Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Lebw → Shikamaru

Ε καλο ειναι, αλλα σε σχεση με τα προηγουμενα τους δεν μου αρεσε ιδιαιτερα,γενικα οπως σου πα δεν μου αρεσε το CD, για να φανταστεις, αν θυμαμαι καλα,σε καποιο τραγουδι κανουν και συνεργασια με τον Snoop Dogg, Θεος φυλαξει!
Απρ 23 2010 18:16
Φωτογραφία

Shikamaru → Lebw

xa0a0x0x0xa0.......:Ρ οχι ρε συ εμενα πιο πολυ απο ολους μαρεσει ο Russel να σε πω την αληθεια δεν τ εχω πολυ σκεφτει πιο πολυ σαν ιδεα τ εχω στο μυαλο μ........τ plastic beach τ τραγουδι δε σαρεσει??/γιατι τ ακουσα χθες κ ειναι καλο!!!
Απρ 23 2010 17:59
Φωτογραφία

Lebw → Shikamaru

Ααα, μιλαμε για τοσο καμμενος.... :P Τι τατουαζ θες να κανεις? Πες μου τον Μurdoc να τρελαθω!
Απρ 23 2010 13:28
Φωτογραφία

Shikamaru → Lebw

τα εχω ακουσει ναι κ ειδικα τ stylo ενα remixaki ειναι πολυ καλο.........εγω για να σ πω την αληθεια εγω τετοια τρελα με τουσ gorillaz π κ να μην ακουγοταν τ album εμενα θα μαρεσε.........αφου σκεφτομαι τωρα τελευταια να κανω κ tatoo:Ρ.......!!!
Απρ 22 2010 22:13
Φωτογραφία

Lebw → Shikamaru

Ναι Αθηνα μενω, κοιτα το καινουργιο CD τους παντως δεν με εχει ενθουσιασει, μονο 2 τραγουδια μου αρεσαν απο ολο το CD, το Rhinestone Eyes και το Stylo, αν τα εχεις ακουσει. Α, και το CD κυκλοφορησε απο οτι εχω δει.
Απρ 22 2010 20:32
Φωτογραφία

Shikamaru → Lebw

:nanteee::nanteee::nanteee::cry5::cry5::cry5::cry5::if::if::if::if::if:....................σε ζηλευω:blingeye2::blingeye2::blingeye2::blingeye2:.........εχω ακουσει αρκετα τραγουδια απο τ καινουργιο τους αλμπουμ αλλα οχι ολα.......αθηνα μενεις κ πηγες στη συναυλια??/
Απρ 21 2010 18:37
Φωτογραφία

Lebw → Shikamaru

Ωχ καταλαβα. Αλλα το εχεις ακουσει το καινουργιο τους CD ετσι ? Ναι ειχα παει και ηταν παρα πολυ καλοι αν και δν ειπαν και πολλα δικα τους τραγουδια και οσο να 'χει χωρις τον τραγουδιστη ηταν απλα σαν να ησουν σε ενα τεραστιο club στο οποιο δεν μπορουσες να αναπνευσεις απο το πολυ μπαφο! Αλλα οκ ηταν καλοι, i enjoyed it!
Απρ 21 2010 17:26
Φωτογραφία

Shikamaru → Lebw

ναι να το αγορασω εννουσα!δεν ειχα παει γιατι τ ειχα μαθει μια μερα πριν κ δε μπορουσα να παω με καμια παναγια(γιαυτο κ ειχα καταθλιψη για 1 βδομαδα):'( .........εσυ πηγες??/
Απρ 21 2010 16:36
Φωτογραφία

Lebw → Shikamaru

Οταν εννοεις να ερθει, θες να το αγορασεις φανταζομαι? Ειχαν ερθει τα members τους πριν απο κατι μηνες αλλα χωρις τον 2D ειχες παει?
Απρ 21 2010 15:08
Φωτογραφία

Shikamaru → Lebw

οχι απλα μαρεσουν ειναι τ αγαπημενο μ συγκροτημα:burningbe3:..............πως κ πως περιμενω τωρα να ερθει κ στην ελλαδα τ καινουργιο τους album για να φαω παλι πορωση:kill4u:
Απρ 21 2010 14:47
Φωτογραφία

Lebw → Shikamaru

Ωω! Σ'αρεσουν οι Gorillaz?
Απρ 21 2010 14:25
Φωτογραφία

Shikamaru → VampireGirlization

σωστη σε βρισκω!τι μαγαζι εχει??/..
Απρ 03 2010 20:13
Φωτογραφία

VampireGirlization → Shikamaru

βοηθουσα στο μαγαζι του μπαμπα μου!!!