Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

AristidisK → Shikamaru

[COLOR=black][I]:sadist:Sorry, εγώ ήξερα ότι σε κάποια site πληρώνεις.:emptyonexg1:Α! το WOW είναι σαν το LINEAGE σου προτίνω να τα βρεις και να τα κατεβάσεις και ψάξε και για άλλα καλλά παιχνίδια αλλά είναι σε TORRENT όλα!:uhh::tensai:Έχει ακόμα και μερικά anime οπως το SPECIAL A με greeksubs και Ιαπωνικό ήχο.:chigau::knock-knock:Ολα αυτά στο GAMATA.GR!:wooi2::8):[/I][/COLOR]
Οκτ 26 2008 22:15
Φωτογραφία

Shikamaru → AristidisK

εγω το Lineage ξερω μονο οσο για 2 και το WOW που λες ουτε ακουστα:canthelp: τι εννοεις δωρεαν;πρεπει να πληρωσεις για να τα κατεβασεις αυτα τα παιχνιδια:erk:
Οκτ 26 2008 21:35
Φωτογραφία

AristidisK → Shikamaru

[COLOR=black][I]:smokingg:Μόνο για εσένα μπορείς να κατεβάσεις το LINEAGE 2 ΚΑΙ ΤΟ WOW δωρεάν.Αν τα εχείς ακουστά;:chigau:Επίσεις πόλλα ακόμα κάλλα παιχνίδια!:chigau:[/I][/COLOR]
Οκτ 26 2008 21:25
Φωτογραφία

Shikamaru → AristidisK

αυτη τη στιγμη κατεβαζω και την ταινια και τη σειρα:burningbe3::burningbe3::burningbe3: αλλα πανε αργα :bahhh::bahhh:
Οκτ 26 2008 21:13
Φωτογραφία

AristidisK → Shikamaru

Ότι πεις you are the boss.:chigau: :wis:Α τώρα που μιλάμε τι γίνεται με το FMA;:orly:Το κατέβασες;:canthelp: Ελπίζω ναι.:drink:
Οκτ 26 2008 21:06
Φωτογραφία

Shikamaru → AristidisK

no problem οποιαδηποτε κρητικη καλοδεχουμενη
Οκτ 26 2008 20:57
Φωτογραφία

AristidisK → Shikamaru

SORRY για τη κρητηκη.
Οκτ 26 2008 20:55
Φωτογραφία

Shikamaru → AristidisK

ε μωρε πιο πολυ για ποικιλια το αλλαξα
Οκτ 26 2008 20:55
Φωτογραφία

AristidisK → Shikamaru

:tensai:[COLOR=black][I]Να σου πω το προηγούμενο AVATAR σου μου άρεσε πιο πολύ, αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα.:drink::chigau:[/I][/COLOR]
Οκτ 26 2008 20:49
Φωτογραφία

roriconfan → Shikamaru

Τόσο πολύ καίγεσαι να μάθεις ποιοί συμμετέχουνε στην κλήρωση; Τι θα καταλάβεις; Οι ίδιοι με πριν είναι πάνω, κάτω.
Οκτ 26 2008 14:09
Φωτογραφία

Shikamaru → narkissa

οντως πολυ γαματο ειναι:riiight:
Οκτ 26 2008 13:30
Φωτογραφία

Shikamaru → roriconfan

κανε ενα edit ρε συ στα slots να δουμε κι εμεις τι γινεται:borednn9:
Οκτ 26 2008 13:28
Φωτογραφία

narkissa → Shikamaru

απο πουθενα δεν βγαινει. απλα μ'αρεσει και το χρησιμοποιω γτ ποθενα δεν ειναι καταχωρημενο... xD
Οκτ 25 2008 13:57
Φωτογραφία

Shikamaru → AristidisK

οχι ρε τρελε με βοηθησες και παρα πολυ μαλιστα τωρα καθομαι και βλεπω πως λειτουργει το forum εβαλα κιολας τα κατεβει το full metal(το εχω δει αλλα γουσταρω να το εχω)αλλα τιποτα
Οκτ 24 2008 21:23
Φωτογραφία

AristidisK → Shikamaru

Μήπος φταίει τιποτά άλλο γιατί νομίζω λέει ότι ο κωδικός πρέπει να είναι πάνω ή κάτω από επτά ψηφία,δεν ξερώ πολύ από αυτά κατά τύχη μπήκα.Sorry που δεν μπορώ να σε βοηθήσω πάρα πολύ!
Οκτ 24 2008 21:05