Community Status Updates
Zouhan → Night Wizard Seal
To Gantz δεν είναι και τόσο mecha, μαλλόν SF mindfuck είναι, αλλά τέσπα. Τσεκαρέ το άμα θες. Also, scratch dat, είναι 正しく天国だ. Και καλή επιτυχία με τις εξετάσεις.
Θενκς και πάλι, όλοι μου λένε ότι έκανα άθλο, αλλά εγώ όλο έπαιζα παιχνίδια, διάβαζα light novels και manga και έβλεπα άνιμε στα Ιαπωνικά. Α, και άκουγα ιαπωνική μουσική. Τουλάχιστον είμαι ζωντανή απόδειξη ότι δεν θέλει πόνο το να πάρεις ένα πτυχίο. Ο μόνος "πόνος" που έζησα είναι όταν κάθησα να μάθω τα Kanji, αλλά ήταν τόσο συστηματικό που δεν με ένοιαζε, δεν είχε σκέψη, απλά ήθελε λίγη φαντασία. Τουλάχιστον δεν τα αποστήθισα γράφοντας 3000 φορές τον κάθε χαρακτήρα, γιατί αλλιώς θα τα είχα παρατήσει
Feb 25 2012 14:29
Night Wizard Seal → Zouhan
Μπα δεν κάνω ιδιαίτερα ή μαθήματα. Μόνος μου έχω επαφή. Λατρεύω τη γλώσσα για αυτό. Θέλω επαγγελματικά να ασχοληθώ(μπορεί και κανένα μεταπτυχιακό). Πάντως εσύ 2,5 χρόνια και πήρες Ν1; Μπράβο σου.
Εγώ τώρα δίνω Πανελλήνιες(για Αγγλική φιλολογία) και μόλις τελειώσω με το σχολείο θα αρχίσει και η εκμάθηση της γλώσσας.
Μπα το hiruandon είναι από Flame of Recca, ένα manga. Καμία σχέση με Gantz. Τα συχαίνομαι τα mecha, όσο δεν πάει. :P
Feb 25 2012 14:09
Η γλωσσολογία μου φαίνεται γαμάτη, αλλά τα θεωρητικά, όπως και ο,τιδήποτε άλλο, συμπεριλαμβανομένων των δικών μου, τα σιχαίνομαι ως μαθήματα. Εσύ πας για θεωρητική σχολή ή λες να ακολουθήσεις διαφορετικό δρόμο;
Ιαπωνικά κάνω ουσιαστικά 2,5 χρόνια μόνος και εδώ και μερικούς μήνες έχω ξεκινήσει να μιλάω με κάποιους Ιάπωνες μέσω Skype. Έχω ακόμα δρόμο βέβαια. Εχώ πολλaaaaά να μαθώ και κανέναν να μου πρήζει τα ούμπαλα XD 正しく天国の様だ! Εσύ κάνεις Ιαπωνικά καιρό; Βλέπω κάτι 昼行灯 (Gantz reference much? :D) στο προφίλ σου και υποθέτω πως έχεις ξεκινήσει δλδ.
(Καλά βλέπω που είχαμε κάνει πριν 2 χρόνια μια συζητησούλα για το Bokurano και το Welcome to the NHK!. Λέω να τα ξαναπιάσω, αυτή τη φορά στα Ιαπωνικά, ειδικά το πρώτο :PPP)
Feb 25 2012 01:32
Έτσι ρε παιδί μου. Έλεγα μήπως ήσουν του θεωρητικού τομέα. :P
Πόσο καιρός έκανες Ιαπωνικά;
Feb 24 2012 23:53
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών κ' Τεχνολογίας Υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας (phew). Y da question?
Feb 24 2012 15:53
So happy and jealous!
Συγχαρητήρια ρε!
Άντε και στα δικά μας :P
Feb 24 2012 14:46
Hyuuga_Nikorasu → Zouhan
Συγχαρητηρια μαν για το πτυχιο... εισαι πραγματικα μεγαλο αλανι, μεγαλυτερο και απο τον Ibrahimovic... ενταξει οχι και τοσο.
θα σου φερω την κορη μου να της μαθεις Ιαπωνικα...
>αν ποτε παντρευτω
>και κανω παιδια
>και κορη
Feb 24 2012 00:53
Hyuuga_Nikorasu → Zouhan
[url]http://www.youtube.com/watch?v=yu6WxJJ_MbE[/url]
who said were whack?!!
[url=http://www.youtube.com/watch?v=d_W_Ou4iO9M]Yugi- Without me (Reversed) - YouTube[/url]
Feb 21 2012 16:21
Hyuuga_Nikorasu → Zouhan
ο-ργα-σμος
[url=http://www.youtube.com/watch?v=-ovFIEU-heM]Chipset Sunset - Strobe - Titan (chiptune) - YouTube[/url]
Feb 14 2012 05:13
Hyuuga_Nikorasu → Zouhan
πολύ ωραίο,
ρε είναι αυτός που έχει κάνει και το metroid metal, ο τυπάς ΣΠΕΡΝΕΙ!!!
καλά εκεί που thrashίζουν λίγο τα κομμάτια πορώνομαι άγρια!
Feb 08 2012 21:37

This status update has reached the maximum number of replies allowed