Jump to content

Community Status Updates

Photo

QueenofHearts → Azathoth

My dearest kafto agori δεν μπορώ να έρθω γιατί ακόμα αναρρώνω από γρίππη! Έχω κρεββατωθεί με πυρετό απ΄τη Δευτέρα και αν και βγήκα σήμερα με δέκατα γιατί δεν άντεχα τη κλεισούρα λίγο πριν φύγω, γύρισα πίσω χάλια:ill2::nanteee:
Oct 03 2008 22:50
Photo

Azathoth → QueenofHearts

Our queen! tha exume to honor na se dume simera apo koda? *bows*
Oct 03 2008 14:21
Photo

Azathoth → Lilia20

Hey lilia-chan ^^ thanks for the add :D
Sep 26 2008 12:57
Photo

Azathoth → Tomodachi2

yooooo! dont worry den exo ksexasi to oti prepi na su vro to Gunslinger Girl sta italika, apla akoma den vrethike tipota, as soon as i find out ima tell you :D (still havent found out ti na kano gia cosplay :P) i guess tha ta pume tin paraskevi! gonna be a long f*cking dancing night :D
Sep 22 2008 17:01
Photo

psofia → Azathoth

Vittorio-samaaaaaaa!!! Me loves you!!!!!!
Aug 07 2008 22:00
Photo

odinAzathoth

Αχεμ,νομιζω οτι ξεφυγαμε λιγακι. [B]Καταρχην σχετικα με την συμπεριφορα μας στο forum φροντιζουμε αυτη να ειναι κοσμια και συμφωνη με τους κανονες.Αν οι κανονες δεν μας αρεσουν περνουμε τα μπογαλακια μας και παμε σε αλλη παραλια.[/B] Για οποιον δεν εχει διαβασει τους κανονες,ας παει [URL="http://www.anime.gr/forums/misc.php?do=cfrules"]εδω[/URL]. Μερικα επιπλεον σημεια προσοχης: 1)Σχετικα με τις γνωσεις που εχει ο καθενας ελαχιστα μας αφορουν,στο οποιοδηποτε forum γραφομαστε για να μιλαμε σαν ανθρωποι,οχι να κανουμε φιγουρα με το τι ξερουμε και το ποσο καλα το ξερουμε οπως βλεπω να γινεται τελευταια. 2)Σχετικα με το ιδιο το forum,ειναι ελληνικο.Το οτι καμια φορα μπορει να καθομαστε σε ξενο pc ή να μην λειτουργει ο greeklish converter δεν ειναι διακιολογια για να μην εχουμε κανει ουτε ενα post σε ελληνικα.Ποσο μαλλον οταν ειναι να βρισουμε στα ελληνικα αλλα χωρις τοτε να παρουσιαστει κανα προβλημα...
Aug 05 2008 14:25
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Azathoth

καλυτερο απο greeklish δεν λεω αλλα θα ξεχασω τα αγγλικα που ξερω! ουτε που θυμομουν οτι το ειχα πει αυτο. Λοιπον εχεις κανει καποια τραγικα λαθη σε οσα λες οπως πχ οτι δεν ξερω αγγλικα οτι νομιζεις οτι ειμαι "γαμοβλαχα" και οτι σκεφτομαι οτι ειμαι ανωτερη. ειδα ξανα το ποστ σου και δικαιολογησα και παλι απο μεσα μου αυτο που ειπα. Τι να τα κανω τα 7 χρονια Αμερικη και τα 15 prof οταν πχ αντι να πεις " he is presented blah blah" λες "they show him to us ... " τεσπα. Τα υπολοιπα του ποστ σου δεν θα τα σχολιασω, αλλωστε απο οσα εγραψες μπορει κανεις να καταλαβει οτι εισαι αρκετα ανοριμος και στο μυαλο φτανεις 13 χρονων.. Τι να σου πω. Δεν ειχα σκοπο να ανοι3ω πολεμο μαζι σου και οταν σου κανουν μια απλη παρατηρηση, ακομα και λαθος να ειναι, δεν αντιδρας ετσι. Οταν πρωτομπηκα στο forum μου την ειχαν πει για ακυρα πραγματα και φυσικα ειχα εκνευριστει αλλα δεν εκατσα να πω "πρέπει να παραδεχτώ πως αν σε δω μπροστά μου θέλω να περάσω ώρες τυραννώντας σε, ένα ένα να σου λιώσω όλα τα δαχτυλάκια σου μετά σιγά σιγά να αρχίσω να σε κόβω μέχρι να σου βγάλω τα έντερα και να στα χώσω στον κώλο γαμόβλαχα.... " τι να σου πω.. "δεν χρειάζεται να βάζεις φωτογραφίες με την μάπα σου ειδικά εφόσον είσαι σαν αλβανίδα " υπαρχει καποιο προβλημα με τους αλβανους? και σε διαβεβαιωνω οταν γυρισω απο διακοπες, θα σκαναρω ταυτοτητα να βεβαιωθεις για την ελληνικη καταγωγη μου. "δες κανα σοβαρό anime γιατί μόνο Naruto και Death Note μιλάς και το παίζεις και ο γαμιάς των κόσμων" δεν εχω μιλησει ποτε για death note απλα γιατι εχω δει μονο ενα episode.. Και δεν μιλαω μονο για αυτα εχω δει πολλα ανιμε και δεν εχω φτασει 300 ποστς μιλοντας μονο για ναρουτο Αντιθετως εγω κοιταζα τα ποστ σου και ειδα οτι οσα εχεις κανει αφορουν αποκλειστικα το ναρουτο. Οποτε τσεκαρε λιγο το τι κανεις εσυ και μετα ελα σε μενα και πες μου τι κανω.
Aug 05 2008 14:08
Photo

Zauk-Lain-Azathoth

Aloha Vitorio...(Big time Noob:hahaha:)
Aug 01 2008 22:18
Photo

psofia → Azathoth

Βλέπω άρχισες να postάρεις! Σύνεχισε με αγγλικά και αν νιώθεις περίεργα, θα ξεκινήσω και εγώ posts in english! :)
Jul 30 2008 21:04
Photo

tsintori → Azathoth

Αν θες μπες εδώ και ψήφισε [URL="http://www.anime.gr/forums/../naruto/5062-most-hated-accursed-detested-naruto-character-xd.html"]http://www.anime.gr/forums/naruto/5062-most-hated-accursed-detested-naruto-character-xd.html[/URL] Mπορείς να θάψεις όποιον χαρακτήρα θες αρκεί να χρησιμοποιήσεις το spoiler tag όπου χρειάζεται.
Jul 28 2008 14:39
Photo

Azathoth → Tamaki

to katalavaaaa ;D ti kanis? :D
Jul 25 2008 19:28
Photo

red pyramid → Azathoth

Song spamming [url=http://www.youtube.com/watch?v=erJc4dzZ3IA]YouTube - AC/DC Highway to hell[/url]
Jul 22 2008 23:58
Photo

Tamaki → Azathoth

Βιτοοοοοόριο! η Βιτσέντζα είμαι! :)
Jul 21 2008 23:13
Photo

Azathoth → Tamaki

helloooo thanks for the add :D
Jul 20 2008 15:31
Photo

Azathoth → Konata

no worries mate i shall look like an idiot and speak english :D i guess it's k!
Jul 13 2008 22:15