Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Raven Princess → Hikari-sama
Το opening και το ending ειναι τελεια!!!!!Σε κανενα αλλο ανιμε δεν παρακολουθω και τα 2 οποτε αυτο κατι σημαινει!!!!
Ευχαριστω για τα comment στις εικονες!!!!
Οκτ 31 2008 23:56
Hikari-sama → Raven Princess
Η Suisei Seki είναι η 2ρη αγαπημένη μου, και η πιο δημοφιλής της παρέας !! Έχεις προσέξει πως τελειώνει όλες τις τις προτάσεις με desu ?? Μ'αρέσει που το πάιζει ζωηρή και τσαχπίνα, αλλά καταβάθως είναι ντροπαλή και πολύ γλυκιά (Θα δεις στο επ.8).
Η Ηina είναι μια γλύκα ως συνήθως,αλλά πέφτει θύμα της Suisei Seki !!
Οκτ 31 2008 23:48
Τελειωνω τωρα το επ5 το οποιο εχει ομολογουμενως πολυ γελιο!!!!!Τι χαριτωμενες που ειναι ολες!!!!ηHina Ichigo ειναι τοσο γλυκουλα και η Suisei Seki τοσο πονηρη και ναζιαρα!!!!!
Οκτ 31 2008 23:42
Ναι, είμαι πολύ γρήγορη εγώ!!! Κάθε φορά που ανοίγω υπολογιστή, αμέσως στο φορουμ μπαίνω ^__^
Οκτ 31 2008 23:42
Δυστυχώς Μαριάννα μου όχι !!! Επειδή το κινητό μου είναι μια μπακατέλα (για να καταλάβεις ούτε κάμερα δεν έχει....), δεν ασχολούμαι με αυτά !!
Να σου πω, το Op. του Rozen Maiden σ'αρέσει ?? Είναι πολύ περίεργο τραγούδι, και έχω κολλήσει !!
Να το δω το album σου ευχαρήστως ^__^
Α, και έχεις δει το επ. 4 του Rozen Maiden ή όχι ακόμα ?
Οκτ 31 2008 23:27
Hello!!!!Καταλαβα θα περιμενω λοιπον μερικα επεισοδια πριν διαμορφωσω καποια αποψη!!!:tensai:
Κατι αλλο μηπως-λεω μηπως- ξερεις ιστοσελιδες με θεματα Rozen Maiden για το κινητο????:nod2:Εχω βρει καποια αλλα εχω ψαξει αρκετα και δεν εχω βρει πολλα!!!!:bahhh:
Ριξε και μια ματια στα αλμπουμ μου Princess Tutu εχω καποιες νεες εικονες και πολλες αλλες ερχονται προσεχως!!!Cardcaptor Sakura
Οκτ 31 2008 23:17
Όντως, αυτοί οι Ιάπωνες έχουν μεγάλη φαντασία !!
Ναιιιι, Suigin Tou ^__^ !!!!!Ε, λογικό είναι να μην σου έκανε εντύπωση, γιατί ο ρόλος της στο επ.3 ήταν πολύ μικρός.Απ'το 6 και μετά κάνει "τακτικές" εμφανίσεις στην σειρά.
Α, και το Kuroi Tenshi σημαίνει "Μαύρος Άγγελος"
Οκτ 30 2008 14:34
ναι ρε ασε δεν μπορω να καταλαβω πως τα σκεφτηκε ολα αυτα!!!!Οι δημιουργοι ομολογω πρεπει να εχουν παρα πολλη φαντασια!!!!
Rozen Maiden ειμαι στο επ 3 !!Ηρθε και η αγαπημενη σου!!!Προς το παρον η ηρωιδα σου δεν μου εχει κανει ιδαιτερη αντυπωση αλλα ειναι ακομα αρχη οποτε υποθετω οτι αργοτερα θα αλλαξω γνωμη!!!!
Αληθεια τι σημαινει η φρασουλα κατω απο το username????
Οκτ 30 2008 13:03
Hello ^___^ !!!
Τι κάνεις Μαριαννούλα ?? Πώς τα πας με το Rozen Maiden ??
Εγώ είμαι στο επ.5 του Death Note. Ο Light γίνεται όλο και πιο σπαστικός, αλλά είναι πραγματικά πανέξυπνος. Να οργανώσει ολόκληρο σχέδιο με τον ναρκομανή στο λεωφορείο για να αποδείξει οτι δεν είναι ο Kira...
Οκτ 29 2008 20:48
Μα πρέπει να'ναι πειραγμένη η Misa για να ερωτευτεί έναν τέτοιο τύπο !! Αλλά τι να πεις, όταν ερωτεύεσαι κάνεις τα πάντα και υπομένεις τα ελατώματα του άλλου...
Αν θες να αλλάξεις το profile σου, πας στο User Control Panel και διαλέγεις Costumize Profile !! Εκέι μπορείς να αλλάξεις χρώματα, γραμματοσειρά και να βάλεις μια εικόνα για background.
Ναι !!!! Σου αρέσει το Rozen Maiden !!!! Όντως, η Hina είναι σκέτη γλύκα, αν και όταν είδα πρώτη φορά το επ.2 ανατρίχιασα λίγο όταν πήρε την Tomoe στον καθρεύτη, νόμιζα οτι ήταν τρελή !! Στο ανιμε δεν εξηγεί καλά γιατί ο Jun δεν θέλει να βγει έξω, νομίζω όμως οτι ήταν καλός μαθητής και σε κάτι εξετάσεις δεν έγραψε καλά και ρεζιλεύτηκε στο σχολείο του 'η κάτι τέτοιο.
Οκτ 28 2008 14:08
Hello!!!!Κατ'αρχας τελειο αυτο που εχεις κανει στη σελιδα σου!!!!
Πως το εκανες????Θελω κι εγω!!!!!!
Επισης η Misa εμφανιζεται στο επεισοδιο11 και στο 13 συναντα τον μεγαλο της ερωτα!!!!:wooi2::lovulovu:
Οποτε θα κανεις λιγη υπομονη!!!!
Ειμαι ακομη στο δευτερο επεισοδιο αλλα το Rozen Maiden ΣΚΙΖΕΙ!!!!
Τι γλυκουλα η Hina Ichigo!
Ο Jun γιατι δεν βγαινει εξω??? Αγοραφοβια εχει????
Οκτ 28 2008 08:31
Α, έχω τις πηγές μου :P
Είμαι στο επ.3, και όντως ο Light μου φαίνεται πολύ ψώνιο και κάθαρμα. Μου το παίζει και θεός ο βλάκας !!! Η Misa πότε εμφανίζεται ??
Οκτ 27 2008 10:48
Μα καλα που τα ξερεις ολα Σοφακι?????Ναι πραγματι ο Ryuk σκοτωνει τον Light στο τελος.Αλλωστε του το ειχε πει απο την αρχη πως ο,τι και να γινει εκεινος θα ειναι που θα γραψει το ονομα του στο Death Note.Αν θες τη γνωμη μου καλα του εκανε του καθαρματος!!! :)
Οκτ 27 2008 08:00

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται