Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kamen Tantei Zura → Azathoth

Ή θα έπαιζε τίποτα ή θα γινότανε πάλι αυτό το πρόβλημα με το msn που τα μηνύματα του πηγαίνουν μετά από μισή ώρα xDD και δεν έχω πρόβλημα, θα σου έρθει pm αργότερα :P
Feb 22 2011 07:24
Photo

Azathoth → Kamen Tantei Zura

TELIOS xaraktiras itane :D :D :D porosi o kaiji :O na su po :P prospathusa na epikinoniso me ton hanzo oli mera na ton otiso na se rotisi apo msn an thes na me kanis add giati varethika na kano refresh oli tin ora sto anime.gr ala den apantai (ti periergo) so anagastika rotao katefthian esena :P
Feb 21 2011 21:12
Photo

σε κάποια δάκρυζε μόνο :P αυτό δεν θεωρείτε κλάμα :P πάντως ωραίος χαρακτήρας ήταν. άντε να δούμε και τη δεύτερη season. επιτέλους να ξαναδώ σειρά με την αδερφή μου XD
Feb 21 2011 21:04
Photo

den eklege kathe 3 episodia! kathe episodio eklege ke afto ton kani akoma pio gamato! ine gnisio tu kerata na kani enas antras shed manly tears :D oson afora to game zura-san kane OTI thelis giati aloste exume xasei, pigene psifise ke ton pikachu o telefteos pu tha tsantisti ime ego pantos :P i am past the level of architect now, den ginete na tsantisto parapano :P
Feb 21 2011 20:36
Photo

Καλά θα δω, έτσι και αλλιώς έχω και άλλους στο μυαλό μου. We will see :3 Anyway, καλύτερα να μιλάμε μόνο για το rp αν και έτσι και αλλιώς μιλάμε "δημόσια". Είναι ένα συν που δεν χρειάζεται να βάζεις πολλά επιχειρήματα έχοντας αυτό τον χαρακτήρα πάντως. Χαχαχα έλα μωρέ δεν έκλαιγε και συνέχεια xD ανά 3 επεισόδια ας πούμε :P
Feb 21 2011 20:34
Photo

ego leo na psifiseis to idio atomo, ke afto tha kano ke ego. AND I DONT CARE an me vgalune dolofono i otidipote, apla tha valune to seal of approval from the high council of idiocy pano sta onomata tous. o xaraktiras pu exo dialeksi den exi ke toso screen time ute ine toso anthropinos gia na kano idietero RP. afto itane to megalo mou lathos otan dialeksa afton anti gia ton kaiji. skeftokmun arxika na ime kaiji ke se kathe post na vazo ta klamata :P
Feb 21 2011 20:29
Photo

Το τελευταίο το καταλαβαίνω απόλυτα, στην αρχή απαντούσα κατευθείαν. Τώρα θα γράφω την γνώμη μου και τίποτα άλλο. Τελειωμένο ακριβώς, πιστεύω ότι άνετα θα νικήσουν οι δολοφόνοι. Τουλάχιστον προσωπικά πιστεύω ότι αρκετοί κρύβονται ανάμεσα στο πλήθος. Εν τω μεταξύ δεν θέλω να ψηφίσω το ίδιο άτομο, γιατί θα με κατηγορήσουν για εμμονή και όντως έτσι φαίνεται αλλά το σκέφτηκα και είπα ότι δεν νοιάζει. Πάντως δεν χρειάζεται να τους βρίσεις, κάντο με διαφορετικό τρόπο. Χρησιμοποίησε ανάλογα τον χαρακτήρα σου, για να τους βάλεις στην θέση τους όσοι σου φαίνονται ότι δεν κάνουν καλό rp.
Feb 21 2011 20:22
Photo

den ksero an me katharisune, ke an den mu kegotane karfi stin arxi tu pexnidiu skepsu poso me endiaferi tora. afto to pexnidi ine teliomeno sxedon apo tin proti mera pou arxise. apla afto to pexnidi me ekane na anisixo, giati sovara den katalaveno an ime ego pu ime poli strict i sovara iparxune merikoi toso ilithii se afton ton planiti. ke meta ali diamartironte pou kano mono ena post ti mera, kseris poses fores mou exei erthi na sikotho na apantiso? ala den to kano epidi tha tus vriso :P
Feb 21 2011 20:14
Photo

Οκ, αν και δε με τράβηξε ιδιαίτερα, θα του δώσω μια ευκαιρία. Ορίστε στο Kimi προτιμώ να βλέπω την Chizu με τον Ryuu και όχι τον -ηλίθιο- Kazehaya με την Sawako. Επειδή ψηφίζουν όπως να'ναι και χωρίς επιχειρήματα. όσο γι' αυτό στην παρένθεση χαίρομαι, αλλά κανένας από ότι φαίνεται δεν με κατηγορεί γι' αυτά που λέω ή υποψιάζομαι. Ντάξει, οκ baba και η σις μου, είχαν επιχειρήματα τουλάχιστον για εμένα. Τώρα το τελευταίο ποστ, ότι υποκινώ ρεύματα μου φάνηκε χαζό το επιχείρημα, αλλά εντάξει τι να κάνουμε. Καλά, το να γράφεις ένα death message δεν νομίζω να είναι εκτός κανόνων, και ειδικά εφόσον ήσουν επιθεωρητής. Ίσα ίσα δίνεις hint. Δεν ξέρω τι έγινε στο προηγούμενο παιχνίδι, και δεν με ενδιαφέρει από την άποψη ότι τώρα είναι καινούριο, αλλά από ότι βλέπω πολλοί δεν τα έχουν ξεχάσει. Και δεν λέω για εσένα, αλλά για άλλους που έχουν εκνευριστεί από το προηγούμενο και τα βγάζουν σε αυτό που στο κάτω κάτω δεν έχει καμία σχέση. Ντάξει, την ψήφο να την αλλάξεις, απλά να έχεις και ένα λόγο. Πάντως δεν νομίζω να σε καθαρίσουν, δεν τους έχεις κάνει τίποτα. Τέλος πάντων, θα δούμε τα αποτελέσματα όταν ξημερώσει.
Feb 21 2011 20:10
Photo

to ef tale of memories mou arese para poli, fisika ke to kimi ni todoke ala afto to exeis dei :P exo ginei seltzoukos gia to poso ilithia pezune sxedon oloi mesa sto pexnidi (ise mia apo tis liges ekseresis :3) ke pos tolmane na lene afta pu lene ke na psifizune opos psifizune, ke merikoi apo aftous sto proigumeno pexnidi na me ekrazan gia to post pu ixa kanei prin pethano, to opio itane ke entos kanonon ke gamath stratigikh, tin opia fisika merikoi borei na min kataferan na tin katalavoune ala osoi katalavan me ti skopo ekana to post katalavan pos den xalasa kanena pexnidi. stin periptosi pu den me skotosun ti nixta etimazo ena oreo post gia otan ksimerosi ke meta as kanune oti thelune. exo varethi kathe fora pu beno sto forum na vlepo 3 kenuries selides stis opies the usual suspects alazune 5 psifus mesa stin idia mera
Feb 21 2011 20:05
Photo

πάντως αν έχεις κάποιο καλό romance anime, που να σου άρεσε πολύ, πρότεινέ μου τίποτα xD Δεν με πειράζει και δράμα να είναι (το λέω αυτό γιατί δεν είναι το είδος μου), αρκεί να πιστεύεις ότι είναι καλό :) Εσύ έχεις και την λίστα μου οπότε :P
Feb 21 2011 20:01
Photo

Δεν είπα ότι ότι δεν σου αρέσει το romance :P Εμένα δεν με ξετρελαίνει ιδιαίτερα το romance, βασικά αν είναι χαζό δεν μου αρέσει. Αν είναι ωραίο στυμμένο με μια ωραία ιστορία και καλούς χαρακτήρες που δεν κάνουν τα κλασσικά, είμαι οκ. Να σου φέρω παράδειγμα, το Kimi ni Todoke μου αρέσει πολύ, αλλά δεν ξετρελαίνομαι με το κεντρικό ζευγάρι. Μου αρέσει το δεύτερο couple, γιατί θεωρώ την σχέση τους καλύτερη. Βγαίνει πιο όμορφο romance. Γιατί θα γίνεις σελτζούκος τούρκος; Για τα αποτελέσματα; Εγώ προσωπικά αποφάσισα αν και κάποιες φορές με πειράζουν κάποια πράγματα, να μείνω οκ σταθερή στο πως είναι ο χαρακτήρας, και να γράψω ήρεμα τις απόψεις μου.
Feb 21 2011 20:00
Photo

ma mou aresei poli to romance :3 i may look like a big evil bastard ala ime quite the romantic :P also, simera i ipothesi sto pefti i nixta sto palermo me ekane turko. exo gini seltzoukos turkos ke molis ksimerosi tha deis giati me antipathei polis kosmos (pu legame prin kaboso kero :P)
Feb 21 2011 19:52
Photo

Οκ, το scarface μου είναι γνωστό :P Ντάξει, καλά είμαστε xD Εχμ, ντάξει, ίσως θα μπορούσες να αρχίσεις με κάτι άλλο, κάτι περισσότερο στο στυλ σου ας πούμε. Εγώ τώρα κατεβάζω κυρίως παλιά j-dorama με μυστήριο. Αν και αυτή τη στιγμή βλέπω κάπως καινούρια. Αν δεν αγγίξει η ηθοποιία, ναι όντως είναι ένα θέμα. Μιας και ανέφερες το hana yori dango, δεν μπορώ να μπω ότι δεν το είδα με κέφι, ήταν κάτι ανάλαφρο. Όσον αφορά το romance μάλλον είναι αυτό που δεν μου άρεσε, δεν το έστισαν καλά; Δεν ξέρω. Πια αποφεύγω να δω j-dorama που βασίζονται σε manga. Γιατί τα χάλανε. Παραδείγματος χάρη, το yankee-kun to megane-chan από όπου προέρχεται και ο χαρακτήρας που χρησιμοποιώ στο η νύχτα πέφτει, δεν μπορείς να φανταστείς τι το κάνανε. Χτυπούσα το κεφάλι μου. Αν δεν διάβαζα το manga, ίσως μου άρεζε.
Feb 21 2011 19:50
Photo

thank gawd giati den antexo na vlepo tis fatses ton dinks etsi opos exune katantisi ta teleftea xronia. ke i koreates ke i iapones. o de palma exei kanei ke to scarface! afto tha to exeis akusta :O pantos gia ta dorama, exo dei 2. to GTO ke to hana yori dango. ithopiia aparadexti, to hana yori dango ixe oreo romance ala me tetia ithopiia ti na kano :O
Feb 21 2011 18:52