Community Status Updates
Shikamaru → sakis_1
εγινε sakis_1 δεν χρειαζομαι τιποτα αυριο θα παω ταχυδρομειο και θα σου τα στειλω
Sep 15 2008 13:17
Sacrous → Shikamaru
Στο internet κάπου το είδα τώρα δεν θυμάμαι πέρασε και αρκετή ώρα...
Sep 09 2008 14:05
Shikamaru → Sacrous
off topic-ριξε λιγο μια ματια στο my media και πες για το video(τελικα καταφερα και εβγαλα ακρη με το profile video)
Sep 08 2008 15:14
Sacrous → Shikamaru
και στην εικόνα που έφτιαξα χθές ο τυπάς στα δεξιά ο Madara είναι!!!
Sep 08 2008 15:07
Shikamaru → Sacrous
οντως εχεις δικιο απλως μπερδευτηκα γιατι εγω δεν πολυ διαβασω το manga αντιθετως με τον αδερφο μου
ευχαριστω για την διευκρινηση ρε θηριο!!!!!!!
Sep 08 2008 15:04
Shikamaru
Αγαπητοι επισκεπτες αφου μπαινετε στον κοπο και μπαινετε στο προφιλ μου ριξτε μια ματια στο βιντεο που εχω στα μιντια μου:ballumad::ballumad::ballumad::ballumad:
Ευχαριστω:burningbe3::burningbe3::burningbe3::burningbe3:
Sep 08 2008 09:35
Shikamaru → Sacrous
Απορια~ο sacrous ποιος ειναι?
Υ.Σ περιττο να πω οτι ειναι γ@μ@τ0
Sep 07 2008 21:53
Sacrous → Shikamaru
Το μόνο που έκανα ήταν να κανω copy paste το url του video από το YouTube...
Δεν ξέρω πως λέγεται αυτό το είδος...
:bahhh:
Sep 07 2008 20:38
Shikamaru → Sacrous
πραγματικα σου λεω μ'αρεσε και ειναι η πρωτη φορα που βλεπω τετοιου ειδους anime (πως ακριβως ονομαζονται τετοιου ειδους anime ετσι για να ξερω)ειμαι και τυπος που καθομαι και βλεπω στην tv οτιδηποτε εχει σχεση με ψυχοπνευματικες ικανοτητες(αμα αξιζει δεν βλεπω και τον καθε π@π@ρ@)
Υ.Σ (κατι ασχετο)(αμα θελεις απαντας)
στο control panel κατω κατω λεει αν προσεξεις κατι για profile video θα ηθελα να μου πεις (αν ξερεις φυσικα)για τι προκειται ακριβως?(απ'οτι καταλαβα εγω μαλλον οποιος μπαινει στο profile θα παρακολουθει αναγκαστικα ενα video αλλα δεν καταφερα να βρω το url του video)
αμα κανεις κεφι helpησε με!!!
Sep 07 2008 20:12
Shikamaru → Sacrous
Sacrous my friend i just saw the first episode and it was SUKEEEE!!!! its the first time I'm watching that kind of anime i didn't knew that there is something like that
Question~ what is the minus energy
Sep 07 2008 15:49

This status update has reached the maximum number of replies allowed