Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
dbgoku → °•πίΟu-πίΟu•°™
Xaxa to 8umh8ikes e??Nai to eida k eixa thn idia aporia me sena meta...:hahaha:Den exw psa3ei na vrw thn analogia tou anime me to manga omws se periptwsh pou 8elw na to sunexisw...An k etsi opws teleiwse murizomai oti prepei na to diavasw olo apo thn arxh...:terror2:
Egw pantws pou exw katapiastei me ta romance pio polu exw kolhsei me to ichigo's 100%...Isws epeidh htan to prwto m romance den 3erw gt tr p to skeftomai mporei na mn einai toso kalo oso nnomizw...:oo:
Apo drama to prwto p diavasa htan to bitter virgin...Ase...Eixa kat8lipsh gia treis meres afou to teleiwsa...:emptyonexg1:
Ιούν 06 2009 12:13
°•πίΟu-πίΟu•°™ → dbgoku
gamhse ta.. exo kairo na do kati kalo.. 8elw ena na me 3ezoumisei re gamoto..
eida to saikano gia paradeigma kai 3enerosa (PHAIL.. EPIC omos!)
pos ta pas esu? al8eia to shaman king to eides telika?
Ιούν 06 2009 00:17
dbgoku → °•πίΟu-πίΟu•°™
Μόνο μετρήσιμη??Μου αρέσει που συνειδητοποίησε τι έκανε στο τέλος και λέει:fromabove::fromabove:χαχα...Αλήθεια πως τα πας με τα drama manga που μου είχες πει οτι ασχολιόσουνα??
Ιούν 05 2009 20:11
dbgoku → °•πίΟu-πίΟu•°™
Μόλις διάβασα την ανάλυση της iristellas στην sig s....Πολύ πλακα x0ax0a0xa0xa0xa0x:wooi2::Blissfull:
Ιούν 04 2009 14:40
dbgoku → °•πίΟu-πίΟu•°™
A μπορει να ειναι shounen αλλα ειναι περισσοτερο romance.Δεν εχει μαχες κτλ απλα το θεμα ειναι οτι ο πρωταγωνιστης ειναι ενα αγορι....Γι'αυτο δεν ηξερα κατα ποσο θα αρεσει αυτο σε ενα κοριτσι... Μπροστα παντως σε κατι περιεργα chaps του To Love-ru ειναι κορυφη...
Αυτο που ειπες ολο shounen-shounen οτι βλεπουμε το ενιωσα κ εγω προσφατα και ασχοληθηκα με αλλα ειδη-κυριως romance k school life oποτε αμα θελεις καμια προταση...εδω ειμαστε...:P
Απρ 22 2009 09:22
°•πίΟu-πίΟu•°™ → dbgoku
Μπα εγω εχω παρει τελειως αλλη τροπη, προς τα drama μερια.. Θελω συγκινηση οχι μαχες :P
Bαρεθηκα σονεν και σονεν, ας δουμε και κανα αλλο ειδος..
Κανα romance, να δικαιολογησω και το φυλο μου!
Απρ 22 2009 01:06
dbgoku → °•πίΟu-πίΟu•°™
[B]Hmm ναι ετσι πιστευω κ εγω...Ασε που σιγα σιγα γινεται εντελως κουλο...
Απο school life παντως μακραν το καλυτερο που εχω διαβασει ειναι το Ichigo(ή strawberry)100% το οποιο ομως ειναι shounen οποτε δεν ξερω αν θα σου αρεσε...:sleepy:[/B]
Απρ 19 2009 02:27
°•πίΟu-πίΟu•°™ → dbgoku
Ωραιο ειναι! Απλα το χω παρατησει λιγο και καλα που μου το θυμησες!
Ειναι ομως λιγο κουραστικο το μπανιστηρι κατα λαθος-μπουκετα-τσακωμος-συμφιλιωση και παλι απο την αρχη απο καποια φαση και μετα.
Απρ 18 2009 23:21
dbgoku → endless_inspiration
To ιδιο κανω και εγω με τα manga...Γιατι οποτε σκεφτομαι να αρχισω ενα anime 1)παιρνει περισσοτερη ωρα απ'το να διαβασεις το manga του κ 2)παντα υπαρχουν μικρομεγαλες διαφορες αναμεσα sto anime και στο manga.....
Αυτον τον καιρο διαβαζω naruto,bleach,one piece,vampire knight,mahou sensei negima,nagarasente airantou,pastel(favourites).....
Απρ 05 2009 21:57
endless_inspiration → dbgoku
1)δεν πειράζει....
2)δες και το ANime!!!!
δεν σου πρότεινα άλλα anime γιατί τώρα τελευταία δεν βλέπω καθόλου ANime διαβάζω μόνο Manga!!!
έχω διαβάσει ήδη το vampire knight,bakuman,code geass,berserk,naruto ,bleach....
τώρα τελειώνω το D.N.Angel και λέω να (ξανα)πιάσω το Hellsing....
Απρ 05 2009 19:03

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται