Community Status Updates
Shikamaru → ssj2sanji
τι γινεται δικε μ!?;)...δυστυχως δεν ειναι απο anime αλλα manga τ οποιο λεγετε Dogs...στο προτεινω να ταρχισεις,λεει αγρια!!!
Dec 30 2009 21:58
ssj2sanji → Shikamaru
hi shika...long time no see man....btw nice ava απο πιο anime ειναι????
Dec 29 2009 23:54
VampireGirlization → Shikamaru
:canthelp:xaxaxa...οχι που δεν θα σε εκανα να γελασεις.......:kakaka:.............
Dec 29 2009 09:37
Shikamaru → VampireGirlization
xa0x0a0x0ax0a0x0a!!!!καταφερες να με κανεις να χαμογελασω μολις ειδα τ μνμ :hahaha:δεν τ χω ξαναπαθει αυτο......αααααυταααα κ απο μενα!!!
Dec 25 2009 20:39
VampireGirlization → Shikamaru
ωωω..ναι ειμαι καινουργια...!!!!τιποτα...!!!
λοιπον.......αυτα.....χαχαχ.....
Dec 25 2009 20:06
Shikamaru → VampireGirlization
γεια σου κ σε σενα!!τι λεει καινουργια εισαι στη κοινοτητα?/.... α και thanks για τ friend request!!!
Dec 25 2009 13:38
CosplayerMary → Shikamaru
Hi και σε εσένα ! Εμμμ βασικά δεν κάνει τπτ ! Για να κάνω φίλους είμαι εδώ ....
Dec 08 2009 22:45
Shikamaru → Zoro
αυτο με το Law και το κολοδαχτυλο το ξερω γιατι τοτε αρχισα το manga απλως βαριεμαι να διαβασω 500 chapters.Επισησ τωρα διαβαζω το Skip Beat(παρα πολυ καλο)και γι'αυτο δεν εχω και πολυ χρονο.
Oct 29 2009 21:07
Zoro → Shikamaru
Δεν έχω διαβάσει το manga πέρα από τα τελευταία κεφάλαια για να σου πω αρκετά, απλώς 2-3 σημεία τα ξέρω γιατί είναι σχετικά γνωστά και τα έχω διαβάσει σε άλλα forums.
2 που μου έρχονται τώρα στο μυαλό είναι 1) στο arc με τον Sanji και το flashback του, όπου αν θυμάσαι ο Zeff κόβει το πόδι του με μια άγκυρα στο anime, ενώ στο manga, λόγω έλλειψης φαγητού, το τρώει (νταξ, περιττό να πω γιατί το έκοψαν στο anime :hahaha:) και το 2) είναι πρόσφατο, το "middle finger" του Law που κόπηκε στο anime και απλά τον είδαμε να χαμογελάει... κι αυτό για εμφανείς λόγους! XD
Τα 2 από πάνω βασικά να πω οκ που τα έβγαλαν, αλλά η σχισμή στο μάγουλο δεν ήταν τπτ το τόσο extreme, δεδομένου και ότι είδαμε τον Shanks να χάνει το χέρι του στα πρώτα επεισόδια μπορούσαν να το δείξουν για μένα.
Αν το ψάξεις είμαι σίγουρος πως υπάρχουν κι άλλα, απλώς δεν τα έχω υπόψιν μου. :)
Oct 29 2009 01:11
Shikamaru → Zoro
thanks:) υπαρχουν και αλλα τετοια δλαδη που δεν εχει δειξει το anime?
Oct 29 2009 01:02

This status update has reached the maximum number of replies allowed