :zetsubou: Btw περί του τελευταίου chap του Naruto δεν ξέρω, μου δίνει την εντύπωση ότι όλο αυτό το arc μετά τον Pein (με εξαίρεση το Kage Summit που μου άρεσε) ήταν ένα τεράστιο χάσιμο χρόνου για να κάνει 2 πράγματα ο Kishi: a) να βγάλει τον Danzou από την μέση (αφού ήταν να πεθάνει έτσι πιστεύω μπορούσε άνετα να μην υπάρχει στο σενάριο, όχι ότι ήταν κακός χαρακτήρας, αλλά όχι τόσο απαραίτητος "space-like") και b) να δούμε εκ νέου την συνάντηση NaruSasu, για 3η συνεχόμενη φορά, με το ίδιο αποτέλεσμα πάλι. Πράγματα που μπορούσαν άνετα να κοπούν, αν ήταν απλά να πάρει EMS η μεγαλειότητά του η όλη ουσία... εύχομαι την 4η φορά που θα βρεθούν να τηρήσει τον λόγο του ο Naruto και να ψοφήσουν μια και καλή. :smokingg:
Μάρ 24 2010 19:35
Φωτογραφία

Mad_Hatter → Zoro

Και με το MS ηταν οι πρωτοι που το ξυπνησαν,αλλα ηξεραν τι επρεπε να γινει για να το παρουν, Αλλα βεβαια η λεξη uchiha και μυαλο δε πανε μαζι:hahaha:. btw ειχες δεν ειχες, παλι το εγραψες το σεντονι σου :P
Μάρ 24 2010 16:48
Φωτογραφία

Zoro → Mad_Hatter

Άμα σου πω πως το είχα σκεφτεί κι εγώ όταν περνούσα το σημείο πρώτη φορά, αλλά μετά το (ξ)έχασα μέσα στα όλα που ήθελα να πω για την σειρά, θα με πιστέψεις; :( Βέβαια τώρα που τα λέμε θυμήθηκα πως νόμιζα τότε ότι πρέπει να κάλυψε το γεγονός ο Kishi (και προφανώς γι' αυτό το ξέχασα και δεν το ανέφερα): σε όλο το Naruto απ' όσο ξέρουμε οι μόνοι με mangekyou είναι ο Sasuke, o Itachi, ο Madara και ο αδερφός του (well, Kakashi too, αλλά οι μη καθαρόαιμοι Uchihas δεν είναι άξιοι να αναφέρονται καν, συμφωνείς; XD), κοινώς 2 ζευγάρια αδελφών. O Madara όταν τα πήρε από τον αδερφό του είχε ήδη τυφλωθεί, οπότε νομίζω μπορούμε να υποθέσουμε ότι τα μάτια του δεν ήταν functional πια, άρα βγαίνουν από την εικόνα. Όντας και η πρώτη φορά που γινόταν αυτό το πράγμα, δεν μπορούσαν να ξέρουν ότι αν τα είχαν ανταλλάξει εξαρχής θα είχαν EMS. Ο Itachi πάλι, παρότι σίγουρα γνώριζε αυτό το γεγονός, κάθε άλλο παρά να πάρει τα μάτια από τον χαριτωμένο αδελφό του ήθελε, οπότε εξηγείται κι αυτό... τώρα γιατί εξαρχής δεν αντάλλαζε μάτια και καθάριζε τον Madara μόνος του, αντί να τα αφήσει όλα στα χέρια του Naruto όπως τόσοι άλλοι πιο πριν/μετά του (χμμ say Jiraiya, Nagato, Tsunade, Sakura, Kakashi to name a few), μου διαφεύγει... :rolleyes: Όσο για το υπόλοιπο σόι well, κι εδώ πιστεύω υπάρχει εξήγηση. Το ότι υπάρχει cheat για να αποκτήσεις το ems δεν σημαίνει ότι υπάρχει και για το ms. Και πάλι πρέπει να καθαρίσεις τον καλύτερό σου φίλο, κάτι που προφανώς δεν είναι όλοι διατεθειμένοι να κάνουν (εκτός κι αν τους μάθαινε το cheat o Kakashi :P). Still παραμένει στον αέρα το γεγονός πως μέσα σε τόσες γενιές Uchiha μόνο 1 κατάφερε so far να έχει ems, ενώ λογικό είναι να υπήρχαν κι άλλοι με δίψα για δύναμη σαν αυτόν και που θα το επιχειρούσαν... τι να πω, προφανώς το υπόλοιπο clan ήταν ακόμη πιο κάτω από τον Madara σε μυαλό... and that says much, είδαμε που κατέληξαν. :hahaha:
Μάρ 24 2010 01:31
Φωτογραφία

Mad_Hatter → Zoro

ΟΚ, διαβασε να ξεραθεις:hahaha: [QUOTE=mangahelpers] As far as we know, the key to gaining Eternal Mangekyou Sharingan requires an eye transplant from an MS user to another MS user. Well, what exactly stops two MS users from simply trading eyes? Either Kishi is going to retcon later that it isn't a simple transplant (that both eyes will somehow be necessary to form the EMS eyes, resulting in the original eyes being useless),[B] or Madara and his brother were just complete idiots.[/B] [/QUOTE]
Μάρ 24 2010 00:34
Φωτογραφία

NighteyesMad_Hatter

Πιθανόν. Δεν θυμάμαι.:P
Μάρ 22 2010 18:51
Φωτογραφία

Mad_HatterNighteyes

[QUOTE=Nighteyes] (Ένα καινούργιο που βγήκε στα Ρώσικα πως το λέγανε;:hmmm: [/QUOTE] First squad?
Μάρ 22 2010 18:50
Φωτογραφία

Mad_Hatter → Zoro

Δε ξερω τι συνδυαζει και τι οχι, ξερω οτι θα σου αρεσει :P
Μάρ 22 2010 18:12
Φωτογραφία

Zoro → Mad_Hatter

Χεχε, θυμάμαι παλιά που σε είχα ρωτήσει κάτι παρόμοιο, στην σύγκριση Sasuke-Vegeta και έλεγα μήπως, τώρα που έβαζα τις φυλές στο παιχνίδι ενώ, έπαιζε τπτ διαφορετικό αλλά μπααα, [B]Uchihater[/B] είσαι και παραμένεις φαίνεται (οπ, σου βρήκα και νέο παρατσούκλι, hope you like :P). Καλά το ότι υπάρχουν μεγάλα shonen καλύτερα του OP δεν το αμφιβάλλω, άλλωστε το OP καλύτερο από τα 3 μου φαίνεται απλά (Bleach δεν έχω δει ακόμη βέβαια, αλλά δεν νομίζω πως κάνει πολύ διαφορά, με βάση τα όσα βλέπω και ακούω), μετά δεν είναι ότι μου αρέσουν και όλα εκεί μέσα... μερικοί υπερβολικά βλάκες/παιδιαστικοί εχθροί/χαρακτήρες με εκνευρίζουν τα μάλα ώρες ώρες πχ. :P Πάντως να παραδεχτώ ότι το FT έρχεται αρκετά κοντά στο OP στις προτιμήσεις μου. Έχει πιο χαλαρό κλίμα οπότε μερικοί gtp χαρακτήρες που εμφανίζονται που και που δεν με ενοχλούν όσο στο OP, που τα πράγματα έχουν σοβαρέψει πια. Ελπίζω το FMA ή κάνα άλλο απ' αυτά που θέλω να πιάσω να συνδυάζει τα καλά στοιχεία των 3 μεγάλων shonen και να περιορίζει τα άσχημα. :)
Μάρ 22 2010 16:40