Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Azathoth → QueenofHearts

^^ just that too much information oli mazi den voithai na ta sigratao oooola :D mas exis lipsi! COME BAACK NAOOO!
Ιαν 24 2009 17:30
Φωτογραφία

QueenofHearts → Azathoth

Ναι καλέ! Πού ήταν το μυαλό σου όταν σου είχα πει πως είχα μάθει λίγα ιταλικά πριν κάποια χρόνια; Βέβαια επειδή δεν τα χρησιμοποιώ πολύ δεν τα θυμάμαι και καλά! Θα τα κάνω όμως μια ωραία επανάληψη σύντομα για να μην νιώθω άσχημα!
Ιαν 24 2009 16:20
Φωτογραφία

Azathoth → QueenofHearts

omfg ke esi italika? >_>
Ιαν 24 2009 16:05
Φωτογραφία

QueenofHearts → Azathoth

Awww! Grazie molto Vittorio! sei molto gentile!!!!:) Καλή Χρονιά και σ'εσένα!!
Ιαν 24 2009 15:34
Φωτογραφία

Azathothiristella

a greek sends an italian comunist song, now an italian will send a greek comunist song: 3 gramata mono fotizun tin eliniki mas tin genia ke mas dixnun fotino to dromo gia na ferume ti lefteriaaa ke mas dixnun fotino to dromo gia na ferume ti lefteriaaa ine tu agona mas ta fota ke o laos akoluthi pista ke i geri orimi tin fonazun zito zito to eam ke i geri orimi tin fonazun zito zito to eam to EAM mas esose apo tin pina tha mas sosi pali apo tin sklavia ke exi programa laokratia zito zito to EAM ke exi programa laokratia zito zito to EAM ke exi enosi olon ton lao mas ke exi programa laokratia zito zito zito to EAM ke exi programa laokratia zito zito zito to EAM
Ιαν 24 2009 14:24
Φωτογραφία

Azathoth → °•πίΟu-πίΟu•°™

skata gomennasai *bows* sining in takes alot of time doesnt it? XD i still see you offline,that i do
Ιαν 23 2009 00:34
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Azathoth

non preoccuparti ma sai, l'ho cambiato e non lo uso di piu. Beh, aspetta un po. /signin in
Ιαν 23 2009 00:28
Φωτογραφία

ofc not ma che problemi avevi? mica so io XD ti ho addata su msn senza chiedertelo e chiedo scusa pero mi stufavo con ste cazzate sempre error fa sto anime.gr
Ιαν 23 2009 00:18
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Azathoth

non avevo l'intenzione di rispondarla, ma come mai che sa che avevo problemi quando avevo participato questo forum? L'hai detto qualcosa?
Ιαν 22 2009 23:57
Φωτογραφία

ma senti secondo me poi e meglio se non le rispondi nemmeno, tanto lei vuole attirare l'attenzione
Ιαν 22 2009 22:56
Φωτογραφία

postarete sto italian group imaste oli me to meros sas ke thelo na commentaro ke ego ke na correggero quello che dite, ci sono alcuni errori, btw e lasciatemi non lasciate mi :P anelis-san quella donna e una cosa incredibile
Ιαν 22 2009 20:27
Φωτογραφία

Casshern → Azathoth

[I]oxi re ntax, no prob , human mistakes pal :P[/I]
Ιαν 22 2009 20:06
Φωτογραφία

Casshern → Azathoth

[I]xaxa :P, Elinas eimai katharos, lol :P[/I]
Ιαν 22 2009 20:00
Φωτογραφία

AnelisAzathoth

molto grazie!!! ma prima devo dare l'esami και Firenze λέει είναι παλούκι!!
Ιαν 22 2009 19:56
Φωτογραφία

AzathothAnelis

vai a firenze, e' la citta dell'arte deciso ine :P ala den pirazi :P se poi vai a firenze hai gia un amico ^^ perche pure io li vado e poi ci sara' almeno un'altra italo greca simpatica, genika an pas florentia boro na se voithiso oso boro :D
Ιαν 22 2009 19:31