Community Status Updates
anime-dono → Shikamaru
Από που προσπάθησες να τα αντιγραφείς, DVD-rom η DVD-RW και τι μάρκα είναι ?
Feb 23 2009 23:09
Shikamaru → papadevil
δεν το εχω δει ακομη γιατι απο χθες δεν εχω βρει χρονο αλλα απ'οτι εχω καταλαβει αυτο το επ πρεπει να τα σπαει!!!τι περιπου εγινε???
Feb 23 2009 22:50
Shikamaru → LuckyMatina
σχετικα με το post που εκανες αν θες ριξε μια ματια εδω και θα βρεις οτι θελεις [URL="http://www.mininova.org/search/sailor%2Bmoon/seeds"]Search results for sailor moon - Mininova :D
[/URL]
Feb 23 2009 12:54
Shikamaru → MitHuNa
Hello thanks for the picture comment!!!!
αλλα Δημητρη δεν με λενε αν προτιμας φωνα με Αχιλλεα!!!!
Feb 22 2009 22:43
Emmanouela → Shikamaru
ωx...δικιο εχεις...αυτο δεν το θυμομουνα....πωπω...θα πεσει πλ ξυλο ομως..!
Feb 22 2009 16:46
Shikamaru → Emmanouela
σκεψου ομως οτι μολις πει η Medusa στην Maka οτι αυτο το σωμα δεν ειναι το δικο της αλλα ενος κοριτσιου θα χεστει πανω τις και δεν θα ξερει τι να κανει!!!
Feb 22 2009 16:07
Emmanouela → Shikamaru
λες ε? εγω προβλεπω να φαει και η medusa ξυλο....αλλα μαλλον πιο πλ θα φαει η maka...τωρα παω να το κατεβασω και εγω!
Feb 22 2009 16:01
Shikamaru → Emmanouela
βγηκε το 45 καιρος ηταν το κατεβασω τωρα για να δω τι γινεται,μαλλον η Maka θα φαει γρο ξυλο!!!!!
Feb 22 2009 15:49
Emmanouela → Shikamaru
Το εκανα το test Shikamaru και μου εβγαλε τη Tsubaki...και εγω ηθελα τη Maka.... :/
:P
Feb 22 2009 15:40
Shikamaru → Emmanouela
Emmy πανε κανε το τεστ με ποιο χαρακτηρα απο soul eater ταιριαζεις.πλακε ειχαν οι ερωτησεις!!!
εμενα μου εβγαλε την Maka να παρει τον Soul ηθελα!!!:emptyonexg1:
Feb 19 2009 22:15
Shikamaru → miko-chin
ναι ongoing ειναι για την ακριβεια ειναι στο 119 επ να φανταστεις το μονο κακο στην σειρα ειναι η αρχη της που τα επ ειναι σαν filler και σε ξενερωνουν αλλα στην συνεχεια δεν ξεκολας απ΄την οθονη!!!μπα εγω ειμαι πιο πολυ του anime παρα του manga αυτη την στιγμη τα μονα που διαβαζω ειναι naruto,one piece,bleach.soul eater και hitman δεν ξερω για καποιο περιεργο λογο πιο πολυ με τραβανε τα anime,γουστα ειναι αυτα!!!!
Feb 19 2009 21:31
miko-chin → Shikamaru
Κάτι έχει πάρει τ'αυτί μου για αυτή τη σειρά.Είναι ongoing?
Πάντως κάτι έχω πάθει τελευταία.Δεν βλέπω σχεδόν καθόλου ανιμε.Μόνο 3 συγκεκριμένα το Bleach το Skip Beat και το Toradora.Τελικά προτιμώ τα μάνγκα απο τα ανιμε.
Feb 19 2009 19:12
Shikamaru → miko-chin
ναι δεν παιζει να σταματησω το Bleach οσο χαλια και να γινει απλως τωρα σταματησα να βλεπω το anime για να μαζευτουν καμια 10 επ και μετα θα το ξαναρχισω,παντως στην εικονα που postαρε η Teachan απο deviantart ο ulqi ηταν γαματος!!!!
παντως αν γουσταρεις αρχισε το Hitman Reborn η σειρα τα σπαει αγρια!!!!!!!!!
Feb 19 2009 15:35

This status update has reached the maximum number of replies allowed