Community Status Updates
kelborn3 → Shikamaru
Nai ρε χαλαρα.Λοιπον το ονομα του ανιμε ειναι Plawres Sanshiro.Nομιζω οτι 8υμασαι το κεντρικο ρομποτ που λεγεται Juohamaru(Τζουμαρου εν ολιγοις στα ελληνικα).Αν 8ες να το κατεβασεις μπορεις να το βρεις ολο απο τους animeclipse με διπλους υποτιτλους τοσο ελληνικα οσο και αγγλικα και με ιαπωνικη γλωσσα
Οριστε και τον λινκ για download.Νομιζω οτι κυκλοφορει μονο με τορρεντ-δεν ξερω για direct.
[URL]http://www.animeclipse.com/index.php?ind=btitracker&search=&category=2&active=1&tor_page=10[/URL]
Ελπιζω να το ευχαρηστη8εις.Καλα download:riiight:
Jun 24 2009 18:48
Shikamaru → kelborn3
ρε συ kellborn3 γινετε να μου πεις ποιο ειναι το anime που εχεις για avatar γιατι θυμηθηκα οτι το βλεπα μικρος και μου αρεσε πολυ!?!?!?!
Jun 24 2009 17:49
Shikamaru → the goblin
ριξε μια ματια στο [url]www.mininova.org[/url] εκει θυμαμαι ειχα βρει κατι ταινιες του spawn!
Jun 20 2009 21:47
the goblin → Shikamaru
ρε συ να σου πω επηδη αρχισα να ξαναβλεπω τα επισοδεια spawn και εχω πωροθει μηπως ξερεις απο που να κατεβασω καμοια ταινια spawn???????
Jun 20 2009 21:31
Shikamaru → the goblin
δεν ειχα αμφιβολια οτι θα χασουμε απο τη Μαn U,φετος ηταν η χρονια μας και τα σαρωσαμε ολα να φανταστεις επαξα στοιχημα τον τελικο και κερδισα 500 euro!!!!
Jun 09 2009 22:26
the goblin → Shikamaru
tora pou to thimithika h barca phre to kipelaki apo tin united ,bravo
Jun 09 2009 16:20
Emmanouela → Shikamaru
Εχε στα υποψην σου ομως οτι ειναι μαστουρονήσι...:hahaha:
ή τουλαχιστον αυτο μου ειπε ενας φιλος μου που πηγε περσι....!:P
Jun 02 2009 22:34

This status update has reached the maximum number of replies allowed